Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

transfer bütçem daha belli değil ama şuan değeri 30 milyon pogrebnyak'ı iyi bir paraya satabilirsem ki değeri şu an 14 milyon en az 20'ye satabilirsem zaten aklımda olan bir isim ama alternatif isimler arıyorum olaki bu adamı alamazsam.

Taktiğim 4-1-2-2-1 2009/2010 sezonunda uefa şampiyonu oldum ve büyük ihtimalle Pogrebnyak' ı elimde tumam zor gözüküyo ki aslında bende onu satıp yerine başka bir pivot tipi yada bu sistemi kaldırıcak bir oyuncu arıyorum önerebileceğiniz bir isim var mı?

Robert Lewandowski.

öneriler için teşekkürler arkadaşlar

Taktiğim 4-1-2-2-1 2009/2010 sezonunda uefa şampiyonu oldum ve büyük ihtimalle Pogrebnyak' ı elimde tumam zor gözüküyo ki aslında bende onu satıp yerine başka bir pivot tipi yada bu sistemi kaldırıcak bir oyuncu arıyorum önerebileceğiniz bir isim var mı?

Guillaume Hoarau => PSG

Pierre Gignac => Toulouse

Cheick Diabate => Bordeaux

Alvaro Negredo => Almeira

Tomas Necid => CSKA moskow

Hocam bu nedir ya.2 maçta tam 6 adamım sakatlandı en az 2 haftalık olmak üzere.Nasıl bişiydir bu ya :D

Kesinlik 1. derecede sende hata vardır. Oyuncuların kondisyonlarına çok dikkat et. 90'ın aşağıda kondisyonlu oyuncuyu çıkarma. Emin ol daha aza inecektir.

Oyunu bilmeyenlerin eline verirlerse böyle olur.:Dİlk kez oynadığım için bilmiyorum.

Arkadaşlar o sakatlanma işi ilk sezon çok oluyor ancak ikinci sezondan itibaren düzeliyor sorun.Benim her kariyerimde böyle gelişti :) Geçen gün yeni kariyere başladım.Fener maçından önce Kayseri 4 as oyuncumu sakatladı.Tolunay Kafkas ve ekibine en içten dileklerimi(!) sundum. :D Fitness coach ve phsyio'larınız ne kadar iyi olursa o kadar az zarar görürsünüz.Bir de Can renktaşın dediği gibi 90'ın altında kondüsyonlu oyuncuyu mecbur kalmadıkça ilk 11'de sahaya sürmeyin.

Yanlız Fitness'cılar bile sakatlığa çare bulamıyor. Sakatlanan oyuncuyu daha hızlı iyileştiriyorlar. Oyunun kesinlikle çok büyük bir hatasıdır sakatlık sorunu.

Size ilginç bir foto.Sabri'nin gelişimi. :eek: :D Keşke gerçekte de böyle olsa :)

Galatasaray ile 2016 yılındayım 4-3-3 oynuyorum ilk 2 sezon başarı elde edemedim sonra sistem oturdu sisteme uygun iyi oyuncular aldım ve şimdi 3 sezon ard arda CL kupasını kazandım bütçem 45 milyon :) Dünya sıralamasında 1. sıradayım zenginlik sıralamasında galiba 5. sıradayım :)

Orta sahada ki üçlüm Matias Fernandez,Miguel Veleso ve Nuri Şahin'den oluşuyor.4-3-3 oynayacaklara bu oyuncuları tavsiye ediyorum.Veleso biraz pahalıya gelebilir onun yerine Kabore'de alınabilir.Yedek olarakda Özer Hurmacı iyi bir tercih.Forvete ise %100 Keirrison'u öneriyorum.

çok ağır antremanlar yaptırıosanız sakatlıklara oda sebep olabilir... 9.0.3 yaması bi nebzede olsun sakatlık ve gol atamama sorununa iiyileştirme getirdi.

Galatasaray ile 2016 yılındayım 4-3-3 oynuyorum ilk 2 sezon başarı elde edemedim sonra sistem oturdu sisteme uygun iyi oyuncular aldım ve şimdi 3 sezon ard arda CL kupasını kazandım bütçem 45 milyon :) Dünya sıralamasında 1. sıradayım zenginlik sıralamasında galiba 5. sıradayım :)

Orta sahada ki üçlüm Matias Fernandez,Miguel Veleso ve Nuri Şahin'den oluşuyor.4-3-3 oynayacaklara bu oyuncuları tavsiye ediyorum.Veleso biraz pahalıya gelebilir onun yerine Kabore'de alınabilir.Yedek olarakda Özer Hurmacı iyi bir tercih.Forvete ise %100 Keirrison'u öneriyorum.

Caner kaç kere kapatıp açıyosun yenildiğin maçlarda. :) Genelde kimse onu söylemiyor.

Caner kaç kere kapatıp açıyosun yenildiğin maçlarda. :) Genelde kimse onu söylemiyor.

6 sezon da en fazla 2-3 lig maçını aç kapa yapmışımdır onlarda çok önemli oyuncularım 4-5 ay sakatlandı diye, birde Fener bana 10 dakikada 2 tane kornerden gol atmıştı sinirlendim kapattım 2 gün oynamadım :D Emin ol çok fazla açıp kapama yapsaydım ilk 2 sezon da başarıyı yakalardım.CL'de ise son sezon final dahi hiç bir maçı aç kapa yapmadım ama ondan öncelerde yapmışlıgım var :D Şuan geldigim noktada artık aç kapa yapmaya ihtiyaç yok.

Bu arada Nuri Şahin'in yerine Bayern'den Mehmet Ekici'yi almak istiyorum 60 veriyorum 100 istiyorlar :o

Bugun oynamaya baslayacagim serinin son surumu.Yeni gelin kadar heyecanliyim :)

Geri
Üst Alt