Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

onu bunu bilmem

cardozoyu aldım ben 16 milyon euroya

4 peşin 12 taksitle

bilader adam manyak ya 78 soktum 80 de gol attı

Arkadas M.city den para caldım yine de alamadım bu barnegayı:D

Ne bicim adammış yav bu boyle ugrasıyorum ugrasıyorum olmuyor adam beni kaale bile almıyormus cok sinir oldum:D:D

Ne bicim adammış yav bu boyle ugrasıyorum ugrasıyorum olmuyor adam beni kaale bile almıyormus cok sinir oldum:D:D

:) ayip degilmi hakan rafael Carioca genc unlu degil ama cok saglam 3 sezondan beri bernde suan 2-3 kulup istiyor vermiyorum eminm 1 sene sonra 9-10 takım sıraya girecektir.

hakan illada bu adamı almak zorundamısın al lukman harunayı javi garciayı hernanesi gökhan inleri lorik canayı bu saydıklarımın eksik bi yanı yok banegadan ama sen inat etmişin illada banegayı alıcaksın heralde :D

Mactan once forvetlerim cardozo sakat,pogrebnyak cezalı tek forvet mevlut cıktım facolli kırmızı kart gordu ama mevlut sakatlanana kadar iyidim.mevlut cıkınca forvetsiz kaldım yattarayı kontaatak futbolcu konumuna getirdim kolay kazanacagim macı biraz zora soktum ama kazandım

Mactan once forvetlerim cardozo sakat,pogrebnyak cezalı tek forvet mevlut cıktım facolli kırmızı kart gordu ama mevlut sakatlanana kadar iyidim.mevlut cıkınca forvetsiz kaldım yattarayı kontaatak futbolcu konumuna getirdim kolay kazanacagim macı biraz zora soktum ama kazandım

5.dakkada adam mı atılır yaaa:eek::eek:

Bence satma. Israr et. Bir süre sonra 30'ar gol atmaya başlıyor her sezon. Özellikleri pek iyi değil fakat tutturunca inanılmaz oynuyor o adam. Fm 2008, Fm 2007 farketmiyor. Hep aynı oynuyordu. Fakat bu yeni oyunda çok iyi özellikleri. Sonuç olarak satma bence.

Bence satma. Israr et. Bir süre sonra 30'ar gol atmaya başlıyor her sezon. Özellikleri pek iyi değil fakat tutturunca inanılmaz oynuyor o adam. Fm 2008, Fm 2007 farketmiyor. Hep aynı oynuyordu. Fakat bu yeni oyunda çok iyi özellikleri. Sonuç olarak satma bence.

Anelka'yı aldım.Güiza ile temasta'yım.Ernasto Farias veya Lisandro Lopez'den birini göndermeliyim.Birde Gökhan Ünal var.Ama o yeni geldi.Anelka mı daha iyi Güiza mı? Birde Lucho Gonzalez 5 yıllık sözleşme istiyor.27 Yaşında sözleşme yapıyım mı?

Lucho takımın kaptanı. Asla bırakma. Zaten büyük paralara da satabilirsin sonra. Güiza o oyunda çok gol atıyor. Ama tek santrafor olunca. Anelka ile hiç oynamadım. Gökhan Ünal'a ben kendi oyunumda para bile vermem.:)

Farias'ı gönder bence. Zira Lopez iyi.

Geri
Üst Alt