Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Lucho takımın kaptanı. Asla bırakma. Zaten büyük paralara da satabilirsin sonra. Güiza o oyunda çok gol atıyor. Ama tek santrafor olunca. Anelka ile hiç oynamadım. Gökhan Ünal'a ben kendi oyunumda para bile vermem.:)

Farias'ı gönder bence. Zira Lopez iyi.

Tamam sağol.

Lopez sözleşme istiyordu 4 yıllık yaptım.İlk maçında hat-trick yaptı.:) Oscar Cordozo var.16 Maçta 4 gol attı.Göndereyim mi?

Elimde Anelka(Ocak'ta gelecek.Aralıkta'yım.)Lisandro Lopez,Gökhan Ünal,Oscar Cordozo var.Belki Güiza'yıda alırım.Çift forvet oynuyorum.Hangilerini oynatayım?

Bende 25 maçta 7 gol attı.

valla pogrebnykala cok iyi anlasıyorlar biri indiriyor digeri vuruyor digeri indiriyor oburu vuruyor. arshavini bedavaya aldım 1 ay sonra takıma katılıyor galatasaray cok iyi takım oldu ...Hedef Sao Paulo takımındakı defans oyuncusu miranda ve serdar tasci

beyler bi oyuncu alıcam gelmek istemiyor aklını çelme varmı oyunda ya gelmesi için

Oyundan banega yüzünden sogudum oynayasım gelmiyor:D

Adam beni kaale almadı sinir oldum protesto ediyorum:p

Yav takmak degil de cidden sacma:) Yani tamam iyi oynucu olabilir gelmeye bilir her seyi anlarım olabilir sonucta gercekte de gelmiyor zaten amaaaa aldıgı paranın 3 katını veriyorum beyefendi Galatasaray ı kaale bile almıyorum diye bir acıklama yapıyor yuh be.

Yani dünyada her hangibi bir oyuncuya (Messi den C.ronaldo ya) aldıgı paranın 3 katını verirsen gelmemezlik yapmaz. Gelmese bile kaale almadım gülüyorum falan dermi:D:D

Yav takmak degil de cidden sacma:) Yani tamam iyi oynucu olabilir gelmeye bilir her seyi anlarım olabilir sonucta gercekte de gelmiyor zaten amaaaa aldıgı paranın 3 katını veriyorum beyefendi Galatasaray ı kaale bile almıyorum diye bir acıklama yapıyor yuh be.

Yani dünyada her hangibi bir oyuncuya (Messi den C.ronaldo ya) aldıgı paranın 3 katını verirsen gelmemezlik yapmaz. Gelmese bile kaale almadım gülüyorum falan dermi:D:D

:D

salla banegayı sende brezilyada argentinde gec yeteneklere bak rafael cariocayi al diyorum sana mehmet toplada muthis zaten mehmet topuzuda al orta sahada sorunun kalmaz guven bana

Geri
Üst Alt