Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Ilk sezonda olmustu bana, change dugmesi cikmiyodu ekranda. Sonra oldu nasil olduysa ama yari sezon Hasagic'i oynatamadim.

Arkadaşlar oyunu oynarken aniden bir hata veriyor ve oyundan atıyor.Sorunun ne olduğunu ve çözümü bilen var mı?

Arkadaşlar oyunu oynarken aniden bir hata veriyor ve oyundan atıyor.Sorunun ne olduğunu ve çözümü bilen var mı?

Yok. (benim bildigim)

Surekli save etmen lazim. Benim oyunda 4-5 aydir olmadi ama oldugu vakit 2-3 gunde bir oluyor. Oyun takvimiyle tabi.

adsztr8.png

dffzf5.png

marsilyayı eledim

Valla bende Beşiktaş iyi yolda.Ligde 2. oldular 11 puan fark attım gerçi ama UEFA'da final oynadılar :D

Milan'a 2-1 yenildiler.Kıskandım sanırım :D

Valla oyunda Besiktas makina olunca canavar gibi:D

ama turksportal da adamlar tartısıyor Beşiktaşı alan küme düşmemeye oynuyormus:D Cok gücsüzlermis eleman 15 macta 4 gol atabilmiş:D:D:D:D

aquino ve mehmet yıldız bende de var ama 6 tane atmak daha nasip olmadı,tebrikler :) aquino yu ilk yarının ortasında aldım pek etkili olmadı ama ikinci sezon çok iyi oynuyor.bu arada 1. sezonda çok ilginç bir şampiyonluk kazandım.son maça bjk ile puan puana girdik ama ben ikili averajda öndeydim.ve son maçı ben kendi evimde kaybettim ama bjk de kaybedince şampiyon oldum.yüreğim ağzıma geldi ama mustafa denizli sağolsun :D

İşteeeee Bedavaya aldıgım gelecegin yıldızlarını Tanıtıyorum....

Bedavaya aldıgım baska yıldız....

Murat'ın oyundan alıntı :p

Lincoln'ü Manchester City aldı ama Fenerbahçe tekrar aldı :)

Lincoln'nün fotosu da güzelmiş :p

beyler biri bana özelden crack linki atabilirmi

RAŞİT duydunmu... bu istekleri sana yapıyoruz

Şimdilik baya iyi gidiyorum:) Süper kupayı aldım Sampiyonlar ligi on elemesinden deplasman golü ile elendim uefa dsa grupplara kaldım Ligte 2. yim iyi gol atyorum mac basına 2.1 ortalamam var:)

Geri
Üst Alt