Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Bu Goossens'i benim önerimle mi aldınız.Sitede oynayan herkezde Goossens'i almış.

Ona bakarsan Mascio'yu da herkes benim önerimle aldı. :)

Yapma böyle şeyler Raşit,bir tek sen ya da ben mi tanıyorum bu adamları,git Fm sitelerine gir alayında yazıyor bu adamlar. :rolleyes:

Sadece sordum illa ben keşfettim demedimki.Kim kadrosunun resmini koysa Goossens var.O yüzden söyledim. :)

Bildiğiniz genç bir oyuncu var mı orta sahaya hızlı?21 Milyon bütçem var.

barnega yı bir ben alamadım:D Linderothu Marsilya ya 17 mılyon ytl ye sattım 7 mılyon ytl ye trabzon dan gokhan inleri aldım:)

Arda turan cok düstü bende yav degeri 3 mılyon ytl:( oynatamıyorum pek:)

bakalım şimdilik iyi gidiyoruz 20 mactır yenilmiyorum:D Cardozo manyak adam yav 18 gol attı:D Baros ile cok iyi anlasıyolar:) Mehmet yıldızı alayımmı ümit karanı gondermek istiyorum:)

barnega yı bir ben alamadım:D Linderothu Marsilya ya 17 mılyon ytl ye sattım 7 mılyon ytl ye trabzon dan gokhan inleri aldım:)

Arda turan cok düstü bende yav degeri 3 mılyon ytl:( oynatamıyorum pek:)

bakalım şimdilik iyi gidiyoruz 20 mactır yenilmiyorum:D Cardozo manyak adam yav 18 gol attı:D Baros ile cok iyi anlasıyolar:) Mehmet yıldızı alayımmı ümit karanı gondermek istiyorum:)

Valla usta birşey diyeceğim sinirleneceksin.Aklımda Banega transferi yoktu 4 Milyon € ya falan önerdiler direk aldım :D

Bence kaderine küsmeyi dene :D

Valla usta birşey diyeceğim sinirleneceksin.Aklımda Banega transferi yoktu 4 Milyon € ya falan önerdiler direk aldım :D

Bence kaderine küsmeyi dene :D

:D:D:D Ben kulüple anlaşıyorum adamı ikna edemedim:D haftalık 70 bin verdim gelmiyor adam:D

ama sezon sonu mecbur gelecek bomba gibi ilerliyorum:) Uefada yarı final yada final oynayayım pişman olacak gelmedigi icin:D:D

Yine kritik, yine son mac, yine rangers ,yine tur icin son sans,yine galibiyet ve yine üst tur...

ya beyler bi allahın kulunda crack dosyası,linki falan yok mu başka zaman sorarız 1 saatte cevap verirler 3 gündür crack dosyası arıyoz kimse takmıyo

Geri
Üst Alt