Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

O yönetime gelen para, sen onları kazandıkça sene sonrasında ki transfer bütçene yansıyacak. Sen transfer parası için sadece oyuncu satarak para bulabilirsin, bir de hile var ama.

Taner o para kulube gelen para. Senin bütçen yönetim verince veya oyuncu satınca artar.

O yönetime gelen para, sen onları kazandıkça sene sonrasında ki transfer bütçene yansıyacak. Sen transfer parası için sadece oyuncu satarak para bulabilirsin, bir de hile var ama.

hileli olan nasıl oluyor.bir yardimci olabilir msin

Ben valla Fm hayatımda hiç oynamadım ama Cm ile aynı özelliklere sahip nasılsa, sadece grafikler değişik ve her sene yeni birşeyler ekleniyor. Benim bildiğim hile değil de para kaçırma yöntemi şu:

Menajer ekleden parası bol olan bir takıma yeni menajer açarsın, bu durumda iki tane oyun oynadığın menajerin olur. Paralı takımdakinden (örn; R.Mad.) Galatasaray'daki dandik bir futbolcuya - bu göndermek istediğin, gitmeyen bir yabancı da olabilir - transfer bütçenin tamamını vererek teklif ediyorsun. Sonra da diğer oyuncuya geçip kabul ediyorsun. Sonra tekrar paralı takıma geçiyorsun ve oyuncuya bol maaşlı bir sözleşme öneriyorsun. Ve transfer gerçekleştikten sonra paralar sana, dandik futbolcu hayallerine gidiyor. En son o dolandırdığın takımdan emekli olup kendi takımına geçiyorsun. Tabii ki bunları yapabilmen için save dosyasını açarken büyük liglerden birini de seçmen gerekiyor. Açmadıysan fernerden çal.

Sakho & Willians Santana & Keirrison derim susar otururum =)

Ligde 2 maglubiyetim var ancak R.Madrid sampiyonlugunu garantileyecek gibi berabere biten maclarim cok, SL'de ise Chelsea'yi ilk macta 1-1 2.macta 2-2 uzatmalarda gectim finaldeyim Bayern'e karsi :).

Buyrun arkadaslar benim oynadigim taktik insallah yardimci olmusumdur.

Not: taktikleri 4-4-2 attacking e koy sorna da pozisyonlari degister resimdeki gibi ,Lutfen bu kadro hayal urunudur lutfen kendin iyi kadro kur:

adszfbb.jpg

SL'i aldim, ardindan Ispanya Super kupasini R.Madrid'den 1-0 ve Super kupayida Milandan 1-0 aynen aldim, Llorente'yi Bilbao'dan aldim, Capel ve Keirisson'uda kadroya kattim.

Yapmadım...

Bu sene ek olarak ŞL ve Türkiye Kupasınıda aldım...

Raşit kapatıpda açtığın maç oldu mu ?

Evet..:D Yarı final 2. maçı bir kere kapatıp açtım...

Hile yapmayan yok arkadaş. :D

Bende 8996934849543. kez GS ile yeni kariyer açtım ama bu sefer hadef en az 2020'yi görmek ve Dünyanın en iyi menejeri olmak.:D

ŞL elemesinde Barca çıktı. Deplasmanda 3-2 yenildim. Bakalım inşallah en iyi kariyerim bu olucak.

Geri
Üst Alt