Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

bu resmi bana bu resmi koymamda büyük yardımları olan sayın Osman Korkma'a ithaf ediyorum :)

isim olarak belki dikkatinizi çekmeyebilir kayseri sporu 6-0 yenmek ama ligde fırtına gibi estiklerini ve fbebyi 5-1 bjkyi 4-0 yendikten sonra maç öncesinde camia olarak baya bi sıkıntılıydık ama SULTANımız CEM bizi utandırmadı:F

Deplasmanda Bayern ile 3-3 berabere kaldıktan sonra kendi evimde Cassano'nun attığı golle 1-0 kazanarak FİNALE yükseldim.

Ya acaip sinir oldum hee :mad:

Super Paket'i indirdim, olmadı 8,0,2 yi indirdim, olmadı crack'i indirdim hala aynı versiyon.

Ana avrat küfredecem onu istiyor :mad:

daemon tools'u ne yapacağım? Kurduktan sonra?

Daemon tools kurduktan sonra pc nin sağ alt köşesinde onun amblemi çıkar ona sağ tıkla virtual cd/dvd-rom onun üstüne gel ordan devicenin üstüne gel ordanda mount imageyi tıkla tıkladıktan sonra oyunu kurduğun iso yada rar lı dosyayı seç sonra oyunu normal aç...

Yok Hakan Abi, yeni oyun açmana gerek yok diyorlardı.

Bende oyun açılmıyor ki :mad: :D

Daemon tools kurduktan sonra pc nin sağ alt köşesinde onun amblemi çıkar ona sağ tıkla virtual cd/dvd-rom onun üstüne gel ordan devicenin üstüne gel ordanda mount imageyi tıkla tıkladıktan sonra oyunu kurduğun iso yada rar lı dosyayı seç sonra oyunu normal aç...

O şekilde rar dosya gözükmüyor kardeş. Sadece klasörler gözüküyor. Başka hiçbir şey gözükmüyor.

Oyun parça parça yükleniyor :D

Formalar aynı ama kadrolar yine aynı kadrolar :(

Feyenoord'u yendim ve gruptan 2. çıktım :)

MAC.png

MAC.png

bu resmi bana bu resmi koymamda büyük yardımları olan sayın Osman Korkma'a ithaf ediyorum :)

isim olarak belki dikkatinizi çekmeyebilir kayseri sporu 6-0 yenmek ama ligde fırtına gibi estiklerini ve fbebyi 5-1 bjkyi 4-0 yendikten sonra maç öncesinde camia olarak baya bi sıkıntılıydık ama SULTANımız CEM bizi utandırmadı:F

Teşekkür ederim kardeşim. Yalnız birşey soracağım benim dediklerimi adım adım takip ettin mi? Resim büyük çıkmamış. Özellikle painte kayıt ederken PNG formatını seç ki kilobayt değeri düşsün upload ettikten sonra foruma koyduğunda tasam ekran gözüksün SS.

Resimi yükledikten sonra linki kopyalarken şunu kullan:

]

evet PNG kaydettim hatta bütün linkleri denedim ilk linki koyduğumda sadece yazılar çıktı bende böyle yaptım

evet PNG kaydettim hatta bütün linkleri denedim ilk linki koyduğumda sadece yazılar çıktı bende böyle yaptım

Kopyalarken bir karakter eksik aldıysan o yüzden yazı çıkmıştır. Kırmızı içinde gösterdiğim 1. linkin tümünü kopyalamayı denesene tekrar. Bakalım olacak mı?

Geri
Üst Alt