Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Finalde 3-3 berabere kaldı, Uzatmalarda gol olmadı ve penaltılar atılıyor...

adsz12z.jpg

adsz1h.jpg

Ve GALATASARAY Şampiyonlar Ligi Şampiyonu.........

Peki bu Şampiyonluğu alana kadar kaç kere kapayıp açtın :)

Cidden Avrupa'da kupa almak çok zor.Sonunda İnter'i yenemedim ve kaydettim.Bende fm bitene kadar GALATASARAY'ımızın başındayım.:)

Peki bu Şampiyonluğu alana kadar kaç kere kapayıp açtın :)

takım güçlü olmassa oyle birşey yapamazsın. ayrıca oyuncularım baya güçlü olmasa bırak yenmeyi gol bile atamıyorsun.... sadece manu ve barça da 1-2 kere kaydedip açtım...

zaten Luca Cigarini frikikten çok gol atıyor manu yada chealsea ye de attı ayrıca Lewandowski her maçta 1-2 tane kafa golu atar...:D

önümüzdeki seneye kadrom baya güçlü olacak :

------------------------Sinan Bolat GK ----------------------------

uğur uçar DR - Serdar Taşçı DC- Martin Caceres DC - Miguel Torres DL

----------------------------M.Topal-DMC---------------------------

----------Daniela Dessena MC--------Luca Cigarini MC---------------

Bosko Jankovic AMR ----------------------Arda Turan AML-----------

-----------------------Lewandowski FC-----------------------------

yedekeler

hakan balta

Arshavin

Victor Obinna

Ekici Mehmet

Giray Kaçar

Toprak Ömer

emre güngor

veli kavlak

aydın yılmaz

sercan yıldırım

serkan yanik

aykut erçetin

özgürcan

2009 pafında olan tüm futbolcularda kiralık olarak diger takımlarda bazıları 24 yaşına geldi ama napıyım benim çocuklarım gibi hepsi bırakamıyorum ya:(

Murat akça

semih kaya

emrah yollu

erkan ferin

erdem alparslan

serkan kurtulus

erdem semih

emre colak

harun temur

oguz sabankay

sultan cem

Bu arada yaser gelistikten sonra iyi para ediyo ayrıca forvet alın her sene gelistirip gelistirip satın, mesela yaseri 15 m dolara sattım... Linderoth 15 m dolar,lincoln 13 m dolar,İlk açılışta Nonda 11 m dolar, orkun veya aykutu 5 m

meira 5 m dolar... yerine sürekli bedava oyuncular almaya çalışın 2 sene transfer bütçesi biriksin iyi bir kadro kurarsınız... tabi ben takımı bu seviyeeye gtirmek için 4-5 defa baştan başladım...

takım güçlü olmassa oyle birşey yapamazsın. ayrıca oyuncularım baya güçlü olmasa bırak yenmeyi gol bile atamıyorsun.... sadece manu ve barça da 1-2 kere kaydedip açtım...

zaten Luca Cigarini frikikten çok gol atıyor manu yada chealsea ye de attı ayrıca Lewandowski her maçta 1-2 tane kafa golu atar...:D

önümüzdeki seneye kadrom baya güçlü olacak :

------------------------Sinan Bolat GK ----------------------------

uğur uçar DR - Serdar Taşçı DC- Martin Caceres DC - Miguel Torres DL

----------------------------M.Topal-DMC---------------------------

----------Daniela Dessena MC--------Luca Cigarini MC---------------

Bosko Jankovic AMR ----------------------Arda Turan AML-----------

-----------------------Lewandowski FC-----------------------------

yedekeler

hakan balta

Arshavin

Victor Obinna

Ekici Mehmet

Giray Kaçar

Toprak Ömer

emre güngor

veli kavlak

aydın yılmaz

sercan yıldırım

serkan yanik

aykut erçetin

özgürcan

2009 pafında olan tüm futbolcularda kiralık olarak diger takımlarda bazıları 24 yaşına geldi ama napıyım benim çocuklarım gibi hepsi bırakamıyorum ya:(

Murat akça

semih kaya

emrah yollu

erkan ferin

erdem alparslan

serkan kurtulus

erdem semih

emre colak

harun temur

oguz sabankay

sultan cem

Bu arada yaser gelistikten sonra iyi para ediyo ayrıca forvet alın her sene gelistirip gelistirip satın, mesela yaseri 15 m dolara sattım... Linderoth 15 m dolar,lincoln 13 m dolar,İlk açılışta Nonda 11 m dolar, orkun veya aykutu 5 m

meira 5 m dolar... yerine sürekli bedava oyuncular almaya çalışın 2 sene transfer bütçesi biriksin iyi bir kadro kurarsınız... tabi ben takımı bu seviyeeye gtirmek için 4-5 defa baştan başladım...

Küçük DB oynadığın kesin eğer büyük DB ile açarsan oyunculara -lincoln hariç- o fiyatlara satmanın imkanı yok. 9.0.3'te büyük DB ile Nonda'yı en fazla 1 mio € ya sattığımı Linderoth'u 5.25'e bu böyle gider.

Ayrıca kazandığın ŞL'ligin gelince. Şu kupayı 1 kere bile kaydedip açmadan kazanan var mı çok merak ediyorum. İnşallah bigün ben hiç hilesiz şekilde kazanıcam İnşallah. Yoksa kapatıp açarak kazanmanın hiç bir zevki yoktur bana göre.

artık bıktım yaa hiç bi amacım kalmadı anca yeni gençler çıktıkça alıyorum her sene bütün kupaları ala ala bıktım:p işte kadrom bni oyunun 4gün 16 saat 47 dakika başında oturtsa da değdi:D
75539807.png
normalde böle oynuorum ama ligde yabancı sınırı yüzünden her maç 2 tane yabancı kesiliyor

Tugay Kerimoğlu ne arıyo orda kaç yaşında adam nasıl bırakmadı futbolu ?

3.sezonum Türkiye liginde ilk iki sezonda ikisindede ligi 2.bitirdim bir tane Türkiye kupam var.Uefada 2 kez çeyrek final oynadım.

Hiç hile yapmadım böyle daha çok haz alıyorum.

3.sezonum Türkiye liginde ilk iki sezonda ikisindede ligi 2.bitirdim bir tane Türkiye kupam var.Uefada 2 kez çeyrek final oynadım.

Hiç hile yapmadım böyle daha çok haz alıyorum.

Peki Süper Ligi nasıl alamıyorsun, TSL çandada keklik en son 6 senelik kariyerimde hilesiz her sene almıştım.

Internacional takımından Walter ve yanılmıyorsam ilk yıl Lecce'de kiralık olarak oynayan Victor Irineu.Bir ara bakın bu adamlara.

Fifa Manager varken buda oyun mu hocam ?

2011'e geldiyse yapmamıştır.

kac kere hile yaptin?

Hile yapmadan oynayan varmi?

Şu oyunu hile yapmadan oynayan çok az kişi var. :) Bende bi ara çıldırmışdım, hile ile en fazla CL'de finale çıkabildim. Şimdi normal şekilde oynuyorum çok daha zevkli oluyor.

kac kere hile yaptin?

Hile yapmadan oynayan varmi?

Ben varım bilader 2 sezonda bir tek Türkiye kupası alabildim.Bide Uefalarda çeyrek final okadar.

Bjk ilk sezon hayvan gibi güçlü 1 puanla kaçırdım şampiyonluğu=(

2.sezonda gençlerbirliği çıktı Carruscayı vermez laydım Gençlere adamlar Ali Karimi yi aldılar dağıttılar ligi ama ikili averajla kaybettim şampiyonluğu=(

Fatih senin hakkında öncedende dediğim gibi TSL'de nasıl şampiyon olamıyorsun ? Ben de hiç hilesiz ardı ardına 6 defa Şampiyon olmuştum. 4-3-3 Standart veya 4-4-2 standart oyna. Büyük oranda Şampiyon olursun.

Şu oyunu oynayabilmek nasip olmadı bu sene,cd'sini alamadım internetten indirilebiliyor mu bilmiyorum,konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...:)

Şu oyunu oynayabilmek nasip olmadı bu sene,cd'sini alamadım internetten indirilebiliyor mu bilmiyorum,konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...:)

Raşit bu konularda bilgili ona Ö.M atmanı tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt