Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

6 sezon da en fazla 2-3 lig maçını aç kapa yapmışımdır onlarda çok önemli oyuncularım 4-5 ay sakatlandı diye, birde Fener bana 10 dakikada 2 tane kornerden gol atmıştı sinirlendim kapattım 2 gün oynamadım :D Emin ol çok fazla açıp kapama yapsaydım ilk 2 sezon da başarıyı yakalardım.CL'de ise son sezon final dahi hiç bir maçı aç kapa yapmadım ama ondan öncelerde yapmışlıgım var :D Şuan geldigim noktada artık aç kapa yapmaya ihtiyaç yok.

Bu arada Nuri Şahin'in yerine Bayern'den Mehmet Ekici'yi almak istiyorum 60 veriyorum 100 istiyorlar :o

Hocam şöyle hileyle yaptım deyinde, sorma gereği duymayalım. Tabi senin terciğindir herkes nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın orası beni ilgilendirmez..

Hocam şöyle hileyle yaptım deyinde, sorma gereği duymayalım. Tabi senin terciğindir herkes nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın orası beni ilgilendirmez..

Açıp kapama için mi dedin hile ?

Can ligi göstermene gerek yok bize Avrupa'da başarı göster.Milan ile maçım var korkumdan oynayamıyorum.15 tane oyumcum oynayamıyor.Bunlar sakat ve cezalı.:D

Can ligi göstermene gerek yok bize Avrupa'da başarı göster.Milan ile maçım var korkumdan oynayamıyorum.15 tane oyumcum oynayamıyor.Bunlar sakat ve cezalı.:D

Milan şu şekilde oynuyorsa 4-4-2 ataking ile çık. Atak anlayuış yavaş tempoda çık belki işe yarar.

Galatasaray için önerebileceğiniz bir taktik var mı?

Senin için hile değil mi ?

Açıp kapamasam 3 CL şampiyonlugu degil de 1 tane olcaktı.Benim oyundaki amacım başarı degil kadro kalitesidir.

Açıp kapamasamda şuan aynı kadroyu kurardım.

Veleso hariç hiç bir oyuncuya 10-15 milyondan fazla para vermedim.

Ayrıca herkezin oyun anlaşı farklıdır.Benim ki de bu oyuncuları 17 yaşlarında alıp yetiştirmektir.

Bunların maliyeti 10 milyonu bulmaz.Bu oyuncuları Hile ( açıp kapama ile de yetişmez oyucu zate :) ) ile yetiştirmedim.

Ayrıca ligde hiç bir zaman aç kapa yapmadım ( 1-2 sakatlık yüzünden hariç ) ve son sezon ile bu sezon CL dahi hiç aç kapa yapmadan kupayı aldım bu başarı önceki açıp kapamalara dayalı olmasa gerek ;)

Düşüncene saygı duyarım, gençleri yetiştirmekde güzel tabiki. Ama ben hile ile alınan kupalardan bahsettim. Bana göre hiç şekilde kapayıp açma olmazsa daha çok zevkli olur.

Bu regenlerden nefret ediyorum..İnşallah 2010'da düzeltirler bunu..

Aç kapa yapmayarak gidiyorum 2. sezonum

Regen ney ? :o

Diğer oyuncular kayboluyor mu?Kewell vs.:)Bugüne kadar sadece hazırlık maçları yaptım.

O zaman benim takımın hemen hemen hepsi regen :D

Regenler olmassa ileride kimlerle oynamayı düşünüyorsun Raşit ?

Bahsettiğim bu kadar iyi olmaları.. Bütün özellikleri 15in üstüne hatta hepsinin 19 ve 20 olduğunu gördüğüm regen oldu..Bu kadar iyi olmamalılar..Mesela 100 regen çıkıyorsa 30-40 böyle buu sayı düşürülsün..100 tane çıkıyorsa en fazla 5-6 tanesi böyle olsun..

Bahsettiğim bu kadar iyi olmaları.. Bütün özellikleri 15in üstüne hatta hepsinin 19 ve 20 olduğunu gördüğüm regen oldu..Bu kadar iyi olmamalılar..Mesela 100 regen çıkıyorsa 30-40 böyle buu sayı düşürülsün..100 tane çıkıyorsa en fazla 5-6 tanesi böyle olsun..

Ben hiç öyle bir regen görmedim. İlginç... Ama tabi sanırım 2013 yılından sonra felan görüntünün içine ediyorlardı haklısın yani.

Su lanet oyunu bi de kurabilsem.

Açıp kapamasam 3 CL şampiyonlugu degil de 1 tane olcaktı.Benim oyundaki amacım başarı degil kadro kalitesidir.

Açıp kapamasamda şuan aynı kadroyu kurardım.

Veleso hariç hiç bir oyuncuya 10-15 milyondan fazla para vermedim.

Ayrıca herkezin oyun anlaşı farklıdır.Benim ki de bu oyuncuları 17 yaşlarında alıp yetiştirmektir.

Bunların maliyeti 10 milyonu bulmaz.Bu oyuncuları Hile ( açıp kapama ile de yetişmez oyucu zate :) ) ile yetiştirmedim.

Ayrıca ligde hiç bir zaman aç kapa yapmadım ( 1-2 sakatlık yüzünden hariç ) ve son sezon ile bu sezon CL dahi hiç aç kapa yapmadan kupayı aldım bu başarı önceki açıp kapamalara dayalı olmasa gerek ;)

ŞL'yi alınca para gelmiyor mu? :confused::confused:

Geri
Üst Alt