Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

ŞL'yi alınca para gelmiyor mu? :confused::confused:

Yukarda ki oyuncuların maliyeti 10 milyon €'yu geçmez,ayrıca CL'den para geliyor ve biriktiriyorum :D ( daha doğrusu harçayacak yer olmadıgı için birikiyor ) daha önceki sayfada yazdım,o paralar ile Bayern'de oynayan Mehmet Ekici yada Krkıc gibi oyuncuları alcam :D

Yukarda ki oyuncuların maliyeti 10 milyon €'yu geçmez,ayrıca CL'den para geliyor ve biriktiriyorum :D ( daha doğrusu harçayacak yer olmadıgı için birikiyor ) daha önceki sayfada yazdım,o paralar ile Bayern'de oynayan Mehmet Ekici yada Krkıc gibi oyuncuları alcam :D

Messi'yi isteriz. :D

SOnunda kurabildim su oyunu.Saat 4.30 ve baslamaya hazirim su son kadrolari da yukledikten sonra :)

Galatasaray için önerebileceğiniz bir taktik var mı?

4-3-3 ile başla gol yersen 3-4-3 e cevir.

yaw şu açma kapama yerine aylık oyundan kayıt birde menajer ekleyip oyuncu alma hilelerini kapatsalar iyi olacak.benim gibi hileden nefret eden oyuncular için problem oluyor...

Galatasarayla oynuyordum. Aldığım genç bir elemanı tecrübe kazansın diye kiralamıştım.ama yanlışlıkla yıl sonu satma hakkını da vermişim haberim yok.çocuk wonderkit oldu seviniyorum ben sene sonu bir baktım transfer oldu .hemen ana avrat sövüp bıraktım oynamayı :D

Galatasaray oyunu isteyen bir arkadaş vardı. Ben upload ettim burayada oynamak isteyen için koyayim dedim. Durumu özetlersek:

Ligde 17 de 17 yaptım finansal durum çok iyi (23 mio €). Takımda bir çok yıldız var. Şampiyonlar liginde 2.turda rakip Roma. Zaman, 25 Ocak 2012.

Tavsiye - Veldmate adlı oyuncunun kalıp Aquino adlı oyuncunun satılması yerine gelmeye can atan Mevlüt Erdinç'in alınması.

https://rapidshare.com/files/253925423/GS_---_hedef_en_az_2020__2_.fm

Bana ilk yıl alınabilecek,Keirrison dışında kaliteli,genç bir forvet ismi versin birisi. :D

Tarih yazıyoruz burda tarihhh ! Tek bir hile,kapayıp açma vs. yaptıysam Allah belamı versin ! :D

Bu arada daha ilk senem,ilk profesyonel maçım.Şampiyonlar Ligi 3. eleme mi ne sanırsam.:)

Milan ile kader maçına çıkacağım.Grup liderliğini garantilemem için mutlaka kazanmalıyım.Milan 4-1-2-2-1 dizilişi ile maça çıkacak.

Başarılar dilerim. Deplasmanda mı oynuyorsun?

Burak oyunun en iyi taktikleri 4-3-3 standart veya 4-4-2 ataking. 4-4-2 nin yenemyeceği taktik yok. Şöyle söylim PSG ilk sezonda bütün milleti yenip kupayı almıştı. Milan'a 3 tane sallamıştı. Deplasmanda Barça'yı 3-2 yenmişti. Ancak ne diyorlar ne yapıyorlar hiç bilmiyorum.

Aslında benim için sıralama önemli değil.2. olduktan sonra Barcelona gibi takımlar geliyor ve eleniyorum.En azından 1 olursam yoluma devam ederim.:)

Aslında benim için sıralama önemli değil.2. olduktan sonra Barcelona gibi takımlar geliyor ve eleniyorum.En azından 1 olursam yoluma devam ederim.:)

Burak renktaş inan bana biraz da şans meselesi.Ben eski kariyerimde 2012'de grupta Milan'ı içerde dışarda yenmiştim.Tek puan kaybım son maçtaydı onda da berabere kalmıştım Club Brugge ile.Ama son 16'da rakibim Barcelona oldu. :D:D:D

Nasıl birşeydir anlamadım.Barcelona'ya ASY'de 2 attım,deplasmanda Camp Nou'da 1-0 yenip eledim.Ama ligde 3 maç oynadım 2'si berabere 1'i yenilgiyle sonuçlandı.Kafayı yemek üzereyim.:D

Soykut hangi taktikle oynuyorsun?Bu Milan'ı kim favori yaptı?:D

Soykut hangi taktikle oynuyorsun?Bu Milan'ı kim favori yaptı?:D

Valla takımda o kadar çok sakat var ki,taktik oturtma gibi bir fırsatım olmadı.Ya 4-3-3 oynuyorum,yada 4-4-2 atak :D Doğru düzgün transfer de yapamadık tabi :D

Ama sabırla zıçan taşı deler şeklinde yoluma devam edeceğim,CL'de Barcelona'yı eledik kolay mı ? :D

Valla takımda o kadar çok sakat var ki,taktik oturtma gibi bir fırsatım olmadı.Ya 4-3-3 oynuyorum,yada 4-4-2 atak :D Doğru düzgün transfer de yapamadık tabi :D

Ama sabırla zıçan taşı deler şeklinde yoluma devam edeceğim,CL'de Barcelona'yı eledik kolay mı ? :D

Bende elemiştim Soykut adamlar sonra gitti Uefa'yı aldı. Puhahaha.

Geri
Üst Alt