Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Hangi takımsın, kalite kalite adam var. İşimi görsün yeter mi diyorsun yoksa alıyım takımın yıldızı olsun mu, bir de fiyat aralığı?

Paran varsa Hazard'ı al.

Galatasaray'dayım.Arkadaş ile online oynuyoruz.16 milyon € bütçem var,2 tane bek oyuncusu alıyorum 2 milyon € ikisi toplamda.14 diyelim bütçem için.

İkisi de kaliteli olsun. :)

Thiago Neves'e bakmışsındır sanırım, bakmamışsan bir bak derim. 6 civarı kapatırsın herhalde... (AM RLC)

Sana bir sol kanat oyuncusu önereyim, solda her yerde oynuyor belki işine yarar, bir bak bence. Diego Calderon, LDU Quito'dan. İlk senede genelde 350-400k'ya kapatırsın, yaşı da 21.

Axel Witsel var, 6'ya alınıyor, ortasahanın her yerinde oynuyor bu eleman ama biliyorsundur tabi ki bunu da.

Lanus'da Sebastian Blanco ve Eduardo Salvio var orta saha ve sağ açık için.

Çok kaliteli değil ama Gabriel Hauche de iyi bir forvet, Preston'a almıştım 2.5 yıl sonra Chelski'ye 10 küsüre sattım.

Jonathan Cristaldo da 2-3 sene içinde acayip oluyor, o da forvet.

Thiago Neves'e bakmışsındır sanırım, bakmamışsan bir bak derim. 6 civarı kapatırsın herhalde... (AM RLC)

Sana bir sol kanat oyuncusu önereyim, solda her yerde oynuyor belki işine yarar, bir bak bence. Diego Calderon, LDU Quito'dan. İlk senede genelde 350-400k'ya kapatırsın, yaşı da 21.

Axel Witsel var, 6'ya alınıyor, ortasahanın her yerinde oynuyor bu eleman ama biliyorsundur tabi ki bunu da.

Lanus'da Sebastian Blanco ve Eduardo Salvio var orta saha ve sağ açık için.

Çok kaliteli değil ama Gabriel Hauche de iyi bir forvet, Preston'a almıştım 2.5 yıl sonra Chelski'ye 10 küsüre sattım.

Jonathan Cristaldo da 2-3 sene içinde acayip oluyor, o da forvet.

Forvete Aquino ve Keirrison takviyeleri geldi.İkisinin toplam maliyeti 4 milyon €.Thiago Neves'i çok istiyorum ama Hamburg bırakmaz gibi.

Barnetta'nın peşindeyim,bakalım. :)

Thiago Neves Al Hilal'de bende :o

Keirrison'u da o kadar ucuza nasıl aldın yav, benim için 15 milyon € çekiyorlar, 11'e falan anca alıyorum :o

Sağ kanat Balotelliye bak derim..

Thiago Neves Al Hilal'de bende :o

Keirrison'u da o kadar ucuza nasıl aldın yav, benim için 15 milyon € çekiyorlar, 11'e falan anca alıyorum :o

Başta epey yüksekti,bizim elemanla kapıştık,alamadık sonra.Fiyatı düştü,3,2'ye kaptım ben de.Şimdi arkadaş ne küfürler ediyor bana,"önce ben anlaştım,sen araya girdin,şerefsiiz " :asd:

Ahah:D

Calderon'a baktın mı? Ben her takımıma alıyorum, acayip sağlam bir adam o paraya göre. Al, +2 için bile kullanırsın, D/WB/M/AM L adam :o

Miguel Lopes diye sağ bek aldım,profili altta.Sol tarafa da hepinizin bildiği Goossens.Defans epey sağlam.

-----------S.Bolat----------------- ( kingson,orkun )

--Lopes--Meira--Servet--Goossens-- ( sabri,uğur,hakan balta,emre aşık,emre güngör)

-----Nuri(Jem)---Topal(Barış)--------

---Transfer-------------Arda(Kewell)--

------Keirrison----Aquino(Baros)-----

Fatih Tekke'yi de almayı planlıyorum,forvette rotasyon olsun. :)

Hadi beyler,zorlayın kendinizi.Sağ kanada nokta atışı yapacağım,yardım. :D

not : Neves için 18 milyon € istiyorlar.

Paran yetiyorsa iyi olabilir.

Marquinhos nasıl? Veya Chinedu Obasi?

Paran yetiyorsa iyi olabilir.

Marquinhos nasıl? Veya Chinedu Obasi?

Marquinhos ilk yıl kirada,Obasi'ye 13 istiyorlar,Jesus Navas'a 15.Taksit falan derken anlaşacağım gibi,yeter ki Navas gelmeyi istesin.

Thiago Neves için Hamburg ile anlaştım,o gelmedi.Saygı duyarım. :o Bu arada Raşit önceki sayfalarda Balotelli demişsin,Inter vermiyor. :)

son dk : Jesus da gelmiyor. :D

Higuain'in peşindeyim,Real ile anlaştım,Gonzalo'da okeyi verirse transferi kapıyoruz. :)

edit : Higuain de gelmedi :asd:

Nevesi kacirma derim ceza sahasi disindan attiginin haddi hesabi yok.Kornerden bile atiyor :)

Murat kardeşim yükseklerden uçuyorsun sen Higuain falan. :)

Daha makul, şöyle Brezilya'dan falan bul kaliteli sağ açık sağ açık. Ne bileyim Hernanes, Willians, Renato Augusto (Leverkusen) falan. Gelir onlar, yeter ki kulüplerle anlaş sen.

Edit: Rafinha gelir mi ki acep?

Murat kardeşim yükseklerden uçuyorsun sen Higuain falan. :)

Daha makul, şöyle Brezilya'dan falan bul kaliteli sağ açık sağ açık. Ne bileyim Hernanes, Willians, Renato Augusto (Leverkusen) falan. Gelir onlar, yeter ki kulüplerle anlaş sen.

Edit: Rafinha gelir mi ki acep?

Rafinha'ya bakalım.Willians'ı beğenmedim,profil iyi değil pek.Hernanes de sağda oynayabiliyor mu ? dm-amlc diye hatırlıyorum.

DM/AM RLC bende Hernanes, Willians da iyi gelişiyor ilk başta pek iyi olmasa da. Rafinha'yı alırsan problem yok da Wijnaldum'u denedin mi?

DM/AM RLC bende Hernanes, Willians da iyi gelişiyor ilk başta pek iyi olmasa da. Rafinha'yı alırsan problem yok da Wijnaldum'u denedin mi?

Wijnaldum'u önceden almıştım,pek kaliteli değil.Hernanes'i alacağım Giray.Gözüm vardı zaten,sen söyleyince. :D

Ben Preston ile oynarken 2. senede Brezilya A takımının her aday kadrosunda vardı, Fiorentina'ya 17 milyon €'ya gitti.

Geri
Üst Alt