Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Soykut, kaleye Sinan Bolat'ı al, Morgan'ın kiralığı fesh et, solda da Kewell'ı oynat derim. Öyle kaliteli bir sol açık yok gibi Türkiye'de. Ama yinede istersen Topuz'u falan al 5 milyon € gibi bir paraya. :D

Soykut, kaleye Sinan Bolat'ı al, Morgan'ın kiralığı fesh et, solda da Kewell'ı oynat derim. Öyle kaliteli bir sol açık yok gibi Türkiye'de. Ama yinede istersen Topuz'u falan al 5 milyon € gibi bir paraya. :D

Yok ya 2-3 milyon para var zaten.:f68.gif:

Sinan iyi midir hiç almadım da :o

Soykut, sola Türk olarak Caner Erkin'i alabilirsin. İlk sezonda maliyetini tam olarak bilemiyorum ancak 3 mio € yu geçmeyeceğini düşünüyorum. İlerleyen yıllarda Arda'yı geçebilecek seviyeye ulaşıyor.

Oyuncunun orta açma, hız, çeviklik ve teknik özellikleri çok iyi oluyor.

Oğulcan Acar,

FM 2008'de oynadığın {oyuncuları daireler şeklinde görmeye } 2D deniyor. 3D ise oyuncuları diğer oyunlardaki gibi { Pes, fifa vb. } gibi görmeye deniyor.

Bilgilendirme için teşşekkür ederim :)

Ama zaten 2d ve 3d' nin anlamını biliyordum. Yani nasıl ayarlıyacagız bütün sürümlerde var mı manasında sordum??

Bilgilendirme için teşşekkür ederim :)

Ama zaten 2d ve 3d' nin anlamını biliyordum. Yani nasıl ayarlıyacagız bütün sürümlerde var mı manasında sordum??

Ayarlamada şöyle izah edeyim. Maça girdiğin zaman oyun karşına 3D olarak çıkar. Karşına çıkan TV'de sol alt köşede maçı nasıl şekilde izlemek istediğini ayarlayabileceğin bir yer var. Oradan maçları Kale Arkası 3D, Ana görünüm, 2D Classic ve 2D'nin başka türüyle izleyebilirsin. Ben her zaman 2D Classic'le oynuyorum. Şu anda 3D pek gelişmiş seviyede değil.

Soykut, sola Türk olarak Caner Erkin'i alabilirsin. İlk sezonda maliyetini tam olarak bilemiyorum ancak 3 mio € yu geçmeyeceğini düşünüyorum. İlerleyen yıllarda Arda'yı geçebilecek seviyeye ulaşıyor.

Oyuncunun orta açma, hız, çeviklik ve teknik özellikleri çok iyi oluyor.

Caner'i bende düşündüm,2 milyon € bütçem kaldı ama.:) Tam dediğin gibi 3'e bırakıyorlar.:)

Marsilya ile eşleştim ön elemede. Büyük ihtimal yenemem fakat Servet/Ribery hırsı ile oynayacağım. :)

İlk maç kendi sahamda 1-1 bitti. Tamam artık, bekle beni UEFA moduna girdim haliyle. Deplasmandaki maça da hızlı başladı Marsilya fakat bir an toparlandı bizimkiler ve Keirrison'un mükemmel golüyle 1-0 öne geçtik 36. dakikada. Ondan sonra 'Çanakkale Geçilmez'.

Star TV'de şampiyonlar ligi heyecanını yaşayacağız tekrardan. :)

Beyler, bana orta sahanın ortasına yani MC pozisyonuna uyabilecek, Selçuk İnan ile iyi ikili olabileceğini düşündüğünüz, fiyatı da 6-7M'ye kadar bir oyuncu söylermisiniz?

Ve de forvet olarak Finishing'i iyi, tek forvete uyan yapıda bir forvet.Onun içinde aynı fiyatlar geçerli.

Nuri yoksa Nuri'yi al Oğuzhan.

Beyler, bana orta sahanın ortasına yani MC pozisyonuna uyabilecek, Selçuk İnan ile iyi ikili olabileceğini düşündüğünüz, fiyatı da 6-7M'ye kadar bir oyuncu söylermisiniz?

Ve de forvet olarak Finishing'i iyi, tek forvete uyan yapıda bir forvet.Onun içinde aynı fiyatlar geçerli.

Matias Fernandez - Nuri Şahin

Nasıl iştir bu anlamadım, 2014-2015 sezonunu ben şampiyon bitirdim, Trabzon 2. bitirdi; ben ön eleme oynuyorum onlar direk gruplara katılıyorlar. :confused:

Nasıl iştir bu anlamadım, 2014-2015 sezonunu ben şampiyon bitirdim, Trabzon 2. bitirdi; ben ön eleme oynuyorum onlar direk gruplara katılıyorlar. :confused:

9.0.1 patch'de böyle buglar oluyormuş sanırım,9.0.1 mi kullanıyorsun?

arkadaşlar az önce gençleerrbirliğine salvador cabanas ı aldım adam 21 maç 21gol oynadı şu ana dek

Tum Fm serilerini (Fm 8 i sadece bir sezon oynayabilmistim) oynamama ragmen ilk defa bu kadar az oynayip sikildim FM9dan . Bunun nedeni oyundan mi yasimdan mi yoksa baska arayislar icinde oldugum son 2 3 sene de bulduklarimin daha iyi vakit gecirmesi mi anlayamadim.

Sakatlar çok oluyor saçma oluyor .

Dilerim fm 2010 da bu sorunlar hallolur yoksa cm sağlam geliyor

Geri
Üst Alt