Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Cevap: Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

Sakatlar çok oluyor saçma oluyor .

Dilerim fm 2010 da bu sorunlar hallolur yoksa cm sağlam geliyor

Evet sakatlik sorunlari gercekci olmuyor pek . Hatta bu daha onceki FM serilerindede oleydi .Fazla sakat oluyordu.

Ta ki bu sezon takimimizin bu kadar sakat vermesiyle beraber daha bi inandirici oldular gozumde :o

Beyler, bana orta sahanın ortasına yani MC pozisyonuna uyabilecek, Selçuk İnan ile iyi ikili olabileceğini düşündüğünüz, fiyatı da 6-7M'ye kadar bir oyuncu söylermisiniz?

Ve de forvet olarak Finishing'i iyi, tek forvete uyan yapıda bir forvet.Onun içinde aynı fiyatlar geçerli.

David rozenberg veya park young-moo... hem gençler hem de çok iyi. gittikçe de gelişiyorlar.. rozenbergi chelsea istedi mesela bende ama satmadım :D

ya beyler bişiy dicem kızcaksınız :D bu oyun çok sorunlu galiba... burada kim mesaj atsa dehşet başarılı olmuş. kimse afedersiniz kötü sezon geçirmez :D misal biz zamanında arkadaşlarla cm oynardık. ben inter'ci ark juve'ciyken. yani kadrolar süperken bile şampiyonlar liginden elenmeler olur, kupadan elenmeler olur hatta -arkadaşın çok başına gelirdi- lig bitmeden kovulmalar olur. bu oyunda oynayınca hep kazanma mı var şimdi?

ya beyler bişiy dicem kızcaksınız :D bu oyun çok sorunlu galiba... burada kim mesaj atsa dehşet başarılı olmuş. kimse afedersiniz kötü sezon geçirmez :D misal biz zamanında arkadaşlarla cm oynardık. ben inter'ci ark juve'ciyken. yani kadrolar süperken bile şampiyonlar liginden elenmeler olur, kupadan elenmeler olur hatta -arkadaşın çok başına gelirdi- lig bitmeden kovulmalar olur. bu oyunda oynayınca hep kazanma mı var şimdi?

Başarısız olan adam yazmaz ki şu takımdan 5 yedim, şundan 6 yedim diye. :)

Şahsen Marsilya'yı geçtikten sonra Barça,Roma ve Zenit ile eşleştim. Zenit'i yendim ilk maç Sami Yen'de ama deplasmanda Barça'dan ilk yarı iyi oynamama rağmen 2-0 yenildim. :) Şimdi Roma ile Sami Yen'de yapcam. Büyük ihtimal yine yenilirim fakat sonucu yazmayı düşünmüyorum. :eek: :p

Başarısız olan adam yazmaz ki şu takımdan 5 yedim, şundan 6 yedim diye. :)

Şahsen Marsilya'yı geçtikten sonra Barça,Roma ve Zenit ile eşleştim. Zenit'i yendim ilk maç Sami Yen'de ama deplasmanda Barça'dan ilk yarı iyi oynamama rağmen 2-0 yenildim. :) Şimdi Roma ile Sami Yen'de yapcam. Büyük ihtimal yine yenilirim fakat sonucu yazmayı düşünmüyorum. :eek: :p

Benim grup ; Liverpool - Bayern - Marsilya.İlk maç deplasmanda Marsilya'ylaydı 3-2 geçtik onları,üstüne İstanbul'da Liverpool'u 1-0 yenince online oynadığım eleman çıldırdı,tutamıyoruz.Kendisi 1 puanda şuan ŞL'de.

nazar değmesin takımımıza aman.
nazarboncuguvd2.gif
:D
nazarboncuguvd2.gif

PSG ile ilk sezonumda 4. oldum, UEFA'ya gidiyorum. Mamadou Sakho'ya acayip teklifler var ama satmıyacağım. Skjelbred ve Diego Calderon da çok teklif aldı, 1-2 sene daha tutmaya çalışacağım onları da...

Benim grup ; Liverpool - Bayern - Marsilya.İlk maç deplasmanda Marsilya'ylaydı 3-2 geçtik onları,üstüne İstanbul'da Liverpool'u 1-0 yenince online oynadığım eleman çıldırdı,tutamıyoruz.Kendisi 1 puanda şuan ŞL'de.

nazar değmesin takımımıza aman.
nazarboncuguvd2.gif
:D
nazarboncuguvd2.gif

Roma'dan Sami Yen'de 3 yedim ulan. Gerçi iyi top oynadı çocuklar, kızamadım da. :D Favori biz gösteriliyorduk maç öncesi, o kötü oldu. Adnan Polat kesin aylık değerlendirmede eleştirir. :D

Ve ekleme:

Sivas ile lig maçım var. Bülo'nun söylediği söz;

''Galatasaray bu sene şampiyon olamaz''. Adam her yerde aynı lan !

PSG ile ilk sezonumda 4. oldum, UEFA'ya gidiyorum. Mamadou Sakho'ya acayip teklifler var ama satmıyacağım. Skjelbred ve Diego Calderon da çok teklif aldı, 1-2 sene daha tutmaya çalışacağım onları da...

Calderon çıkmadı Giray benim oyunda.Datadan kaynaklanan birşey sanırım. :)

Ben large açıyorum, her oyunda çıkıyor. Çalıştırdığım her takıma alıyorum ben istisnasız.

Skjelbred'i de kesinlikle öneririm. 1,2 mil€'ya alıyorsun 1 sene sonra 10'un üstünde teklif geliyor eğer düzenli oynarsa.

Skjelbred iyiyse almayı düşünüyorumda Calderon bende de çıkmadı. :)

9.0.3 benim versiyon, ondandır belki. Skjelbred'i kesin al. PSG'ye aldım 1.2 mil €'ya, sezon sonu Man City, Everton, Valencia, A. Madrid, Villarreal falan istedi +10'a ama vermedim.

Ben yeni bir şey fark ettim bu sene. Transfer listesinde çok iyi oyuncular oluyor.Her sezon en az 5 tane süper isim çıkıyor ve rahatça sizin takımınıza gelebiliyorlar.Bende nedense hep barçanın oyuncuları çıktı.Dayanamayıp aldım ama gerçekçiliğini kaybetti biraz oyunum.Şampiyonlar liginde kadrom kadrom şöyle

-------------Ochoa--------------

Ö.Torak--Henrique--Servet--E.Abidal

------------Yaya Toure-----------

------Seydou Keita----M.Özil------

Simao------------------------Arda

-------------Bojan---------------

Dediğim gibi biraz soğudum ama .Kasımpaşa ya geçebilirim heran

Ben yeni bir şey fark ettim bu sene. Transfer listesinde çok iyi oyuncular oluyor.Her sezon en az 5 tane süper isim çıkıyor ve rahatça sizin takımınıza gelebiliyorlar.Bende nedense hep barçanın oyuncuları çıktı.Dayanamayıp aldım ama gerçekçiliğini kaybetti biraz oyunum.Şampiyonlar liginde kadrom kadrom şöyle

-------------Ochoa--------------

Ö.Torak--Henrique--Servet--E.Abidal

------------Yaya Toure-----------

------Seydou Keita----M.Özil------

Simao------------------------Arda

-------------Bojan---------------

Dediğim gibi biraz soğudum ama .Kasımpaşa ya geçebilirim heran

9.3.0 oyna bişeycik kalmaz. :)

Giray, anladığım kadarıyla sende de genç oyuncu aşkı var. Meira, Kewell ve Baros'u sezon sonu satacağım. Defansın ortası ve orta sahanın herhangi bir yerinde oynayabilen 18-19 yaşlarında oyuncu ismi alabilir miyim? :)

Not:

Soru Giray'a direk sorulmuş gibi yazıldı fakat sağlam genç oyuncu bilenlerin yazmasını istiyorum/diliyorum/yalvarıyorum. :)

Fiyat-kalite aralığını söylersen daha spesifik olurum ben de :)

Skjelbred(21), 1.2-1.5 milyon € (MC/AMC)

Diego Calderon(21) 500k-1m (D/M/AML)

Franco Zuculini (17) 200-400k (DM-MRC)

Fabian Delph (19) 2.5-3m (MC)

Georginio Wijnaldum (18) 6.5-8m (AMRLC)

Mamadou Sakho (18) 7-9m (DLC)

Emilio Zelaya (21) 200-300k (ST)

Leo (20) 7-8.25m (DC)

Yalnız daha önce de dediğim gibi, benim database'im 9.0.3, bazıları çıkmayabilir her oyunda...

Fiyat-kalite aralığını söylersen daha spesifik olurum ben de :)

Skjelbred(21), 1.2-1.5 milyon € (MC/AMC)

Diego Calderon(21) 500k-1m (D/M/AML)

Franco Zuculini (17) 200-400k (DM-MRC)

Fabian Delph (19) 2.5-3m (MC)

Georginio Wijnaldum (18) 6.5-8m (AMRLC)

Mamadou Sakho (18) 7-9m (DLC)

Emilio Zelaya (21) 200-300k (ST)

Leo (20) 7-8.25m (DC)

Yalnız daha önce de dediğim gibi, benim database'im 9.0.3, bazıları çıkmayabilir her oyunda...

Para konusu dert değil. Sadece genç ve iş yapabilecek elemanlar alıyorum. Acaba bu Sakho gelir mi bana? :D

Defansa Emir Faccioli.Orta sahanın her hangi bir yerinde oynayabilen futbolcu da De Guzman olabilir.Feyenord'da oynayan.Paran varsa al derim.Mehmet Ekici var,aldın mı bilmiyorum.Hernanes 1985'li ama al sen.Adam tam bir joker,her yerde oynuyor. :D

Giray'a sevgilerimizi iletelim :D

Mehmet Ekici'yi aldım zaten. Faccioli'yi tecavüz etseler almam. Barçadayken zorla aldırmıştın, sonra satmak için takım bulamadım olum. :) Gerçi çok oynatmıyordum fakat yine hiç oynamayan X ismi bile müthiş gelişme gösterirken, Emir 13,14 kalıyor defansif özellikleri. :D

Geri
Üst Alt