Meira ve Baros dışındaki tüm yabancılardan kurtuldum,2.sezona giriş yapıyorum.
Yıldızsız,takım oyununa yönelik bir takımım var,yabancı yıldızım yok gibi.
2 milyon YTL'ye aldığım ve sezonun transferi seçilen Sinan Bolat'ı Parma'ya 7 milyon YTL'ye yolladım,kaleci rotasyonum Rainier,Fiorillo ve Ufuk Ceylan şeklinde.
Takımın beyni konumundaki Nuri Şahin'in peşinde bütün dev ekipler var,Mehmet Topal'ı Bayern,Arda'yı Milan ile Newcastle istiyor.
90'lı Daniel Aquino'nun talipleri ise Bundesliga ekipleri ; Dortmund ve Leverkusen.Profilde değeri 1.200.000 YTL görünmesine karşın Leverkusen'den gelen son teklif 13.250.000 YTL değerindeydi.Satmamakta kararlıyım.
Tüm futbolcularımdan memnunum şuanda,amacım Mascio ve Jem Karacan'ı parlatmak,takımda önemli görevler vermek.
Ha bu arada Servet'i 10,Aydın'ı 7 milyon YTL'ye yurtdışına yolladım.Kiradan gelenleri + Alpaslan,Cem ve
Berkin'i Beylerbeyi'ne gönderdim,bunun dışında Beylerbeyi'nin bizden bonservisiyle aldığı oyuncular var.
Berkin Arslan'ın özelliklerine dikkat derim,ya bende çok iyi ya da wonderkid.
-----------------------Fiorillo----------------------------
---Uğur-----------Meira------Giray Kaçar-----Goosens----
----------------------Mehmet Topal----------------------
-----------------Barış----------Nuri----------------------
------------------------Arda-----------------------------
------------------Aquino------Altidore--------------------
iskeleti ilk tercihim,yerlerine Sabri,Mascio,Jem Karacan,Hakan Balta,Baros gibi adamlarıma da yer veriyorum.
Transferi bir kenara bırakırsak ilk sezonumuzda başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz sanırım.
Lig Şampiyonluğu,Türkiye Kupası ve UEFA Kupasını kazandık,Süper Kupa'da Real Madrid ile oynayacağız,hedef onu da kazanmak.
Neyse şimdilik benden bu kadar,bizden ayrılmayın ...