Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

:o Finale çıkmıştım UEFA'da.

Canın sağolsun Raşit,geçen aynısı benim başıma geldi,üzme kendini. :)

Bu arada Mascio,Kocaelispor'u 5-0'la geçtiğimiz maçta 4 gol 1 asistlik bir performans ile oynadı.4 golün 3'ü penaltı 1'i frikik,asistide bir serbest vuruştandı. :D

Kendileri duran top ustasıdır,tavsiye ederim.

Beyler ben yanlışlıkla saveyi sildim.Oyunun içindeyken sildim.Bu silinen dosya nereye gidiyor?Çöp kutusunda yok.

Canın sağolsun Raşit,geçen aynısı benim başıma geldi,üzme kendini. :)

Bu arada Mascio,Kocaelispor'u 5-0'la geçtiğimiz maçta 4 gol 1 asistlik bir performans ile oynadı.4 golün 3'ü penaltı 1'i frikik,asistide bir serbest vuruştandı. :D

Kendileri duran top ustasıdır,tavsiye ederim.

Valla biliyosun. 2. sezona geçiyim,yine aynı oyuncuları alacam.Kaçışın yok :D

Bildiğiniz gibi FM08 takılıyorum ve içler acısı sonuç :D

:cool:

Bu arada Arsenal Ronaldo'ya 32 milyon euro teklif etti. I-ıh dedim ve 45 milyon euro + Adebayor + bir sonraki satıştan %20 pay istedim.

Bakalım cevap gelecek mi :D

Böyle bir istatistik çıkardım...

Öff öff.Kendi sahamda 1-1 berabere kaldığım Barca'yı deplasmanda 3-2 yendim.Maçın daha 1. dakikasında 1-0 öne geçtiler ama ard arda yaptığımız 3 ataktan 3 gol bulduk :D

2. yarı durum 3-2'ye geldi ve ''Çanakkale Geçilmez'' taktiği ile oyuna devam ettim.Böylede bitti maç.13 puanla grupta 1. sıradayım :D

Ardakaşlar siz hedef adam seciyormusunuz. Ben bu gün Hedef adam olarak iki forvetimi gosterdim ve gol manyağı oldular:) Cok ta güzel goller atıyorlar valla:)

Geri
Üst Alt