Football Manager 2009 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası

ama birde su faktor var cordoza her macta 1 frikik golu var mutlaka en az :)

3. ve 4. haftalarda alinan trabzonspor ve Fenerbahce Galibiyeti Takımda Moralleri ve Motivasyonu Kat Kat attırdı Hedef Şampiyonlar liginin ilk maci olan Newcastle Macı Hedef Galibiyet Tek Sorun Elano 2 ay Yok...

3. ve 4. Haftalarda yendigimi ts yi ve ezikleri 20. ve 21. Haftalarda aynı tarifi uyguladım

Scout ım saoğlsun 2. sezonun başında bedavaya aldım :

Bu oyuncuyu da 1. sezonun ortasında 475.000 euro ya aldım.

]

aquinoyu duymustum tebeli de saglammıs ama ikiside bende gozukmuyor large oldugu halde oyun

abi valla large olsa bile farketmez çünkü bunlar random yani tesadüf eseri ortaya çıkan oyuncular.bunu çok acı bir şekilde öğrendim ne yazıkki.oyun hata verdi ve kapandı tekrar load ettiğimde 1-2 hafta geride save yaptığımı farkettim ve birdaha bu oyuncu için öneri gelmedi scoutımdan.search e yazınca da çıkmıyor.gitti güzelim adam :(

abi valla large olsa bile farketmez çünkü bunlar random yani tesadüf eseri ortaya çıkan oyuncular.bunu çok acı bir şekilde öğrendim ne yazıkki.oyun hata verdi ve kapandı tekrar load ettiğimde 1-2 hafta geride save yaptığımı farkettim ve birdaha bu oyuncu için öneri gelmedi scoutımdan.search e yazınca da çıkmıyor.gitti güzelim adam :(

tüh ya uzuldum valla :(

Sağ Kanatım Jankovic.

Bedavaya almıştım, kontratı bitmişti.

Şimdi Chelsea istiyo. Satsam mı?:rolleyes:

Yarın oyunu alacağım.Sizce kimleri satıp kimleri alayım?

Linderoth ve aykutu gonder satılık listesine koysan zaten cok talipleri 7-9 arasi satarsın birini pogrebnyak ı kiralamaya calıs ronaldo free is yapıyor.ajaxtan leonardo yu kiralayabilirsin.oyuncu direk alcam diyorsam alew witsel,simon vukcevic,rafael carioca yi onerebilirim.

Linderoth ve aykutu gonder satılık listesine koysan zaten cok talipleri 7-9 arasi satarsın birini pogrebnyak ı kiralamaya calıs ronaldo free is yapıyor.ajaxtan leonardo yu kiralayabilirsin.oyuncu direk alcam diyorsam alew witsel,simon vukcevic,rafael carioca yi onerebilirim.

Sağol bilgi için Eren.

Geri
Üst Alt