- 21 Kasım 2008
- 527
- 2
- 1.288
Tek Forvette *Cordoza Cift Forvette Cordoza Pogrebnyak 2. tercih 44 gol ligde![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek Forvette *Cordoza Cift Forvette Cordoza Pogrebnyak 2. tercih 44 gol ligde![]()

aquinoyu duymustum tebeli de saglammıs ama ikiside bende gozukmuyor large oldugu halde oyun
abi valla large olsa bile farketmez çünkü bunlar random yani tesadüf eseri ortaya çıkan oyuncular.bunu çok acı bir şekilde öğrendim ne yazıkki.oyun hata verdi ve kapandı tekrar load ettiğimde 1-2 hafta geride save yaptığımı farkettim ve birdaha bu oyuncu için öneri gelmedi scoutımdan.search e yazınca da çıkmıyor.gitti güzelim adam![]()
sat yerine simon vukcevici al bence
Ardakaşlar siz hedef adam seciyormusunuz. Ben bu gün Hedef adam olarak iki forvetimi gosterdim ve gol manyağı oldularCok ta güzel goller atıyorlar valla
![]()
hedef adam nasıl seçiliyor renktaş
Yarın oyunu alacağım.Sizce kimleri satıp kimleri alayım?
Linderoth ve aykutu gonder satılık listesine koysan zaten cok talipleri 7-9 arasi satarsın birini pogrebnyak ı kiralamaya calıs ronaldo free is yapıyor.ajaxtan leonardo yu kiralayabilirsin.oyuncu direk alcam diyorsam alew witsel,simon vukcevic,rafael carioca yi onerebilirim.