Football Manager 2015

Merak edenler için buraya not düşelim. 15'in maç motoru 14 gibi çılgın değil. Galibiyetler nispeten daha zahmetsiz geliyor. En azından betadaki durum bu. Orjinal sürümde de çok farklı olacağını sanmam. Düşen satış rakamlarını yukarıya çekmek için sanırım bu şekilde bir politika izlediler. 13'teki zorluk derecesi geri dönmüş gibi görünüyor.

Merak edenler için buraya not düşelim. 15'in maç motoru 14 gibi çılgın değil. Galibiyetler nispeten daha zahmetsiz geliyor. En azından betadaki durum bu. Orjinal sürümde de çok farklı olacağını sanmam. Düşen satış rakamlarını yukarıya çekmek için sanırım bu şekilde bir politika izlediler. 13'teki zorluk derecesi geri dönmüş gibi görünüyor.

Hocam bana şunu söyle . Bordeux 17 yaşında 195 potansiyelli forvet çıkarmış diyelim 40 milyon Euro isteyi başka bir dandik klübé 5 milyona satıyor mu ? Fm 14 te genç potansiyelleri almak tam bir iskenceydi

Hocam bana şunu söyle . Bordeux 17 yaşında 195 potansiyelli forvet çıkarmış diyelim 40 milyon Euro isteyi başka bir dandik klübé 5 milyona satıyor mu ? Fm 14 te genç potansiyelleri almak tam bir iskenceydi
Şunu söyleyebilirim. Teklif esnasında pazarlık yapma olayı biraz daha kolaylaştırılmış. Mesela 30 milyon istedikleri bir oyuncuyu 20 milyona indirip alabiliyorsun. O konuda klüpler eskisi gibi katı değiller. Benden 40 milyon isteyip başkasına 5 milyona satma olayı ile henüz karşılaşmadım.

7.11.2014 u bekleyelim bari, alimmi almimmi kararsizim, Fm 2014 u neredeyse hic oynamadim.

Şunu söyleyebilirim. Teklif esnasında pazarlık yapma olayı biraz daha kolaylaştırılmış. Mesela 30 milyon istedikleri bir oyuncuyu 20 milyona indirip alabiliyorsun. O konuda klüpler eskisi gibi katı değiller. Benden 40 milyon isteyip başkasına 5 milyona satma olayı ile henüz karşılaşmadım.

Peki hala transfer görüşmelerine katılmak istemeyeé teklif dahi götüremiyor muyuz en azından astronomik bir teklif ile cezbedebilmek isterdim

Oyunu su ana kadar cok begendim Galatasaray la liderim. Koray, hamit, telles, pandev cilgin atiyorlar ama koray mukemmel. Oyunun suana kadar tek kotu tarafi sinan kurt oldu almak istedim adami ki ozellikleri super + yerli bayern benden 153 istedi uuuhh.. Oyunu playstoreden 80 tlye aldim bu arada

3B42FF603B9F5AF3717609A5701EDA428F7ACCE9

0B86FC597C628714005B5F80AB348E2D2C9192DC

0CA606FBFD86C7ECF6B771E299377B38AEB7F9E5

Daha ilk sezonda bu grubu dağıtıp üst tura çıktım ve mağlubiyetim yok.

Peki hala transfer görüşmelerine katılmak istemeyeé teklif dahi götüremiyor muyuz en azından astronomik bir teklif ile cezbedebilmek isterdim
Oyuncunun menajeri ile konuşuyorsun önce. Teklifte bulunup aklını çelebildiğin oyuncular da oluyor. Senin takımına gelmek istemediğini söyleyip kestirip atan da oluyor. Duruma göre değişiyor. Ayrıca ŞL'ne gidip gitmediğin çok önemli. MUFC ile başlayayım dedim, Phil Jones ve Rafael ŞL'de oynamak istiyoruz diyip başka takımlara transferlerini istediler. Onları ikna edeyim derken takım içinde karışıklık çıkabiliyor, oyuncu mutsuz olunca performansı düşüyor. Toparlanması bir kaç hafta alabiliyor.

Doğru strateji izlenirse, genç yetenekler makul fiyatlara takıma kazandırılabilir. Bende Football Manager 2012'de Alberto Cherubini isimli bir santraforun etkisiyle İtalyan forvet hastalığı ortaya çıktı. Her seride ortalığı yıkıp geçecek bir İtalyan forvet arardım, bu seride daha ilk kariyerimde aradığım o forvet tipine kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum :D

MATTEO NERI

Tam aradığım şekilde uzun boylu, fizik gücü yüksek, Ibrahimovic tarzına sahip ve tam bir gol makinesi özelliği taşıyan oyuncu. Almaya kalktığımda Genoa 60 milyon euro ya yakın para istedi önce, daha sonra kiralama yoluna gittim, ilk sezon kiralık oynattıktan sonra 4 yıl vadeli biçimde 14 milyon euro ya transfer ettim. Ve değdi de. Helal hoş olsun yiğidime :D

Esas pozisyonu orijinalinde forvet arkası. Ama antrenmanda sezon başından beri santrafor özelliğini kazandırmaya çalışıyorum ve forvette oynatıyorum her maç. Zaten performansı da ortada. Yaşına göre mükemmel gidiyor.

5R1aWA.jpg

Onun haricinde Bilal Başacıkoğlu, Alper Ademoğlu (ademoglü diye geçiyor), Sinan Kurt üçlüsünü şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Bilal Başacıkoğlu ve Sinan Kurt'u. Sinan Kurt'u bonservisiyle almaya kalkarsanız Bayern epey para talep edecektir. Ben şansıma bonservissiz olarak aldım. Alper Ademoğlu'nu da aynı şekilde.

Ekstra olarak Christian Fuchs'u alırsanız (ki onu da bonservissiz aldım ikinci sezonumda) inanılmaz katkı sağlayacaktır. Suso ve Deniz Suarez'i de düşünebilirsiniz transfer hususunda. Yine onları da bonservissiz aldım :D Anlayacağınız tonla para ödenecek adamları bedavaya kaptım. Şu an ligde - kupada - avrupada yardırıyorum.

NOT : Oyuncu konusunda destek ve tavsiyeye ihtiyacı olanlar sorabilirler.

Son düzenleme:
maç motoru çok basit geldi bana. 17 maçta 15 G 1B 1M aldım. 4-5 tane maçı 90+ da çevirdim. bilmiyorum uyguladığım taktik direk cuk diyemi oturdu yoksa oyunmu basit anlamış değilim.

Maç motoru ile ilgili oyunun zor olması beni korkutmuyor. Ama transferde saçma sapan adamların bile size gelmek istememesi saçma bir durum. Adamı Nijerya 2.liginden istiyoruz, Polonya 1.ligine gelmiyor. Olacak iş değil.

Beklentilerimiz büyük ve bekliyoruz. Satış fiyatı 80 TL mi şu an?

Dusundum tasindim yinede ismarladim :)

Christmas indirimlerinde fiyatı 50'ye falan düşse de alsak.

fm aserdim resmen,yıllardır oynamıyorum fena halde oynamak istiyorum,ama oynadıgım zamanda basında kalkamıyorum

fm aserdim resmen,yıllardır oynamıyorum fena halde oynamak istiyorum,ama oynadıgım zamanda basında kalkamıyorum

Bende her sene oynamak istiyorum ama iki ay oynamadan sıkılıyorum oyundan çabuk soğuyorum.Eski serilerdeki zevki bir türlü yakalayamadım bu yeni oyunlarda

Beğenmedim, güncellemelerle düzeltirler umarım. Galatasaray'la CL'de Real Madrid'i deplasmanda 5-1 yendim. Aynı kadroyla 2 hafta sonra içerde Rize'ye 4-0 mağlup oldum. Saçma sapan sonuçlar.

Her sene vize döneminde çıkıyor gaddar oyun.
10 gün sonra falan alırım heralde, şimdi alsam 15 saat falan oynarım heralde günde.

Geri
Üst Alt