Doğru strateji izlenirse, genç yetenekler makul fiyatlara takıma kazandırılabilir. Bende Football Manager 2012'de Alberto Cherubini isimli bir santraforun etkisiyle İtalyan forvet hastalığı ortaya çıktı. Her seride ortalığı yıkıp geçecek bir İtalyan forvet arardım, bu seride daha ilk kariyerimde aradığım o forvet tipine kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum
MATTEO NERI
Tam aradığım şekilde uzun boylu, fizik gücü yüksek, Ibrahimovic tarzına sahip ve tam bir gol makinesi özelliği taşıyan oyuncu. Almaya kalktığımda Genoa 60 milyon euro ya yakın para istedi önce, daha sonra kiralama yoluna gittim, ilk sezon kiralık oynattıktan sonra 4 yıl vadeli biçimde 14 milyon euro ya transfer ettim. Ve değdi de. Helal hoş olsun yiğidime
Esas pozisyonu orijinalinde forvet arkası. Ama antrenmanda sezon başından beri santrafor özelliğini kazandırmaya çalışıyorum ve forvette oynatıyorum her maç. Zaten performansı da ortada. Yaşına göre mükemmel gidiyor.
Onun haricinde Bilal Başacıkoğlu, Alper Ademoğlu (ademoglü diye geçiyor), Sinan Kurt üçlüsünü şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Bilal Başacıkoğlu ve Sinan Kurt'u. Sinan Kurt'u bonservisiyle almaya kalkarsanız Bayern epey para talep edecektir. Ben şansıma bonservissiz olarak aldım. Alper Ademoğlu'nu da aynı şekilde.
Ekstra olarak Christian Fuchs'u alırsanız (ki onu da bonservissiz aldım ikinci sezonumda) inanılmaz katkı sağlayacaktır. Suso ve Deniz Suarez'i de düşünebilirsiniz transfer hususunda. Yine onları da bonservissiz aldım

Anlayacağınız tonla para ödenecek adamları bedavaya kaptım. Şu an ligde - kupada - avrupada yardırıyorum.
NOT : Oyuncu konusunda destek ve tavsiyeye ihtiyacı olanlar sorabilirler.