Football Manager 2016 GSC Turnuvası | Şampiyon Anıl Bunarcı (Sporting CP)

Aga biz 4 kişi açığız şu an ve başlıyoruz. Öbür türlü sakatlık, moral falan dağılır oyun. Sorun olmaz diyorsanız öyle yapın ama sonra bana laf atmayın.

Aga biz 4 kişi açığız şu an ve başlıyoruz. Öbür türlü sakatlık, moral falan dağılır oyun. Sorun olmaz diyorsanız öyle yapın ama sonra bana laf atmayın.

Hacı benim steam hesabı arkadaş ekleme yapmıyo sınırlı hesap felan diyo ama bi sorun çıkar mı acaba?

Onur Nigdeli arkadaşımızla yurtdışında yaşaması sebebiyle bağlantı sorunu yaşadığımız için kendisi turnuvadan çekildi.

Her ay en az 5 dolarlık harcama yapman gerekiyomuşki şu an yapsan bile 1 ay sonra kaldırılıyomuş sınırlı durumun. Doanımhaberde böyle yazıyo

heee aynen buna benzer bir durum arkadaşım yaşamıştı. Bunun en kolay çözümü şudur ; Oyunu kuran kişi oyun adı bilgisini tam olarak verdiği zaman listede görülüyor zaten. o yüzden arkadaş olmaya gerek yok ;)

Ben 12 den sonra müsaitim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heee aynen buna benzer bir durum arkadaşım yaşamıştı. Bunun en kolay çözümü şudur ; Oyunu kuran kişi oyun adı bilgisini tam olarak verdiği zaman listede görülüyor zaten. o yüzden arkadaş olmaya gerek yok ;)

Tam para aktarıyodum hesaba. Eyvallah üstat :)

Geri
Üst Alt