Football Manager 2016 GSC Turnuvası | Şampiyon Anıl Bunarcı (Sporting CP)

Diğer yarı final

y5vLOa.jpg

Kazanana şimdiden tebrikler beyler. Arada toplaşıp oynayalım yine.

Sporting 3 : 3 Leverkusen (Deplasman golüyle Sporting kazandı.)

Son düzenleme:
Takımlar belirlenmeden önce Portekiz takımı gelmemesini umduğum, belirlendikten sonra rakipleri görünce daha gruplarda eleneceğimi düşündüğüm Sporting oyuncuları beni yanılttı ve biraz şansa da olsa turnuvayı kazanmayı bildiler. İnandılar ve başardılar. Kendilerini tebrik ederim :D

kBaEyW.jpg

Wolfsburg 1-2 Sporting CP

@Melih Eren'i de tebrik ediyorum grup maçlarında beni haşat etmişti. Finale kadar Inter'i yenip sadece 1 galibiyet alarak geldik :asd:

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle hepinizin eline sağlık. Biraz uzun sürdü ama sorun yaşamadan bir turnuva yapmış olduk. Bundan sonraki turnuvalar için şöyle bir fikrim var.

Her 4 kişiyi bulduğumuz zaman bir turnuva çıkacak. Toplamda 6 tane şampiyon olduğu zaman sadece o şampiyonların olduğu 6 takımdan oluşan bir turnuva olacak. Hem böylece süreç çok hızlı olmuş olacak.

Takımlar içinde şöyle bir alternatifim var.
Örneğin bugün yeni turnuva yapmaya karar verdik ve takım seçme dönemine girdik. İngiltere, Almanya, İspanya ve Fransa liginin 7 sırasında yer alan takımlar seçilecektir.

Başka bir zaman yine turnuva yapılacağı zaman bu sefer 11.leri seçeriz.

1 maç dışında bütün maçları berabere bitirerek turnuvanın Başakşehirspor'u olmayı başardım. Tebrikler Anıl Bunarcı . Bi daha yapalım şu turnuvayı hevesimizi alamadık :)

Eğer benim fikrim kabul edilirse ve 4 kişi çıkarsa hemen bir tane daha yapabiliriz

Arkadaşlar öncelikle hepinizin eline sağlık. Biraz uzun sürdü ama sorun yaşamadan bir turnuva yapmış olduk. Bundan sonraki turnuvalar için şöyle bir fikrim var.

Her 4 kişiyi bulduğumuz zaman bir turnuva çıkacak. Toplamda 6 tane şampiyon olduğu zaman sadece o şampiyonların olduğu 6 takımdan oluşan bir turnuva olacak. Hem böylece süreç çok hızlı olmuş olacak.

Takımlar içinde şöyle bir alternatifim var.
Örneğin bugün yeni turnuva yapmaya karar verdik ve takım seçme dönemine girdik. İngiltere, Almanya, İspanya ve Fransa liginin 7 sırasında yer alan takımlar seçilecektir.

Başka bir zaman yine turnuva yapılacağı zaman bu sefer 11.leri seçeriz.

Şampiyonluk sayılarına göre yıldız da mı versek :P

Geri
Üst Alt