Football Manager 2016

Osman Korkmaz

Tecrübeli Üye
fm%2B2016%2Bphoto.jpg

Evet arkadaşlar yeni oyunumuz 2 gün önce piyasaya çıktı. Bugün satın alıp oynamaya başladım. Grafikler biraz daha gelişmiş. Genel olarak bir sıkıntı gözükmüyor. Gelelim kişisel kariyerime:

Geleneksel oalrak oyuna Galatasaray ile başladım. Transfer bütçesi çok kısıtlıydı. Elimizden geleni yapıp gereksiz oyunculardan mümkün olduğunca kurtulup yerine iyi adamlar almaya çalıştım. Groskroys(okunuşu :D ) ve Adebayor'u kaydetmeme rağmen hem ligde hem avrupada seçilemez diyor. Umarım devre arası düzelir bu durum. Ligde ilk 2 haftada 2 derbim vardı, fb ve bjk. İkisinide yenip son maçta es es e yenilmem biraz saçma oldu sanırım.

Transfer hareketlerim:

Oluşan kadrom:

Yaptığım maçlar:

Puan durumu:

Full durumda torrente düşünce oynarız.

Hamza hocaam evlatlara devaaaaaaaaaaaam ediyorr

ZJovvo.png

Demosu da çıkmış, isteyen deneyebilir.

Ben beğendim bu sene.

Mac için torrent e ne zaman düşer allah bilir bir oyun içinde virtual sistem kurmaya değmez

Envoyé de mon Sony Z3

Christmas indirimlerinde, o da olmadı Şubat'ta oyunun son yaması çıktıktan sonra indirimden alır oynarız.

Oyun son yılların en iyisi beyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

takımların logolarının filan olmaması dandik duruyo ama oynanırlığı iyiyse fark etmez birde bu oyun iphone 6'yada çıkıyor mu?

renkdaş 4-5 senedir ne ps3 nede bilgisayar oynamadım ea sportsun football managerini filan biliyorum ama bunu hiç bilmiyordum.

Bu oyun zaten daha 92 yılında Championship Manager adıyla çıkmış. 2005'te ortaklıklar arasında sıkıntı çıkmış sanırım bölünme olmuş ve seri Football Manager olarak devam etmeye başlamış. CM'nin de bu isimle oyunları sürüyordu ama 2011'de yalan oldu devam edemediler. CM 01/02 ve 03/04 acayip övülür mesela ama benim yaşım müsade etmediğinden CM yıllarını kaçırdım :D FM ile başladım ben.

Geri
Üst Alt