Football Manager 2016

Townsend'i de 15'e satarak bu bütçe oluştu;

VXQ0Vv.png

Hangisini alayım sizce beyler;

m7X358.png

7XBqPN.png

P670Bd.png

Xqb0J5.png

ahahahahahah :D 4-2-3-1 ve 4-3-3 sistemlerini benimsiyorum. Bu şekilde olacak.

G2ZPdy.png

q8Aj6W.png

Oyuncu kadrom ise;

VXQ05V.png

Defansif orta saha ihtiyacım var aslında tavsiye alabilirim

Lloris

Walker - Alderweireld - Vertonghen - Rose

Dembele - X

Chadli - Eriksen - Lamela

X

Şuan için dizilişin böyle olduğunu düşünürsek, 1 DMC + 1 ST lazım.

DMC için; Xabi Alonso, Veloso, Tiago, Neustadter, Nordtveit

ST için ne yapıp ne edip Ibrahimovic'i almalısın :)

lucas romero diğerlerinden yaşı ve ülkesi olarak daha avantajlı.üstelik yaşına göre özellikleri çok iyi. afrikalıları kafadan eledim afrika kupası olaylarına deli oluyorum onların.
çalışma izni sıkıntısı olmazsa romero kaçmaz. gençte. bi kaç yıla iyi paraya gider gene.

Gökhan Sancak Osman Uzdu

Ryan Mason var takımda orta saha olarak aslında bakın bi.

JkVaWB.png

şöyle de biri buldum

Xqb0j7.png

nasıl sizce ? Nordtveit için için 3 4 istiyorlar basit transfer olacak :D

Neden genç arıyorsun? Kaşar birini al ortasahaya. Daha fazla iş yapar sana. En azından şuan için.

mason çok iyi yav. ona 5 6 ay dmc antrenamnı yaptır çok işine yarar.ayrıca brezilyanının karar özellikleri vasat gibi geleceği çok iyi olacak besbelli ama kısa vaadede istediğin gibi kullanamayabilirsin. epl oynarken çok paraya çok oyuncu satıyorsun. o ligin bu eğlencesi var. bence brezilyalı ve romero yu al. nasıl olsa birileri gidecek onlar gidene kadar bunlar uyum yakalar. dmc veya mc antrenmanları yaptırır zamanı gelince ikisinde kullanırsın. çok gençler düşün.

Gökhan Sancak Lucas Romero'yu alıyorum orta sahaya senin Nordtveit'i de alacağım büyük ihtimal. Xabi Alonso İbrahimovic deniyorum da zor gibi Forvet'e bide Calleri var onuu almayı düşünüyorum

mason çok iyi yav. ona 5 6 ay dmc antrenamnı yaptır çok işine yarar.ayrıca brezilyanının karar özellikleri vasat gibi geleceği çok iyi olacak besbelli ama kısa vaadede istediğin gibi kullanamayabilirsin. epl oynarken çok paraya çok oyuncu satıyorsun. o ligin bu eğlencesi var. bence brezilyalı ve romero yu al. nasıl olsa birileri gidecek onlar gidene kadar bunlar uyum yakalar. dmc veya mc antrenmanları yaptırır zamanı gelince ikisinde kullanırsın. çok gençler düşün.

şu an bu takımın en büyük sıkıntısı forvet + yedek forvet onu bulmaya çalışıyorum 200 kişiye gözlemleme yolladım bakalım

@Gökhan Sancak Lucas Romero'yu alıyorum orta sahaya senin Nordtveit'i de alacağım büyük ihtimal. Xabi Alonso İbrahimovic deniyorum da zor gibi Forvet'e bide Calleri var onuu almayı düşünüyorum

Kane'i sattıktan sonra forvete sağlam birini alman şart. Tutmazsa topa tutarlar adamı.

Gol atacak adam istiyorum ya. Fırsatçı golcü tarzı ha tabii Kane'den daha iyi o tarz oynayan adam da isterim ama önüne geleni atacak bi hayvan istiyorum hayvan evladı :D

ozaman forvet aratırken bitiricilik, teknik, hız, kafa kadar , soğuk kanlılık,kararlılık,konsantrasyon gibi özelliklerede dikkat et. kanatlardan bindirecek oyunculara asist yapması, top çıkarması için takım oyunu ve pas özelliği ayrıca gerek. vsvs

neyse ben oynamaya başlayana kadar takipçinim işte :asd:

Öyle biri çıkmadı ama tam ismini nedir? Nerde oynuyor?

Jason Cummings hocam. Hibernian'dı galiba takımın adı orada oynuyor.

Tabi ki 11 için değil, henüz 22 yaşında galiba. 1 sene kiraya ver bir takıma gelişsin iyice sonra 11'e monte edersin.

As forvet için Calleri olabilir. Çok yetenekli, FM16'daki ilk kariyerim (Liverpool)'da almıştım 3. sezon başında 45m + %30 pay'a satmıştım. (Y)

Bu arada şimdi sen Tottenham ile oynayınca benim de iştahım kabardı, yaklaşık 1 haftadır da oynamıyorum. Bende mi açsam bir Spurs kariyeri :D

geleni gol yapsın diyorsun ama bitiriciliği düşük :d ancak sabredersen sürekli forvet antrenmanı yaptırırsan leblebi gibi gol atar yaşı ve zihinsel özellikleri çok iyi

dedim ya kane tarzı olursa alırım diye bakalım isimler üzerinde uğraşıyoruuz müspet bir ivme var şu an :D Buna ne diyorsun profiline bak bi.

P67rnO.png

Geri
Üst Alt