- 5 Eylül 2014
- 80.235
- 62.919
- 4.283
Townsend'i de 15'e satarak bu bütçe oluştu;
Hangisini alayım sizce beyler;

Hangisini alayım sizce beyler;

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahahahahahah4-2-3-1 ve 4-3-3 sistemlerini benimsiyorum. Bu şekilde olacak.
![]()
![]()
Oyuncu kadrom ise;
![]()
Defansif orta saha ihtiyacım var aslında tavsiye alabilirim
Neden genç arıyorsun? Kaşar birini al ortasahaya. Daha fazla iş yapar sana. En azından şuan için.
mason çok iyi yav. ona 5 6 ay dmc antrenamnı yaptır çok işine yarar.ayrıca brezilyanının karar özellikleri vasat gibi geleceği çok iyi olacak besbelli ama kısa vaadede istediğin gibi kullanamayabilirsin. epl oynarken çok paraya çok oyuncu satıyorsun. o ligin bu eğlencesi var. bence brezilyalı ve romero yu al. nasıl olsa birileri gidecek onlar gidene kadar bunlar uyum yakalar. dmc veya mc antrenmanları yaptırır zamanı gelince ikisinde kullanırsın. çok gençler düşün.
şu an bu takımın en büyük sıkıntısı forvet + yedek forvet onu bulmaya çalışıyorum 200 kişiye gözlemleme yolladım bakalım
@Gökhan Sancak Lucas Romero'yu alıyorum orta sahaya senin Nordtveit'i de alacağım büyük ihtimal. Xabi Alonso İbrahimovic deniyorum da zor gibi Forvet'e bide Calleri var onuu almayı düşünüyorum
forvet profillerinde almak için neye bakıyorsun en çok
yaş ortalaması düşük takımla oynamak çok zevkli oluyortadını almış o da belli
Beylerrrrrrrr satayım mı la adamı daha sezon başı ilk 10 verdiler peşin almasınlar diye 60 dedim 60 verdiler laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
![]()
Yerine Cummings'i al. Muhteşem bir forvet, yeni Kane olur.
Gol atacak adam istiyorum ya. Fırsatçı golcü tarzı ha tabii Kane'den daha iyi o tarz oynayan adam da isterim ama önüne geleni atacak bi hayvan istiyorum hayvan evladı![]()
![]()
Olur mu beyler?
Öyle biri çıkmadı ama tam ismini nedir? Nerde oynuyor?
geleni gol yapsın diyorsun ama bitiriciliği düşük :d ancak sabredersen sürekli forvet antrenmanı yaptırırsan leblebi gibi gol atar yaşı ve zihinsel özellikleri çok iyi