Football Manager 2018

birde galatasaraydakı işe yaramazların maaşları cok yuksek oynatmadan bonservissiz göndermek cok zor. maasın bi kısmını ödemek durumunda kalıyoruz genelde.
he oynatıp yarar sağladığımız oyuncular ıyı paralara gidiyor.mesela eren arap kuluğlerıne sağlam paralara gidiyor oynatıp yarar alırsanız

baqtistaoyu teklif ediyorum isteyen yok

9.5 milyon € normalde bonservisi

teklif gelmemsi normal mi yaşı da 26

2 yıllık sözleşmesi için 3.6 milyon mu vericez şimdi

oha o heriwe teklif gelmemesi imkansız ben çar çöp oyuncular için söyledim nasıl teklif gelmiyormuş ona yahu. Muhtemelen oyuncu kulüpten gitmek istemiyordur etkileşimden kendine kulüp bul demek gerekli.

neyse ibrahim dönüş yapana kadar oyunu kurmaya başladım bile.
yinede haber verdin saol reys üstüne birde skyrimi en uygun fiyata buldum sayende İbrahim Toy

13ten sonra 17 de dahil olmak üzere iyice içine ettiler bu oyunun
o yüzden 18e şüpheyle yaklaşmakta fayda var
eski keyfi vermiyor artık

Cm 03-04 ten sonra ne zaman alıp oynasam o keyif tat olmuyor artık almayacağım.toledo todorov braathen temur roncatto dela cuesta vs vs bu efsane kadro ve oyundaki tutku ve keyfi başka bir oyunda bulamadım aramayı da bıraktım.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

birde galatasaraydakı işe yaramazların maaşları cok yuksek oynatmadan bonservissiz göndermek cok zor. maasın bi kısmını ödemek durumunda kalıyoruz genelde.
he oynatıp yarar sağladığımız oyuncular ıyı paralara gidiyor.mesela eren arap kuluğlerıne sağlam paralara gidiyor oynatıp yarar alırsanız

Ekibimizde gruplaşanlar kimler reis sen bilirsin?

17'ye kıyasla ne gelişmeler var, onları yazarsanız almayı düşünenler için faydalı olabilir.

atalay denen çocuğun özellikler dehset yahu.

Atalay Babacan fena gelişiyor oyunda.
öyle gibi reys oyunu acar acmaz kadrodakı futbolcularrın ozellıklerıne bakyım dedım cocuğun ozellıkler bu yasta tavan. daha gelişmişi nasıl olacak bakalım

Alak mı oyunu ne yapalım hele bir bilgi verin.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alak mı oyunu ne yapalım hele bir bilgi verin.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16 ve 17'den iyi net. Ben de daha az oynadım. Özellikle oyunun hızlı olması hoşuma gitti. Taktiksel ve oyuncu yönetimi ile detaylara iyi dikkat etmek lazım. Daha az go on holiday oluyor doağal olarak. Oyunun maç motoru da daha gelişmiş ama en büyük sıkıntı veya hata sürekli aleyhine penaltı verilmesi. 13 haftada aleyhime 10 penaltı verildi 7 tanesi üst üste maçlarda. Bana mı denk geldi yoksa bir hata mı bilemiyorum artık. İtalya Serie B ile başladım. Şimdi de bizim 2. lig ile bir kariyer planlıyorum. Altay filan olabilir. Kısacası 17'yi 90 TL'ye almıştım. Bunu 65'e aldım kendimi %500 karlı sayıyorum.

Geri
Üst Alt