Football Manager 2025 | İptal

Gelen Kutusu yok derken? Nasıl yav? Anlamadım.

Edit: Hala efsane menajerlik oyununun CM 01 02 sayılmasının sebepleri belli bu arada.

Basit ara yüz.
Efsanevi scouting sistemi. Tsigalko gibi unutulmayacak oyuncular.
Oyuncunun hayal gücüne çok güzel hitap etmesi.
Hala oynanırken insanın başından kalkamamasını sağlayacak akıcılığı.

FM 25 de böyle bir şey hedefliyorlar bence.

Oyuncuların kilosu neden kaldırılıyor

Oyuncuların kilosu neden kaldırılıyor
Screenshot_35.jpg
Bundan parasal sponsorluk desteği alan kim varsa sjw oluyor filmler ve oyunlar mok gibi çıkıyor.Çinli şirket
Black Myth: Wukong'a 1-2milyon dolar vermek istediler.Karşılığında diğer genderlar ekletmeyi istedi.Çinli şirket reddetti.

Oyunu daha basite indirmelerini dogru buluyorum belki o sekilde o eski gunlerdeki havayi yakalayabilirler lakin kilolarin kalkmasi sacma olmus. Simdi adam 1,70 m boyunda, ama 60 kilo olmasiyla 85 kilo olmasi arasinda daglar kadar fark var. Bu tarz detayli bilgileri onemsiyorum.

Neyse ciksin da bakariz sonra nasilmis diye.

Oyunu daha basite indirmelerini dogru buluyorum belki o sekilde o eski gunlerdeki havayi yakalayabilirler lakin kilolarin kalkmasi sacma olmus. Simdi adam 1,70 m boyunda, ama 60 kilo olmasiyla 85 kilo olmasi arasinda daglar kadar fark var. Bu tarz detayli bilgileri onemsiyorum.

Neyse ciksin da bakariz sonra nasilmis diye.
Alper admin senin oynadigini bilmezdim. 50 yaşında bu kadar cok konuda bilgi sahibi olman valla bravo zor is.

Şu sosyal medya işini en başından beri hiç sevmiyordum zaten, basit hale gelmesi iyi olur. Hatta daha da fazla özelliği eksiltmeleri lazım.

EA FC gibi kadın ve erkek futbolunu birbirine katıp karıştırıp çorbaya çevirmedikten sonra, kadın futbolunun alternatif olarak yer alması bence olumsuz bir şey değil. Varsın olsun.

Geri
Üst Alt