- 23 Ocak 2019
- 22.748
- 29.300
- 2.183
Hatalı mesaj.istediğim yere yazarım kardeşim
takım önermiyorsan sus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatalı mesaj.istediğim yere yazarım kardeşim
takım önermiyorsan sus
Hatalı mesaj.
bu yeni oyun motoru ile oyun bk gibi oldu muhtmelen tepkileri ertelemek isterken beter oldularbi seyler olacağı belliydi de bu kadarını beklemiyordum
işin kötü tarafı martta da rezil bir sey gelecek
bu yeni oyun motoru ile oyun bk gibi oldu muhtmelen tepkileri ertelemek isterken beter oldular
takım önerin de kariyer yapak bari
cm 2006 ile başladık, stoperler mal mal kendi etrafında dönüp topu kaybederdi.yok mu bu oyunun bir rakibi ? eskiden cm vardı daha az detay barındırır ve insanı boğmazdı
olabilir ama gene de keyifliydiicm 2006 ile başladık, stoperler mal mal kendi etrafında dönüp topu kaybederdi.
gönlümün kırık olduğunu ifade etmeyim mi
gönlüm kırık
insan sevdiği kişilerden beklemediği hareketler görürse
kırılır
Vasfim Fm 2024 için güncel kadro resmi yaması bekliyoruz. Bunlar bokoto yemişişko olduocak ayı oldu hiç bir açıklama gelişme duyuru yok allah sizi kahretsin
Geçen bunu görmüştüm işinize yarar belkiVasfim Fm 2024 için güncel kadro resmi yaması bekliyoruz. Bunlar bokoto yemişişko olduBoşver 2025 gelirse, yenge Fm mi ben mi diyebilir, sen de bokoto yemişişko olmayasın
![]()
resmi güncelleştirme çıkmayacak oyuncuların yaptığı güncelleştirmeler var 2023 yazından başlıyor oyun.Vasfim Fm 2024 için güncel kadro resmi yaması bekliyoruz. Bunlar bokoto yemişişko olduBoşver 2025 gelirse, yenge Fm mi ben mi diyebilir, sen de bokoto yemişişko olmayasın
![]()
2025 ölü doğum olacak geçmiş olsun. Planlama hatasının bedelini ödeyecekler.resmi güncelleştirme çıkmayacak oyuncuların yaptığı güncelleştirmeler var 2023 yazından başlıyor oyun.