- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
skidrow cikarmayacagini aciklamis.
skidrow cikarmayacagini aciklamis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL Gruplarında Real' i 3-2 yendim. İkinci turdaki rakibim Man City olduCity' yi dehşet yapmışlar. Ligde mağlubiyetleri falan da yok. Sanırım bu seneki avrupa maceramız bu şekilde noktalanacak.
Galatasaray kadrosu bu sene çok iyi. Sol bek ve defansa bir takviye yapın. Kerim Frei' yi mutlaka alın.
Burak, Emre Çolak, Semih, Hamit, Selçuk muhteşem oynuyorlar. Burak' ı oynatıyorsanız kesinlikle tek forvet oynayın. 4-5-1. Para bulabilirseniz defansa Douglas' ı alın derim. Sol beke de Almanyadan bir oyuncu almıştım. Takım çok güzel gidiyor.
Almanya'dan aldığın sol bek Wolfsburg'daki Ricardo Rodriguez mi hocam?Oyun atmadan önce o adamı almaya çalışıyordum.Scout 4.5 yıldız vermişti o adama.
fm 2013 skidrow crack fix ne cıkıcak bir bilginiz var mı renkdaşlar
Çıkarmıcaklarını açıkladılar ne yazık ki.:sad007:
ee ne yapıcaz biz emre :sad007: yokmu bi çözümü
Reoladed da bu işlerle uğraşıyor ama o sürümde geç çıkar.Fm'nin yeni güncellemesiyle birlikte crack çıkacakmış.O da nerden baksan 1.5 ayı bulur diyorlar.
2012 de sneijder,remy kaça alrız
2013'ü oynayan arkadaşlar cras dump hatasını nasıl çözdü
Hatırlamıyorum :lol:
O değilde şu orjinal oyun falan sebebine FM muhabbeti dönmez oldu. En çok ona üzülüyorum.
Demek ki forumda orjinal alan pek kişi yokmuş abi![]()
Herhangi bir oyun olsa ben de sanırım orjinal oyun almazdım. Ama yıllardır bu oyunu oynayan birisi olarak ve bu oyunun tutkunu birisi olarak orjinalini son iki yıldır alıyorum.![]()
Herhangi bir oyun olsa ben de sanırım orjinal oyun almazdım. Ama yıllardır bu oyunu oynayan birisi olarak ve bu oyunun tutkunu birisi olarak orjinalini son iki yıldır alıyorum.![]()
12 yıllık oyun kariyerim bu sene kesintiye uğradı abi![]()
Adamlar da haklı. Yıllardır oyun yapıyorlar ve belki de en çok oynanan oyunlar arasında ilk 5 e girer. Ama Türkiye' deki satışları çok az. Geçen sene oyunu direkt Türkçe çıkartabileceklerini bunun için orjinal oyunun satışlarının istenen düzeye gelmesi gerektiğini söylüyorlardı. Sırf bu amaçla gidip orjinal aldım. Bu sene de sıkıntı yaşamayayım diye orjinal aldım ki ben bu oyun yüklemeyi inciği cıncığı pek anlamam. Bu yüzden de gidip alıyorum. Yılda bir kez alıp bütün bir yıl onunla takılıyorum.
Ben de alacaktım aslında. Dayımla beraber ortak girelim diyorduk ama benim tez işleri filan aksamasın diye ağırdan aldırıyorum.