Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Maduruz :sad007:

Oyun hala düzelmedi mi beyler ?

Galatasaray'la 3.sezonumda Selçuk İnan ve Muslera mızmızlanmaya başladı .. yeni kontrat istiyorlar ve istedikleri yıllık ücret 8 milyon euro :o

6 milyona anlaşabildim , bu sorunu düzeltmeleri lazım.. çok fazla maaş istiyor oyuncular

"We’re sorry for your waiting, but this year protections against piracy are really different than last year…We are doing all possible for the crack fix, but we think we’ll lose this time. Thank you for your good and funny comments, but everyone can fail in life. Congratulations Ubisoft, next year we’ll be more competitive and we’ll win."

"Sizleri beklettiğimiz için üzgünüz, ancak bu yıl korsana karşı oyun korumaları geçen yıldan oldukça farklı.. Crack fix için elimizden geleni yapıyoruz ancak bu kez kaybedeceğimizi düşünüyoruz. İyi ve komik yorumlarınız için teşekkür ederiz ancak hayatta herkes başarısız olabilir. Ubisoft'u (!) kutlarız, gelecek yıl mücadeleci olup kazanacağız."

Skidrow yalan oldu.İş Reoladed'a kaldı.O da patlarsa iş kötü :asd:

"Sizleri beklettiğimiz için üzgünüz, ancak bu yıl korsana karşı oyun korumaları geçen yıldan oldukça farklı.. Crack fix için elimizden geleni yapıyoruz ancak bu kez kaybedeceğimizi düşünüyoruz. İyi ve komik yorumlarınız için teşekkür ederiz ancak hayatta herkes başarısız olabilir. Ubisoft'u (!) kutlarız, gelecek yıl mücadeleci olup kazanacağız."

Skidrow yalan oldu.İş Reoladed'a kaldı.O da patlarsa iş kötü :asd:

FM 'yi ubisoft mu yapıyor ?

Galatasaray'la 3.sezonumda Selçuk İnan ve Muslera mızmızlanmaya başladı .. yeni kontrat istiyorlar ve istedikleri yıllık ücret 8 milyon euro :o

6 milyona anlaşabildim , bu sorunu düzeltmeleri lazım.. çok fazla maaş istiyor oyuncular

FM oynamaktan başka bir şey yapmıyorsun herhalde :D 3 sezon nasıl bitirdin. Tabi Klasik modda oynamıyorsan.

Beyler bu arada bu oyunun editörü falan yok mu? FM2012 deki sıkıntıyı burada da yaşıyorum. Orjinal oyun olmasından mı kaynaklanıyor bu durum? O zaman şöyle söyleyeyim Oyuncu önerilerinizi paylaşın :)

Kredi kartına ayda 5 liraya taksitle aldım :D

Beklemektense..

1.sezonu bitirdim Galatasarayla gayet iyi bi sezon oldu :D

Ya beyler Türkiye ligi yabancı sınırlamasını kaldıramıyor muyuz?

Dbc dosyası var onu indirdim editor data diye dosyaya atın diyorlar e o dosya yok neyse oluşturup atıyorum o dosyayı oyun görmüyor anlamadım gitti..

Yabancı sıkıntısı ile kariyer yapmak istemem abi :D

Bilgisi olan varsa yazsın kaç saattir aramadığım site kalmadı :D

Ya beyler Türkiye ligi yabancı sınırlamasını kaldıramıyor muyuz?

Dbc dosyası var onu indirdim editor data diye dosyaya atın diyorlar e o dosya yok neyse oluşturup atıyorum o dosyayı oyun görmüyor anlamadım gitti..

Yabancı sıkıntısı ile kariyer yapmak istemem abi :D

Bilgisi olan varsa yazsın kaç saattir aramadığım site kalmadı :D

Onu bilmiyorum da real time editör'ler çıkıyor bilmiyorum fm 13 için çıktı mı.

O çıktıktan sonra yabancıları Türk yapabilirsin veya yabancıların Türk olma süresini 1 yıla çekebilirsin.

Orjinal oyun alsak sadece 1 bilgisayara mı yükleyebiliyoruz o konuda bilgisi olan var mı net olarak ?

Ev arkadasımla ortak filan alsak ikimizde yükleyip oynayabilirmiyiz FM2013'ü ?

Oyunun kurulumu internetten yapılıyor diye biliyorum.

Orjinal oyun alsak sadece 1 bilgisayara mı yükleyebiliyoruz o konuda bilgisi olan var mı net olarak ?

Ev arkadasımla ortak filan alsak ikimizde yükleyip oynayabilirmiyiz FM2013'ü ?

yukleyebilirsin. biriniz offline olacak ama steamde. iki kisi ayni anda online olmuyor. guncellemeleri de sirasiyla yaparsiniz

Update 5 (20/11/2012 Final for now): No ETA, SkidrowTeam have put this project a side for now, they will get back to it at a sooner date but for now its the same problem which we are experiencing as last year. The developers of the game SI have fucked up their own game and even original users are still experiencing problems with their game. They only worked on the encryption mostly for this years edition of Football Manager and to be honest, I have a retail copy and I don't touch it due to it be so badly programmed and rushed out without the fixes. Sorry for this late update but please understand SkidrowTeam are busy with other projects as well. I will update this thread again in the future if I have a crack release or any kind of related fix. Thanks for your patience and once again I apologise for the late update.

Skidrow'un son açıklaması...

forma ve amblem yaması çıkmamış mı daha bu oyunun

bu arada zamunda'dan indirdim skidrow değil agb golden team diye birileri yapmış oyunu hiç hata vermedi şimdiye kadar bilginiz olsun skidrowu beklemeyin bence

g6whh.jpg

Başa baş oynadık ama kalite farkı sonucu belirledi

Orjinal oyunda da ''crash dumps'' hatası veriyor mu ?

Hayır vermiyor

bi 1 saat fm atalım bari yav kafamız dağılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt