Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Galatasaray'da bu sezondan sonra ayrilmak istiyorum. Söyle yabanci 1.liglerde iyi bir takim varmi, cok kuvvetli olmasinlar böyle hamburg ayarinda falan olabilir, yada rusya ligini önerirmisiniz?

@Murat KILIÇ online turnuvalari nereden yapiyorsun?

Rekabet turnuvası olarak oyun icinden genelde yabancılarla oynuyorum..

Forumda turnuva düzenlemiştik orda oynadım..

Ayrıca steama fm grublarını ekleyip ordan oynayabilirsin Turksportalın fm grubu var steamda

Galatasaray'da bu sezondan sonra ayrilmak istiyorum. Söyle yabanci 1.liglerde iyi bir takim varmi, cok kuvvetli olmasinlar böyle hamburg ayarinda falan olabilir, yada rusya ligini önerirmisiniz?

Everton,Aston Villa,Newcastle,Wba gibi takımlarla zevkli oluyor içlerinden WBA kariyerim çok güzel geçti, Rusya ligini hiç oynamadım sevmiyorum.

Evet beyler ocak ayına geldim ve ek bütce verdi takım sizin oylamanıza sunuyorum tek transfer yapıcam ve liste şu kimi alıyım..

1-Isco

2-Koke

3-Adrian

4-Griezmann

5-El sharawy

Evet beyler ocak ayına geldim ve ek bütce verdi takım sizin oylamanıza sunuyorum tek transfer yapıcam ve liste şu kimi alıyım..

1-Isco

2-Koke

3-Adrian

4-Griezmann

5-El sharawy

isco veya el shaarawy al bence

Oyun Twitter ve faceme baglı twitimde söyle bişey görünce sasırdım ve mutlu oldum oyun kendisi yazmıs bunu

Hacı Murat@24mrtklc18 sayönettiği Liverpool takımıyla,11.11.2012 ile 29.12.2012 tarihleri arasında on üç maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. #FM13

Inter, Liverpool... İlk sene transfer bütçesi vermedikleri için 2. ayda bırakıyorum. :o Sanırım tekrar Galatasaray ile başlayacağım.

Samsun ile 4.senem ama sıkılmaya başladım, yeni bir kariyer acacam ilginç veya zorlu bir önerı var mı ?

Rusya liginde pek rekabet yok. CSKA Moskova'u 3 sezon çalıştırdım. 3 sene de şampiyon oldum. Bir de uefa kupasında final oynadım.

Lig çok sıkıcı gelebilir. Amacın avrupa ise, denenebilir :ka21:

Samsun ile 4.senem ama sıkılmaya başladım, yeni bir kariyer acacam ilginç veya zorlu bir önerı var mı ?

Portekiz ligini denemelisin porto ve benfica haric her takımla olabilir ben gecen sene pacosla kurdum bu sene sansmıdır tesadüfmüdür nedir pacos cl ön elemesi oynıcak :)

1329126711_30_londra-borsasi.jpg
Liverpool Londra borsasına gönderdigi yazıda Malaga İle İsco adlı futbolcusuyla Görüşmelere baslandıgı bildirdi...

Portekiz ligini denemelisin porto ve benfica haric her takımla olabilir ben gecen sene pacosla kurdum bu sene sansmıdır tesadüfmüdür nedir pacos cl ön elemesi oynıcak :)

Portekiz ligi pek hosuma gitmiyor İngiltere liginden böyle düşmeye oynayan bir takım seçecem önerin varmı?

THE GUARDİAN ÖZEL HABER

İSCO LİVERPOOL'DA

p1l60.png

Ocak ayına gelene kadar 16 maçta 4 gol 6 asists 3 kez macın adamı istatislik tutturan İsco 15 mn € peşin 48 ay vadeli 21 mn € Toplamda 36 mn € Karşılıgında Merseyside ekibinde

Deli para.

3 sene tottenham, 1 sene manu dan sonra, barca daha fazla teklif etmesine ragmen reddederek real madridli olmanin etkisiyle realin teklifini kabul ettim.

ilk lig macinda valenciayi bayagi bir rencide ettim 6-0 ile.. 2016 yilindayim kadrom bu sekilde.

3 sene tottenham, 1 sene manu dan sonra, barca daha fazla teklif etmesine ragmen reddederek real madridli olmanin etkisiyle realin teklifini kabul ettim.

ilk lig macinda valenciayi bayagi bir rencide ettim 6-0 ile.. 2016 yilindayim kadrom bu sekilde.

Ufff kadroya bak. :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt