Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

3 sene tottenham, 1 sene manu dan sonra, barca daha fazla teklif etmesine ragmen reddederek real madridli olmanin etkisiyle realin teklifini kabul ettim.

ilk lig macinda valenciayi bayagi bir rencide ettim 6-0 ile.. 2016 yilindayim kadrom bu sekilde.

[GG][/GG]

Böyle kadro mu olur lan. Haksız rekabet resmen.

3 sene tottenham, 1 sene manu dan sonra, barca daha fazla teklif etmesine ragmen reddederek real madridli olmanin etkisiyle realin teklifini kabul ettim.

ilk lig macinda valenciayi bayagi bir rencide ettim 6-0 ile.. 2016 yilindayim kadrom bu sekilde.

Ufff kadroya bak. :ayatollah:

Böyle kadro mu olur lan. Haksız rekabet resmen.

Benim kadro daha iyi / kaliteli :b5:

adszshs.jpg

Oynamak için pek fırsat bulamıyordum , günler sonra bugün açtım oyunu , son durum :

sssstet.jpg

Gekas takımı tek başına sırtlıyor , gerçi devre arasında Pino geldikten sonra hücum gücü inanılmaz arttı , katkısını inkar etmeyelim , Pohjanpalo'da henüz 18 yaşında olmasına rağmen inanılmaz katkı veriyor , bu durumda kümede kalma hedefiyle başladığım sezonda avrupa kupalarına katılabilmek için umudum artmaya başladı :)

asaas.jpg

Gekas varsa sıkıntı yok. :D

Kariyer açasım var ama açınca iki mağlubiyette sinirlenip siliyorum kayıtlı oyunu. :D

Kariyer açasım var ama açınca iki mağlubiyette sinirlenip siliyorum kayıtlı oyunu. :D

devam etsen zevkli hale gelir aslında , genelde hangi takım olursa olsun yeni taktik ve yeni oyuncular sebebiyle sezona kötü başlarım , 5-6 hafta sonra takım düzelmeye başlar sonrası zevkli bir oyun :)

Galatasaray ile lige kötü başladım ama Şampiyonlar Ligi'nde iyiyiz.Ligi pek ciddiye mi almıyoruz nedir anlamadım.

devam etsen zevkli hale gelir aslında , genelde hangi takım olursa olsun yeni taktik ve yeni oyuncular sebebiyle sezona kötü başlarım , 5-6 hafta sonra takım düzelmeye başlar sonrası zevkli bir oyun :)

Ben çok oynadım 2013. Forest'la Premier lige çıktım iki ayrı kariyerde ama ne biliyim öyle bir dönem gelirse yine başlarım.

Ocak ayına gelene kadar 16 maçta 4 gol 6 asists 3 kez macın adamı istatislik tutturan İsco 15 mn € peşin 48 ay vadeli 21 mn € Toplamda 36 mn € Karşılıgında Merseyside ekibinde

paraya bak :) 10 tane Akhisar kurulur :D

kıskandım lan

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Samsun ile baslamistim hedef 3-4 sene içinde süper lig şampiyonlugu görmek bu sene 4. senem hem lig hemde uefada iyi gidiyoruz gruplardan çıktım ligde 4. sıradayım 1. ile puan farkı 6 inşallah bu sene şampiyonluğu kutlayacagiz.

Suan telefondaym bilgisiyara geçince görüntü eklerim.

Bu gecelik bu kadar yeter , sanırsam yarın sezonu bitiririm.

xxxxxxhdh.jpg

75yfghf.jpg

535swssfd.jpg

heyecan dorukta :D

xisi.jpg

xxkck.jpg

xxxczc.jpg

Çok iyi :ayatollah:

adszawa.jpg

adam hayatının futbolunu oynadı bu sezon , alsam mı acaba benim sisteme çok uygun , 1 ay sonra kontratı da bitiyor.

Eneramo benim açtığım kariyerlerde de yardırıyor hep. Öyle ahım şahım bir profili de yok ama iyi işler çıkartıyor.

Ortalık karıştı

111lfl.jpg

222cuc.jpg

Son hafta maçları :

bbbusu.jpg

Abi hangi taktikle oynuyorsun ?

Abi hangi taktikle oynuyorsun ?

aaaaaamkm.jpg

ayrıca duran toplarda bekleri ileri çıkartıyorum , ön direğe mutlaka adam gönderiyorum , kaleciye markaj ,

oyun direktiflerinde de , katı savunma , koşu yoluna pas , ara pası.

yani özetle çakılı savunma , kontra , tamamen Gekas üzerine kurulu taktik.

Kaleciye markajı kime yaptırıyorsun ? Forvet, stoper ? Bir de bekler ne alaka onu anlamadım abi. Onların geride kalması icap etmez mi ? Kontra riskine karşı yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt