Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

gencolar fm 2013 için logo paketi nerden bulurum yardım edin.

orjinal aldım olm. crack mrack ugrasmayın artık alın orjinal :trollface:

FMGraphics sitesinde güzel logo paketleri oluyor. :b5: :yenieek:

olm kıyın paraya alın, uyuzluk etmeyin. dalarım bak.

bu sene hiç gerçekçi olmamış boşuna para verdim gs ile hiç transfer yapmadan mancıstıı 3-0 geri düştüm dk 60 tan sonra yüklen yaptın 4-3 yendim ligdede ibb birinci karşılaştık 3-0 öne geçtim 3-4 yenildim yok böle bi olay

bu sene hiç gerçekçi olmamış boşuna para verdim gs ile hiç transfer yapmadan mancıstıı 3-0 geri düştüm dk 60 tan sonra yüklen yaptın 4-3 yendim ligdede ibb birinci karşılaştık 3-0 öne geçtim 3-4 yenildim yok böle bi olay

patch yapmayınca bide ustune fener bali eklenince yenersin tabi. yakaladım seni :happynew:

düzelmez olurmu olm. patch nie var senin gibi kardişlerimiz oyuna tekrar dönsün die.

napoliyi aldım ilk sezon 1 puan önümde juve şampiyon oldu 2.sezon ilk devre bitiminde 20 puan fark yedim 2.devre sanki fenevin şikesi gibi sanırım 1 ya da 2 maçta puan kaybettim ful galibiyet serisi ile juvenin 1 puan önünde şampiyon oldum :asd:

Arkadaşlar Galatasaray'la 2023 senesine geldim ama feci derecede amaçsız kaldı oyun.Önceki serilerde sıkılınca İngiltere alt liglerinden Blyth Spartans'ı alıyordum ama bu oyunda bir ligleri yok sanırım.Ligden mi düştü bu takım. :(

napoliyi aldım ilk sezon 1 puan önümde juve şampiyon oldu 2.sezon ilk devre bitiminde 20 puan fark yedim 2.devre sanki fenevin şikesi gibi sanırım 1 ya da 2 maçta puan kaybettim ful galibiyet serisi ile juvenin 1 puan önünde şampiyon oldum :asd:

Allah'im ya hic gulesim yoktu su ise bak :D. Neden 2 degil neden 3 degil de 1 angut mode off :asd:. Ben bu oyunu indirdim internetten ama calismiyormus sanirim crackinde bi sorun varmis diyorlar o yuzden henuz kurmadim oyunu.

Sonunda Vatan' dan sipariş verdim. 56TL + kargo ücreti bence gayet makul. Pazartesi ya da salı gelir diyorlar, inşallah vakit bulup da oynamak nasip olur.:o

napoli kariyeri sıktı bıraktım ama şu oyuncuyu bırakmak koydu yeni yeni yetiştirdim oynatıyordum :asd:

gxv85.jpg

Yarım sezon oynadım sadece. Sonra yine normale dönüş yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt