Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

draxleri kaça alırız

Beyler, fm 13 crack cikmismidir?

indirebilcegimiz bir site var mı gençler özelden yazacak :)

bismillah orjinalini aldım güncellemeleri yapmasını bekliyorum, hayırlı ossun

Crack yok beyler, çıkmayacak gibi duruyor. Çıkarırsa razor çıkarır, sigames anlaşmış Skidrow'la.

Yeni Patchler çıktıkça oyun zorlaşıyor nasıl iş anlamadım..Hele deplasmandan 3 puan almak şampiyonluk gibi bir başarı..

Yeni Patchler çıktıkça oyun zorlaşıyor nasıl iş anlamadım..Hele deplasmandan 3 puan almak şampiyonluk gibi bir başarı..

Oyunu orjinal aldım yeni kurdum ama sürüm 1.0 diyor. Patchleri nasıl yükleyebilirim? Birde şimdi patch yüklesem daha önce oynadığım oyun içinde geçerli olur mu?

Oyunu orjinal aldım yeni kurdum ama sürüm 1.0 diyor. Patchleri nasıl yükleyebilirim? Birde şimdi patch yüklesem daha önce oynadığım oyun içinde geçerli olur mu?

Steam kurulu ise zaten otomatik yüklemesi gerek online olman gerek yüklerken..

Evet kayıtlı oyunları etkiliyor..

Steam kurulu ise zaten otomatik yüklemesi gerek online olman gerek yüklerken..

Evet kayıtlı oyunları etkiliyor..

Steam kurulu da sürüm 1.0 görünce sanki yüklemedi mi diye düşündüm. Oyunu geçen hafta kurdum en son güncellemesi ile kurmuş olması gerekmez mi?

13 oynayamıyorum ama 12 ile ilgili hoş bi anımı paylaşmak isterim :)

2mxly0y.jpg

Yeni başladım oyuna. Süper Kupa'da Fenerbahçe maçında Muslera 90 dakikada 1, seri atışlarda da 4 tane penaltı kurtardı:)

Deneme amacıyla bir kariyer açtım.

Stopere Raul Albiol,sağ açığa Keita ve orta sahaya Anderson'u transfer edip Riera,Baros,Çağlar,Cris,Ceyhun gibi bir sürü çöp adamı gönderdim. Değişik bir oyun olmuş.En kısa zamanda uzun bir kariyere de başlarım.Ama Galatasaray ile oynamak sarmıyor çok basit :asd:

J. Hernandez, Adel Taarabt, Albiol(Kiralık), Weiss(Sene sonu) ve Sinan Bolat(Sene sonu) aldım. Şampiyonlar Liginde Real, Shaktar ve Dinamonun olduğu gruptan Shaktar 1. , biz 2. çıktık. Real Madridi deplasmanda 2-2 berabere, evimde 4-0 yenerek ikili averajla geçtim. İlk turda Man. Utd geldi, 1-1 ve 3-2 ile elendim. Man Utd.'den 11 milyon euroya aldığım Hernandez sadece 2 gol atabildi. Tek forvet, çift forvet, ofansif sağ açık denemediğim mevki kalmadı adamı oynatamadım. Sürekli basın verdiğiniz para boşa mı gitti diyor :) Sanırım 4-4-2'den vazgeçmemek gerek, 4-2-3-1 ve 4-3-3 'de pek umduğum başarıyı gösteremedik..

Cash Dump hatasını yedim internetten indirdiğim oyundan da onu beklerdim zaten bi çözümü bi şeysi yok mudur :o

ya bu oyunculara neden talip yok cl kupası aldım hala bir teklif yok yav

ilaci cikmadi dimi bu oyunun daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt