Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Lloris'i satıp Muslera'yı aldım ama beklediğim gibi çıkmadı maalesef.

Muslera'yı bu oyunda iyi yapmamışlar galiba.

Tottenham la 2.sezondayım ve artık şampiyon olmanın zamanı geldi. Şu an katılabildiğim her turnuvada ilerliyorum ve ligde de 1.sıradayım.

Takımı artık bir tık daha öteye götürmem lazım, ona göre de oyuncu almam lazım. Sence kimler alınabilir:confused::confused:

Yiğit Can Kaplan

Daniel Levy başkan bana Lewandowski'yi aldı :ayatollah:

Cavani hayal kırıklığı yaşattı:(

Tottenham la 2.sezondayım ve artık şampiyon olmanın zamanı geldi. Şu an katılabildiğim her turnuvada ilerliyorum ve ligde de 1.sıradayım.

Takımı artık bir tık daha öteye götürmem lazım, ona göre de oyuncu almam lazım. Sence kimler alınabilir:confused::confused:

@Yiğit Can Kaplan

hangi bölgelere adam lazım ?

ayrıca transferden önce alt yapı , antreman tesislerine yatırım yap , antrenörlerini incele kötüleri kov , sağlam hocalar al.

mevcut kadrodaki gençlerin gelişim sürecini çok etkiliyor tesis ve antrenörler , hiç umudun olmayan adamlar canavar olabiliyor ,

vasat diye düşündüğüm , Mustafa Asan , Taylan Antalyalı , Mertan baya gelişti , alt yapıdan canavarlar çıkmaya başladı.

birde bazen hiç beklenmedik süper starlar satılık ve kiralık listesinde olabiliyor , gözden kaçırma.

Kaç sezondur uğraşıyorum ama alamıyorum bu 2 adamı ve her geçen sene dahada süper oluyorlar , Kerim Frei ve Mehmet Ekici.

bir anda hemen katkı bekleme ama bir kaç sezona Guidetti'de müthiş oluyor.

Barcelona B'de Sergi Samper diye bir defansif ortasaha var , adam çok iyi (ben faydalanamadım alışamadı takıma , gitmek istiyordu sürekli , sezonun yarısında izin verip durdum en sonunda satmak zorunda kaldım)

Ayrıca Djurgardens'ten ilk sezon Emile Bergström diye bir genç almıştım , şuan takımın en değerli oyuncularından biri (defans merkez , sağ bek pozisyonlarında oynuyor).

Dediğim gibi kadronda nerelere takviye düşünüyorusun yazarsan yardımcı olabilirim.

hangi bölgelere adam lazım ?

ayrıca transferden önce alt yapı , antreman tesislerine yatırım yap , antrenörlerini incele kötüleri kov , sağlam hocalar al.

mevcut kadrodaki gençlerin gelişim sürecini çok etkiliyor tesis ve antrenörler , hiç umudun olmayan adamlar canavar olabiliyor ,

vasat diye düşündüğüm , Mustafa Asan , Taylan Antalyalı , Mertan baya gelişti , alt yapıdan canavarlar çıkmaya başladı.

birde bazen hiç beklenmedik süper starlar satılık ve kiralık listesinde olabiliyor , gözden kaçırma.

Kaç sezondur uğraşıyorum ama alamıyorum bu 2 adamı ve her geçen sene dahada süper oluyorlar , Kerim Frei ve Mehmet Ekici.

bir anda hemen katkı bekleme ama bir kaç sezona Guidetti'de müthiş oluyor.

Barcelona B'de Sergi Samper diye bir defansif ortasaha var , adam çok iyi (ben faydalanamadım alışamadı takıma , gitmek istiyordu sürekli , sezonun yarısında izin verip durdum en sonunda satmak zorunda kaldım)

Ayrıca Djurgardens'ten ilk sezon Emile Bergström diye bir genç almıştım , şuan takımın en değerli oyuncularından biri (defans merkez , sağ bek pozisyonlarında oynuyor).

Dediğim gibi kadronda nerelere takviye düşünüyorusun yazarsan yardımcı olabilirim.

4-2-3-1 sisteminde forvet arkasındaki 3lü için olabilir.

İsco-Holtby-Sigurosson var şuan

Kaleci tavsiyesi de olursa iyi olur.

Oyundan görüntü nasıl koyuyoruz buraya:confused::confused:

5 tane ilk 11 oyuncum en az 5 hafta yok. :o O kadar yeni personel almıştım.

4-2-3-1 sisteminde forvet arkasındaki 3lü için olabilir.

İsco-Holtby-Sigurosson var şuan

Kaleci tavsiyesi de olursa iyi olur.

Kaleci için Akınfeev derim , bu sene 3. sezon oldu yine alamadım ama sana gelir sanırsam.

forvet arkası 3lü için ,

sağ/sol : Di Maria , Lamela , Deulofeu , Arda

forvet arkası merkez : Matias Fernandes , Gourcuff , Ibricic , Pjanic , Canales

ayrıca hem sol / merkez için Hakan Çalhanoğlu

sağ/sol/merkez/forvet için Joel Pohjanpolo mutlaka takıma katmaya bak , bir kaç sene içinde değişmezlerin olabilirler.

[GG]
adsiz.jpg
[/GG]

fransa adıyamansporla adıyamanda hazırlık macı y apıcak :D

Kaleci için Akınfeev derim , bu sene 3. sezon oldu yine alamadım ama sana gelir sanırsam.

forvet arkası 3lü için ,

sağ/sol : Di Maria , Lamela , Deulofeu , Arda

forvet arkası merkez : Matias Fernandes , Gourcuff , Ibricic , Pjanic , Canales

ayrıca hem sol / merkez için Hakan Çalhanoğlu

sağ/sol/merkez/forvet için Joel Pohjanpolo mutlaka takıma katmaya bak , bir kaç sene içinde değişmezlerin olabilirler.

Hakan Çalhanoğlunu aldım sezon sonu gelecek ama oda sakatlanmış 4 ay yok:(

Tavsiyelerin için sağol:)

Semih de 4-5 ay sakatlandı, çıktım. Save load akar. :D

Arsenal'i alıp kupa mı kazandırsam ben de... :rolleyes:

15.5 M € istiyorlar ona, çok para.

Prt sc yapıyorum olmuyor.

Samed'i ben kiralamıştım 2 sezonluğuna 12m opsiyon ekledim.

sonra opsiyonu kullanmadım , kira bitince listeye koydular 2,6milyona aldım. Sende aynı taktiği dene işe yarar belki.

ekran görüntüsü için hiç olmadı , prt scn 'e basıp , paint aç , yapıştır de , kesin olur öyle.

Kaleci arıyorsanız Maxim Koval iyidir. (tabi yaşı genç uzun süreli oyunlar için tercih edilebilir.) :)

Fazlamı iyiyiz ne ? :D

Carroll , Di Maria , Hakan Ç. , Guidetti , Samed , Romero , Levent Vardar (Manisa'nın alt yapısından almıştım , çok sağlam stoper , Türkiye'de oynayanlara tavsiye ederim) Emre Can vs.. fazla geldi galiba , gelene geçene çakıyoruz arkadaş :D

[GG]
1jlj.jpg

2qnq.jpg

3gfg.jpg
[/GG]

Beyler Fm 2013 de yeni kariyer acacagim neden Galatasaray'ı secemiyorum ?

Sorun nedir ?

[GG]
prrmf.png
[/GG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt