Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Tottenham la 2.sezondayım ve artık şampiyon olmanın zamanı geldi. Şu an katılabildiğim her turnuvada ilerliyorum ve ligde de 1.sıradayım.
Takımı artık bir tık daha öteye götürmem lazım, ona göre de oyuncu almam lazım. Sence kimler alınabilir:confused::confused:
@
Yiğit Can Kaplan
hangi bölgelere adam lazım ?
ayrıca transferden önce alt yapı , antreman tesislerine yatırım yap , antrenörlerini incele kötüleri kov , sağlam hocalar al.
mevcut kadrodaki gençlerin gelişim sürecini çok etkiliyor tesis ve antrenörler , hiç umudun olmayan adamlar canavar olabiliyor ,
vasat diye düşündüğüm , Mustafa Asan , Taylan Antalyalı , Mertan baya gelişti , alt yapıdan canavarlar çıkmaya başladı.
birde bazen hiç beklenmedik süper starlar satılık ve kiralık listesinde olabiliyor , gözden kaçırma.
Kaç sezondur uğraşıyorum ama alamıyorum bu 2 adamı ve her geçen sene dahada süper oluyorlar , Kerim Frei ve Mehmet Ekici.
bir anda hemen katkı bekleme ama bir kaç sezona Guidetti'de müthiş oluyor.
Barcelona B'de Sergi Samper diye bir defansif ortasaha var , adam çok iyi (ben faydalanamadım alışamadı takıma , gitmek istiyordu sürekli , sezonun yarısında izin verip durdum en sonunda satmak zorunda kaldım)
Ayrıca Djurgardens'ten ilk sezon Emile Bergström diye bir genç almıştım , şuan takımın en değerli oyuncularından biri (defans merkez , sağ bek pozisyonlarında oynuyor).
Dediğim gibi kadronda nerelere takviye düşünüyorusun yazarsan yardımcı olabilirim.