Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

San marino, italia serie C1de. Takimi sampiyonlar ligine gotur ve genc oyuncu yetistir. Bu arada San Marino milli takimi ile dunya kupasini yenmeyi calis yetistirdigin oyuncular ile.

See: the great san marino challenge - - > google

Roma ile kariyer yapmayı düşünüyordum ama bakayım buna da.

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Pentagon Challenge i denemek istiyorum ama zor

"Well its this, you start unemployed with a Sunday League reputation and you try to win all five continental Champions Leagues(European Champions League, South American Champions League, Asian Champions League, African Champions League and North American Champions League) in one save game. Simples."

Allahın belası tüpçü FM'inde içine etti 2. sezon kural değişti şimdi sadece 6 yabancı bulundurabiliyorum ilk 18'de..

kural yüzünden kaleye onuru alıyorum mis gibi muslera gidiyor barcelonaya felan, yabancılar 5 sene sonramı yerli sayılıyordu oyunda la ?

Ynt: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Dortmund la ilk sezonumda Munih'e 5 puan fark atarak sampiyon oldum. Kulüp her acidan iyi gidiyor.

Yabanci sinirlamasi da olmadigindan oyun oynarken zevk aliyor insan.

Fakat 2 sezondur uzaktan takip ettigim Galatasaray'ın kotu gidisati yuzunden istifa edip cimboma mi gecsem diye dusunuyorum. Ama orda da yabanci sinirlamasi oldugundan dolayi zevk alinmiyor.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

beyler bir sorum var size bende bu oyunun orjinal CD'si var bu oyunu iş yerindeki bilgisayara yüklemek istiyorum varmı böle bir imkan ?

Yeni transfer güncellemesiyle oyniyim dedim crash dumps verdi.Sorunsuz güncellemesi olan var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 5223

Bale'e Ders Verdiriyorum Antrenman Performansı En Yüksek 4. Oyuncu

İyi Oyuncu Olur Mu?

Ekli dosyalar

• iyi.webp
    iyi.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 79
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt