Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oyunu Steam'den aldım, uzun bir süre oynadım (yaklaşık 30 saat falan) ve şu oyuncuların uçuk transfer bedellerine acayip kıl oldum. Bu nedir arkadaş? 500b €luk adama 15 M € istiyorlar. Şaka mısınız siz? Ben satmaya kalksam en fazla 1,5 M € verirler aynı adama. Ayrıca şu 2D ve 3D oyunda saçma sapan hatalar yapmasını görünce defansının Ramazan günü günaha sokuyor adamı. Mesela kanattan orta geliyor, bizim adam 2-3 adım geri atıp kafayı vurabilecek yerde, hiç olmadık bir şekilde öne doğru koşuyor ve adam bomboş kafayla golü atıyor. Sinir katsayımı yükseltti bu oyun.

Neyse sonra FIFA'nın da manager oyunu var diye temin ettim malum şekilde :D

Bununda sinir bozucu yanı, oyuncularınla çok detaylı konuşamıyorsun ama en azından transfer bedelleri makul seviyelerde. Savunman saçma sayılabilecek hatalar yapmıyor, günümüz futbolunda gördüğümüz hataları yapıyor. Yukarıda verdiğim örnekteki gibi saçmalıklar değil.

Üstelik kendisinden müziği var arkaplanda, FM gibi boş ekrana bakar gibi hissetmiyorum kendimi. Zaten FM kadar detaylı her şey var. FM'de olup da bu oyunda olmayan ufak şeyler var, mesela KURALLAR diye bir bölüm olsa iyi olurdu. Ligde kaç yabancı sınırı olduğunu bilmeyen için zor bir durum oluşuyor. Daha detaylı transfer ödemeleri falan olabilirdi, bir çok şey var FMdeki ama her şey değil.

Her neyse; öylelik FIFA Manager 13 oynuyorum artık.

Genç Oyuncunun Her Zaman Piyasası Yüksektir.

Taktiksek Olarak Başarılı Olacaksın Kullanmayacağın Oyuncularını Başarılı Olacağı Kulüplere Vereceksin Ki

Piyasaları Artsın

Gelişmeyen Oyuncuya Bile Deli Para Veriyorlar

Genç Oyuncunun Her Zaman Piyasası Yüksektir.

Taktiksek Olarak Başarılı Olacaksın Kullanmayacağın Oyuncularını Başarılı Olacağı Kulüplere Vereceksin Ki

Piyasaları Artsın

Gelişmeyen Oyuncuya Bile Deli Para Veriyorlar

Renktaş onu geçtim, hadi istesinler o kadar. Bayern'deki Emre Can ile 4 yıldızlı 17 yaşında bir oyuncu, adını hatırlayamadım şimdi. Ocak transfer döneminde alamadım oyuncuyu yeterli para yoktu, sonraki sene alırım artık yeni para gelince dedim. Neyse sezonu şampiyon olarak tamamladım BJKnın 2 puan önünde. Sonraki sezon geldi, yaklaşık 130 M € gibi bir para ayırmış yönetim Salary için, paylaştırdı işte otomatik. Dedim oh be en azından Salary artılara geçer de transfer yapabilirim. Bir baktım sonra kaç olmuş diye hala -2,7 M € diyor, para aktarma da aktifdi az para aktaralım da artıya geçsin diyorum, yönetim kabul etmiyor onu da. 1 ay bekle işin yoksa bir de. Orada bıraktım oyunu... takıma yarı transfer döneminde Sneijder ve Drogba gelince, GS'ın transfere ayıracağı parada bir düzenleme yapmamış FM sanırım, eksilerde kalıyor salary. Üstelik hiç oyuncu almadım ve Elmander ile Engin Baytarı satmıştım. Değişiklik yapmamı da kabul etmiyor yönetim, mezara götürecekmiş 12 M €'yu herhalde, reserve'de tutuyor öyle.

9qcxt2.jpg

geçen sezon 3. bitirmiştik ligi. bu yıl çok iyi başladık kasımpaşa ve fenerbahçeyi 2-0 yendik

transferlerimiz:

https://tinypic.com/view.php?pic=e5ibn8&s=5

Oyunda ilk sezon transfer yapmak biraz meşakkatli. El mahkum, mevcut kadroyla devam edeceksin.

En iyi yaz veritabını güncellemesi nedir ? Oyuna yeni başlayacağımda herşey hazır bir o kaldı :D

3125123123. Galatasaray kariyerime dün başladım. Ligde her zaman olduğu gibi aldım başımı gittim, Şampiyonlar Ligi'nde 1312512. kez Barcelona'nın olduğu gruptan lider çıktım. Malaga'yı 2 maç sonunda 9-3 gibi bir skorla eleyip Çeyrek Final'de Fenerbahçe'yle eşleştim, hayırlısı. :coffee:

Galatasaray ile çok zevkli kariyerler ortaya çıkıyor, başkan müthiş bir para akışı sağlıyor takıma :D

Transfer dönemi bitince FM resmi transfer yaması çıkartıyor muydu?

Hayır yanlış hatırlıyorsun herhalde güncelleme falan olmuyor, yeni oyunda Ekim ortası Kasım başına kadar çıkıyor.

Tamam da benim en rahat oynayacağım dönem Ağustos ve Eylül. Daha sonra oynayamam büyük ihtimalle.

Çıkmıyorsa yapacak bir şey de yok.

Gaitanı satılık listesine koydular ocak ayında transferin bitmesine 1 gün kala 365 milyara kiraladım 10 mn € satın alma opsiyonuyla:)

Yeni bir kariyer açmanın zamanı geldi. Monaco :cool-78:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt