Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Bu oyunu Steam'den aldım, uzun bir süre oynadım (yaklaşık 30 saat falan) ve şu oyuncuların uçuk transfer bedellerine acayip kıl oldum. Bu nedir arkadaş? 500b €luk adama 15 M € istiyorlar. Şaka mısınız siz? Ben satmaya kalksam en fazla 1,5 M € verirler aynı adama. Ayrıca şu 2D ve 3D oyunda saçma sapan hatalar yapmasını görünce defansının Ramazan günü günaha sokuyor adamı. Mesela kanattan orta geliyor, bizim adam 2-3 adım geri atıp kafayı vurabilecek yerde, hiç olmadık bir şekilde öne doğru koşuyor ve adam bomboş kafayla golü atıyor. Sinir katsayımı yükseltti bu oyun.
Neyse sonra FIFA'nın da manager oyunu var diye temin ettim malum şekilde
Bununda sinir bozucu yanı, oyuncularınla çok detaylı konuşamıyorsun ama en azından transfer bedelleri makul seviyelerde. Savunman saçma sayılabilecek hatalar yapmıyor, günümüz futbolunda gördüğümüz hataları yapıyor. Yukarıda verdiğim örnekteki gibi saçmalıklar değil.
Üstelik kendisinden müziği var arkaplanda, FM gibi boş ekrana bakar gibi hissetmiyorum kendimi. Zaten FM kadar detaylı her şey var. FM'de olup da bu oyunda olmayan ufak şeyler var, mesela KURALLAR diye bir bölüm olsa iyi olurdu. Ligde kaç yabancı sınırı olduğunu bilmeyen için zor bir durum oluşuyor. Daha detaylı transfer ödemeleri falan olabilirdi, bir çok şey var FMdeki ama her şey değil.
Her neyse; öylelik FIFA Manager 13 oynuyorum artık.
Genç Oyuncunun Her Zaman Piyasası Yüksektir.
Taktiksek Olarak Başarılı Olacaksın Kullanmayacağın Oyuncularını Başarılı Olacağı Kulüplere Vereceksin Ki
Piyasaları Artsın
Gelişmeyen Oyuncuya Bile Deli Para Veriyorlar