Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fm 2014 için bir kaç oyuncu söyleyeyim zaten oynayanlar biliyordur sanırım

adnan januzaj -- asist kralı kesin

aleksandar mitrovic-- ilk sezonki özelliklerine aldanmayın 2020 yılında bonservis değeri 40 milyon euro

carlos fierro--- 5 milyona aldım 3 yıl gol kralı oldu 30 milyon nakite intere sattım

eder alvarez balata---- oyunun en iyi defanslarından 2020 yılında bonservis değeri 30 milyon

nicuşor stanciu---- romanyanın yeni hagi'si sneijder'i satıp aldım 3 yıl asist kralı oldu dormund'a 35 milyona sattım

gaston romero---- defansif ortasaha derdi bırakmayacak bir oyuncu 2018'de yanlış hatırlamıyorsam m.city'e 25 milyona sattım

yannick n'djenk--- yeni eto'o en çok maddi kar yaptığım oyuncudur 800 bin e tunus liginden aldım 15 milyona totnım a sattım

bu seriyi ilhan cavcav modeli oynadım ekonomi düzelsin diye ucuza al sat yaptım.ilk 3 sezon lig şamp alamadım ondan sonra 4 sezon üst üste şamp oldum avrupada sadece uefa finali gördüm harici avrupa başarım yok.4 defa tr kupası ve tr süper kupa aldım 2021 yılındaym.aynı zamanda türkiyenin hocası olarak dünya kupasnda mücadele ediyorum dünya kupasında 4.sıradaym 3 maçım daha var

bildiğin ekonomi bilgim gelişti oyun sayesinde ama takımı refaha çıkardım kıhkıhkıh

mevkiye göre ihtiyacı olana oyuncu tavsiyesinde bulunabilirim iyi oyunlar

Galatasaraylı oyuncuların profilini paylaşacak biri var mı? :)

Bruma falan merak ediyorum. :)

BABA 2. sezonda da gol kralı. :tiphat:

[attachment=4493:Spor Toto Super League_ Awards Award Winners.png]

Ekli dosyalar

• Spor Toto Super League_ Awards Award Winners.webp
    Spor Toto Super League_ Awards Award Winners.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 187
Nedendir bilmem, eskisi gibi pek sarmıyor artık.

Bu sene oyunu almadim net üzerinden hallettim.

Oyunda tabiki Galatasaray'i tercih ettim, fazla yenilik yok FM13'e göre.

Transferlere gelecek olursak

Ömer Toprak, Gökdeniz ve Atila Turan'i aldim, ocakta Keisuke Honda'da gelecek.

Ömer'e baya para bayildim mecburluktan. Tamamen türklere odakli transferler yapmam lazim. Sol bek bile alamadim bu yüzden.

Dany 4.5

Amrabat 5

Riera 750 bin

Emre Colak 2.5

Hamit 3

Bu rakamlara gönderdim.

Süper Kupa'da Fener'i 4-3 yendik. Drogba cok kötü oynadi, 5.1 puan aldi.

Tek forvet oynamaya alisacak. Keratalar Bruma'yi oyuna ilk girdigimde yedek kadrodan A takima cikardim.

2 yıl sonra ilkkez gerçek anlamda başlıyoruz bakalım.

beyler taktık ekranı degısmıs baya..takım kotu oynuo her mac sacma sapan gol yıyor..anlamadım gıttı :D

2013e cok kolay derdım benm ınada cıkmıs oyun anlasıldı :D orta sahada selcuk melo rakıbe basmıyor yol gecen hanı gıbı...defansa omer topragı aldım lamıne dıarra yanında gecıp gıdıo ızlıo sadece...takım top kapamıo usstune bıde koca 90 dakıkada toplam 2 yada 3 pozsyon ya oluo ya olmuo 2 dakıkada mac mı bıter arkadas...

Galatasaray'ımız için en uygun taktiği söyler misiniz renktaşlar

4-3-3

hucum agirlikli

dengeli

2013e cok kolay derdım benm ınada cıkmıs oyun anlasıldı :D orta sahada selcuk melo rakıbe basmıyor yol gecen hanı gıbı...defansa omer topragı aldım lamıne dıarra yanında gecıp gıdıo ızlıo sadece...takım top kapamıo usstune bıde koca 90 dakıkada toplam 2 yada 3 pozsyon ya oluo ya olmuo 2 dakıkada mac mı bıter arkadas...

duran toplara önem vermelisin , benimkilerde cok gol yiyor ama duran toplara ayar verince trabzonu deplasmanda 5-0 yendim. oyun biraz daha zor gibi görünüyor.

ilk 3 hafta batirdim resmen, kayseri 1-1 beraberlik, trabzon 0-5 galibiyet, kasimpasa 2-1 yenilgiyle basladik lige. 5 puan fark yedim simdiden :(

türk oyunculari almaya bakin en iyisi, yabanci almak pek bir fayda getirmiyor oynatamiyorsun sonucta. hakan calhanoglu icin hamburg'la anlastim, maddi zorluklar yüzünden getiremedim.

aras özbiliz'i de kiralamak üzereydim onu da beceremedim. maddi kaynaklarda düzelme olsun hemen bu ikisini alacagim. stopere takviye olarak serdar tasci'yi da almak istiyorum, 15 milyon istiyorlar. bir türlü chedjou + para'ya onu alabilirsem baya rahatlama olacak.

ligin yerli kalitesi ortada zaten, yabanci sayisi düstükce benim lehime olacak hersey.

ömer toprak, gökdeniz, atila turan'i aldim. devre arasi honda da gelecek. oynatamazsam satar veya takasta kullanabilirim. strateji yürüttüm. sol beki mutlaka yabanci yapmaya bakin. balta falan felaket kötü oyunda.

4-3-1-2 taktiğiyle oynuyorum. Fenerbahçe'yi Süper kupa maçında yendim. Takım çok pozisyon veriyor. Önüne geçmeye çalışıyorum. Bakalım inşallah başarılı olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt