Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 maçta 4 puan.. çok başarılıyım.

4 defans 2 mc 2 amrl 2 de forvet dene...beklerın bırı hucumcu bırı savunma gorevi selcuk ınan sos otomatık melo savascı orta saha yap...burak fg drogba yrdmcı forvet dene..dırektıflerde kosu yoluna pas yap dıkıne pas yap..bunlarla 3 mac dene 3. mac tutmazsa deıstır :) he bıde odak noktası takım uyumu yapmayı da unutma ben 3. mac bu taktıge gectım tuttu gıbı...

4 defans 2 mc 2 amrl 2 de forvet dene...beklerın bırı hucumcu bırı savunma gorevi selcuk ınan sos otomatık melo savascı orta saha yap...burak fg drogba yrdmcı forvet dene..dırektıflerde kosu yoluna pas yap dıkıne pas yap..bunlarla 3 mac dene 3. mac tutmazsa deıstır :) he bıde odak noktası takım uyumu yapmayı da unutma ben 3. mac bu taktıge gectım tuttu gıbı...

Valla herşeyi deniyorum bakalım.

eboue

drogba

sneijder

çok deli oynuyorlar bu oyunda çok. eboue sadece ligde +15 asiste çıkarken sneijder +23 yaptı

drogba ya gelince adam yıkılmıyor yahu dağıtıyor lige çok fazla. burakla beraber 22 ser gol attılar ılk yıl.

riera 1m,amrabat 5m ,şeşu 7.5 m 24 aya yayıldı para,dany 4.5 e sattım ilk yıl ıcın ıyı gelır oldu ömer toprak ve rizeli adnanı aldım.

emre çolak için feyenoord 5 m e kadar çıktı gözüm döndü satacaktım baktım yerli sıkıntısı var vaz geçtim. yekta ve engine değerleri kadar talipler geldi engin kendisi gitmek istedi çine gitti.yekta ise duruyor sımdılık.

semih'e de italyan ve hollanda takımları sardı 7.5 lık bı teklıf geldı ancak ömer toprakla ıyı ıkılı oldular.bu para ıcın bıle bu kıtlıkta satılmazdı

2. yılki planım ise bursali şener'i alıp yası ve yabancı olması yuzunden üzülerek eboue yı satmak ve maalesef yine üzülerek muslera yı satıp onuru almak olacak..

bruma dan faydalanamadım bir türlü. suanki taktiğim 4-1-2-1-2 ve bu taktikle cok ıyı gıdıyorum ve bruma ıcın sistemı değiştirmek ıstemıyorum taktık zor oturyor cunku. burumayı kanattan burak ın yerine fırsatcı golcu ya da yaratıcı golcu olarak devsirmeye calıscam ancak ustune dustukce kötuye gıdyor.

ilerde tek forvete dönüp tolga ciğerci ile sneijderi bilikte forvet arkası oynatmak istiyorum ancak ogunler sımdılık uzak.

Oyunda 3 4 mac ard ara yenince ve sistem oturunca onune geleni yikiyorsun..man city barcelona yi kendi evimde yiktim..ligdede iyi durum..gokhan inler selcuk melo 3lusu yikiyor ortaligi..

Simdi indirdim oyunu Swensea'ylan gariyer actım . bi kac mac yapıp oykulerimi paylascam :D

St Pauli ile akıyoruz yine.

{tapatalk©}

Yok arkadaş bunca yıllık fm oyuncusuyum bi arkadaş altıpas tan gol atmak için taktiksel seçeneğiseçiyoruz yardım etsin sinir krizine giriyorum çocukluğuma döndüm yahu tsubasa çizgi filmi gibi altı pasta savunmacı lar gollük şutlarımı kurtarıyor tekrar tekrar

2d rezalet otesi . Digeri 13e gore daha iyi ama ben 2dciyim . Asirtma gol falan atildiginda belli olmuyor topun havalanisi cok kotu olmus

su 2 d hastalığından bende kurtulamıyorum. cm4 de yapılmıstı snaırım ılk ozaman bı buyulu geldı gözume hala kopamadım.

Önce güldüm sonra bastım eksiyi :D

AUF0JuD.jpg

ahahah şimdi de beşiktaş'tan teklif geldi :D

EeHitgN.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt