Melih Eren
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2011
- 1.235
- 0
- 996
4-3-1-2 taktiğiyle oynuyorum. Fenerbahçe'yi Süper kupa maçında yendim. Takım çok pozisyon veriyor. Önüne geçmeye çalışıyorum. Bakalım inşallah başarılı olurum.
5 maçta 4 puan.. çok başarılıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-3-1-2 taktiğiyle oynuyorum. Fenerbahçe'yi Süper kupa maçında yendim. Takım çok pozisyon veriyor. Önüne geçmeye çalışıyorum. Bakalım inşallah başarılı olurum.
5 maçta 4 puan.. çok başarılıyım.
4 defans 2 mc 2 amrl 2 de forvet dene...beklerın bırı hucumcu bırı savunma gorevi selcuk ınan sos otomatık melo savascı orta saha yap...burak fg drogba yrdmcı forvet dene..dırektıflerde kosu yoluna pas yap dıkıne pas yap..bunlarla 3 mac dene 3. mac tutmazsa deıstırhe bıde odak noktası takım uyumu yapmayı da unutma ben 3. mac bu taktıge gectım tuttu gıbı...
Maç motoru nasıl olmuş?
2d rezalet otesi . Digeri 13e gore daha iyi ama ben 2dciyim . Asirtma gol falan atildiginda belli olmuyor topun havalanisi cok kotu olmus
su 2 d hastalığından bende kurtulamıyorum. cm4 de yapılmıstı snaırım ılk ozaman bı buyulu geldı gözume hala kopamadım.
fm14 çıktımı ??