Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=4692:1.png]

Bunu oynatsam adam olurmu acaba ? Gözlemcilerim 5 yıldız veriyor.Gerçi güvenemiyorum.Benim takıma gelmeden önce 4.5 yıldız verdikleri potansiyellere takıma gelince 4-3.5 yıldıza düşürdüler.Madem o kadar yeteneği var niye beni yanıltıyorsun arkadaş.Şu genie scout çıksada yolumuzu bulsak :)

Ekli dosyayı görüntüle 7825

Bunu oynatsam adam olurmu acaba ? Gözlemcilerim 5 yıldız veriyor.Gerçi güvenemiyorum.Benim takıma gelmeden önce 4.5 yıldız verdikleri potansiyellere takıma gelince 4-3.5 yıldıza düşürdüler.Madem o kadar yeteneği var niye beni yanıltıyorsun arkadaş.Şu genie scout çıksada yolumuzu bulsak :)

Kararlılık ve çalışkanlık gelişme sürecine en çok etki eden iki özellik, onlar da gayet iyi bu oyuncuda :ka21:

Ekli dosyayı görüntüle 7825

Everton'un scoutları iyidir. Biraz biraz oynatmaya başla... Oyunun en saçma özelliklerinden birisi gelişsin diye adamı kiralıyorum, döndüğünde eskisinden beter oynuyor adam... Niye böyle bir şey var anlamış değilim.

FM Editör de yaptığım araştırma sonucunda Galatasaray'ın önümüzdeki sezon gerçekten alması gereken oyuncu listesi şudur;

Potansiyel yeteneklerinin En az 140 ve en fazla -8 olması durumunda ortaya çıkan oyuncular ve bjk fb de oynamayan oyuncular;

Mevlüt Erdinç St Ettiene

Ömer Toprak Leverkusen

Ünal Enes Bursaspor

Sinan Bolat FCP

Arda Turan Atletico Madrid

Muhammet Demir G.Antep

Hakan Çalhanoğlu Hamburger

Okay Yokuşlu Kayseri

Jem Karacan Reading

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan

Mehmet Ekici Bremen

Soner Aydoğdu Trabzon

Tunay Torun Stuttgart

Bunların dışında Serdar Taşçı Emre Can gibi isimler de aklıma geliyor.. :)

FMRTE 14.1.3.3-Setup

Full versiyonu 4.99 Euro.Bu versiyon ücretsiz herhangi bir değişiklik yapamıyorsunuz oyuncular üzerinde.En azından potansiyelleri felan görebiliyorsunuz.Beleşi bu kadar oluyor ancak :)

Editörden görüntü almanın yolunu gösterin de size wonderkid listesi hazırlayayım...

Kaldır o zaman benim konuyu sana zahmet... :(

İyi bakalım kalsın artık... Uğraşacağıma bir kaç maç yapardım o arada.. :)

oyunda yenı bı olay cok hosuma gıttı.

bı sıkıntı olunca yonetımle görusmeye gıdıyorsun mesela onca basarıdan sonra stad yapın diyorsun.

kabul etmediler mi?

basına sızdır seceneği var tıklıyosun karsına 90ların reha muhtarı gıbı bır adam gelıyor baskanın dedıkodusunu yapıyorsun.

2 saat sonra zınk. yenı stad projesı baslıyor. aynı sekılde maas butcesı,transfer butcesı vsvs istediğini yaptırabılıyorsun ımkanlar dahılınde.

yanlızzzzzzz. sözlesmen zayıfsa,tazmınatın dusukse basına sızdırdığın an şut ve gol oluyorsun.

ingilterede blackpool un basındayım favori takım Galatasaray olduğu ıcın sureklı haberlerı gelıyor.

2. yllarında hıc dokunmadığım halde shaktar manu juve nın gurubundan lider cıktı

daha sonra psg yı eledi

ardından kendı sahasında 2-0 yenıldiği porto ya deplasmanda 3 attı sımdı yarı fınalde zenıt le oynayacaklar

diğer ikili chelse m.city

he bende bu arada blackpool ıle P.L de hayatta kalma mucadelesı verıyorum.

Forest kariyeri açtım ama vize haftası olduğu için artık sonra ara ara oynarım.

Orta halli takımlar için bir kaç oyuncu öneriyim size:

[attachment=4717:1.png]

Satın Alma Değeri:500 Bin Euro

Potansiyel Değer:153

[attachment=4718:2.png]

Satın Alma Değeri:525 Bin Euro

Potansiyel Değer:165

[attachment=4719:3.png]

Satın Alma Değeri:750 Bin Euro

Potansiyel Değer:150

[attachment=4721:upload_2013-11-11_23-39-12.png]

Satın Alma Değeri:675 Bin Euro

Potansiyel Değer:151

[attachment=4722:upload_2013-11-11_23-40-21.png]

Satın Alma Değeri:1.2 M Euro

Potansiyel Değer:153

[attachment=4723:upload_2013-11-11_23-42-0.png]

Satın Alma Değeri:4 M Euro

Potansiyel Değer:151

[attachment=4724:upload_2013-11-11_23-43-0.png]

Satın Alma Değeri:4.5 M Euro

Potansiyel Değer:155

Bu adamlara sabrederseniz çok iyi fiyatlara satarsınız.

FM'ye göre Messi Ronaldo'dan daha iyi... :)

Totthenam

Hoş bu seneki transfer bütçesini bilmiyorum yalan olmasın. Ama bir aç oyunu istersen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt