Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ingilterede blackpool un basındayım favori takım Galatasaray olduğu ıcın sureklı haberlerı gelıyor.

2. yllarında hıc dokunmadığım halde shaktar manu juve nın gurubundan lider cıktı

daha sonra psg yı eledi

ardından kendı sahasında 2-0 yenıldiği porto ya deplasmanda 3 attı sımdı yarı fınalde zenıt le oynayacaklar

diğer ikili chelse m.city

he bende bu arada blackpool ıle P.L de hayatta kalma mucadelesı verıyorum.

zar zor ligde kaldım geçen yıl medyanın 19. olurum tahmini ligde kalmama ve yeni takımlar gelmesine rağmen 20. olursuna gerilemiş :/ hersey tamam kadroda, genç kosan pas yapan koparan bı takım var ancak en buyuk sıkıntım kale ve forvet. bu ikisi kötü olunca onca mucadele caba çöpe gidiyor.

bu arada finalde Galatasaray Chelsea oynadı penaltılarla Galatasaray kazandı. Super Kupada Monaco 4 çekmış. favori takımım diyemi bukadar patlama yaptı Galatasaray anlamadım ama menajerlik serilerinde çok az rastladım böyle bir olaya hiç dokunmadan avrupa sampiyonu olmaları falan.

Galatasaray'a Hakan Calhanoglu'nu kiralik olarak aldim. Yabanci sol bek bile alamadim, 5+0+3 gelecek seneye. Bu sebeple sürekli türklerle ilgileniyorum. Önemli yabancilar (Muslera) fln. satmamak icin direniyorum.

Renktaslar Swensea kariyerimi biraktim cok sikti . 2 ligten bi takim alicam hangi ligi onerirsiniz ?

Beyler bende başlamaya karar verdim FM ye :D Online mı oynuyor herkes oyunun zevki öyle herhalde ?

------

01/02 de başladım ilk. Uykusuz çok gece geçirdim. Ama 15-20 sezon olunca tuhaf isimlerde futbolcular çıkmaya başlayınca " Bu ne la " dedim ve kaldırdım oyunu.

Birkaç örnek isim; " Sergen Şükür " " Hakan Ronaldo Korkmaz " falan gibi...

İlk 5-6 sezon zevklide sonra cozutuyor...

[attachment=4742:upload_2013-11-12_23-45-35.png]

Arsenal :happy:

İnternetten bulduğum bir taktiği deniyorum.2 haftada aldığım sonuçlar.Takım çok fena oynuyor.

netten hazir taktikle oynamayin lo kendiniz taktik yapin.

nacizane tavsiye

Taktiğin kötü yönü çok kart görüyor takım.Birde rotasyon için kadron yoksa uygun değil bu taktik.Oyuncular çok yoruluyorlar.

[attachment=4745:upload_2013-11-13_0-20-44.png]

Akıyoruz :) Takımda saçma sapan hatalar yapan Reveillere'den bile performans almaya başladım.İşler iyi gidiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 7880

Akıyoruz :) Takımda saçma sapan hatalar yapan Reveillere'den bile performans almaya başladım.İşler iyi gidiyor.

hacı taktık muhtesem.

düşme hattındayım çok pis gaza gelmısım taktiği kurmusum rakip arsenal. adamlar santra ıle maca baslayacak ama benım takımı gör saldırmamak ıcın nasıl kendılerını tutuyorlar kosmak ıcın can atan bı atı dızgınlersın ya o da kudurur işte motivasyon o noktada, o biçim, o şekil.

ondan sooorraa

arsenal santrayı yapıyor benım takım kudurmus,aklını kaybetmıs bir aslan gıbı 10 oyuncusuyla rakıbın ustune saldırıyor savas alanı gıbı ortam, bı gör.

ondan soooraaa

arsenal topu savunmaya oynuyor savunma topu ılerı sısırıyor top benım savunmanın arkasına dusuyor oyuncuları benım kalecıyle karsı karsıya kalıyor ve 29. sanıyede golu yıyorum.

ama macın kalan bölumunde pis saldırdık arsenal kalecısını topla dovduk ancak olmadı. ama olacak ya topla oynama yuzdem yuzde 61 dı ıyı olacak takım alıssın hele.

hacı taktık muhtesem.

düşme hattındayım çok pis gaza gelmısım taktiği kurmusum rakip arsenal. adamlar santra ıle maca baslayacak ama benım takımı gör saldırmamak ıcın nasıl kendılerını tutuyorlar kosmak ıcın can atan bı atı dızgınlersın ya o da kudurur işte motivasyon o noktada, o biçim, o şekil.

ondan sooorraa

arsenal santrayı yapıyor benım takım kudurmus,aklını kaybetmıs bir aslan gıbı 10 oyuncusuyla rakıbın ustune saldırıyor savas alanı gıbı ortam, bı gör.

ondan soooraaa

arsenal topu savunmaya oynuyor savunma topu ılerı sısırıyor top benım savunmanın arkasına dusuyor oyuncuları benım kalecıyle karsı karsıya kalıyor ve 29. sanıyede golu yıyorum.

ama macın kalan bölumunde pis saldırdık arsenal kalecısını topla dovduk ancak olmadı. ama olacak ya topla oynama yuzdem yuzde 61 dı ıyı olacak takım alıssın hele.

Oyuncu farkıda oluyor biraz.Benim orta sahanın ortasında De Jong ve Jali var mesela.Göbekte görevler için harika bir ikili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt