Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offff şimdi Lig 2 için araştırma yapmam gerekecek... Lig 2 kalitesini kaldırır mı oyuncular? Biraz editörden yardım alayım diğer takım oyuncularının mevcut yetenekleri nedir falan diye ona göre adam almam gerekecek... Scoutların işlerini de ben yapıyorum. Olmaz ki kardeşim. :)

Editör yerine FMScout falan kullansana abi, daha güncel bilgiler görürsün.

5. dakikada penaltıdan Sigurdsson ile, 7. dakikada da duran toptan Dawson ile bulduğumuz gollerle rahat bi başlangıç yaptık ilk maçımıza. İlk yarının tamamında da maçın hakimi bizdik, sık sık pozisyona da girdik fakat bitiricilik konusunda sıkıntı çekince 2-0'a razı olduk.

2. yarıda 2 gol yiyerek sorun yaşadık, oyuna sonradan dahil olan Defoe maçın sonlarına doğru gol atınca biraz olsun rahatlasak da son dakikalarda Hull feci baskı yaptı, yine de 3-2 kazanabildik.

PmjThIN.png

Öne geçtikten sonra özellikle son yarım saatte baskı yemek çok büyük sıkıntı, müdahale yapman gerekiyor kesinlikle. Kaç kez maç verdim 2-0 3-0'dan :D

St.Pauli kariyerime basladim ama istedigim transferleri pek yapamadim 14'de. Standart oyuncularla idare etmeye calisicaz.

4-2-3-1 oynuyordum ama pek kaliteli kadrom olmadigi icin biraz daha defansif yapayim 10 numara yerine defansif orta saha koyarak.

Ulan 3 duran toptan 3 gol yedim ve Newcastle'a 3-1 kaybettim :redface:

shaktar bruma ıcın 2017 de Galatasaray'a 23 m verdi

edit.Galatsaray benden bağımsız

Tottenham'ı sevmedim kimi alam? Zengin olsun az transfer yapalım :D

Chelsea'yi mi alsam :rolleyes:

Stockport ile yeni sezona başladık. İlk maçta geçen yılı 19. olarak bitirmiş olan Scunthope'u zor da olsa kendi evimizde 1-0 yendik. Yalnız takımın seviyesini çok fazla yükseltemedim. Giden oyuncular as takım oyuncuları idiler. Yeni kattığım oyuncuların nasıl performans göstereceklerini ben de bilmiyorum. Umarım fazla gecikmeden bir üst lige çıkabiliriz.

[attachment=4754:Stockport_ Transferler Transfer Geçmi_i.png]

[attachment=4755:Stockport County_ Fikstür Program.png]

Ekli dosyalar

• Stockport_ Transferler Transfer Geçmi_i.webp
    Stockport_ Transferler Transfer Geçmi_i.webp
    45 KB · Görüntüleme: 141
  • Stockport County_ Fikstür Program.webp
    Stockport County_ Fikstür Program.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 141
Kupa maçlarını asistana oynatıyorum. Nott's Co yu 3-2 yendik... :) lLig 1 takımını yenerek kupaya devam edince taraftar bayram yaptı. :)

Edit: Bir sonraki turda Premier lig ekiplerinden Southampton'u çekince bayram yarıda kaldı diyebilirim. :(

Korsan paylaşım yasak arkadaşlar.

2004 yılından beri FIFA-PES-WE oynamaktayım ancak anlam veremediğim bir şekilde daha önce FM oynamadım. Bu yıl yeni başladım ve oyunu çözmeye çalışıyorum. İlk hazırlık maçımı Porto ile oynadım ve 1-1 bitti, sonra Lanus'u 3-2 yendim ve son olarak Arena'da Chelsea ile 3-3 berabere kaldım. Şimdi Fener ile süper kupa maçı var.

Riera ve Dany'yi sattım şu an 7.5 milyon euro transfer, 2.5 milyon euro maaş bütçem var. Ömer Toprak'ı almak istiyorum sizce doğru mu yaparım?

2004 yılından beri FIFA-PES-WE oynamaktayım ancak anlam veremediğim bir şekilde daha önce FM oynamadım. Bu yıl yeni başladım ve oyunu çözmeye çalışıyorum. İlk hazırlık maçımı Porto ile oynadım ve 1-1 bitti, sonra Lanus'u 3-2 yendim ve son olarak Arena'da Chelsea ile 3-3 berabere kaldım. Şimdi Fener ile süper kupa maçı var.

Riera ve Dany'yi sattım şu an 7.5 milyon euro transfer, 2.5 milyon euro maaş bütçem var. Ömer Toprak'ı almak istiyorum sizce doğru mu yaparım?

Doğru bir tercih olur, seneye 5+0+3 olacak epey zorlaşıyor kadro kurmak. Hatta bu seneden Muslera'yı satıp Onur'un serbest kalma maddesiyle almanı öneririm.

Sneijder ve Eboue'yi sat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt