Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuları transfer listesine koyunca bonservisi 4.3 milyon euro Dany'i 3 milyon euro'ya zor kakaladım. Muslera, Sneijder gibi oyuncuları teklif gelmedikçe satmayı düşünmüyorum. Sneijder'i satarsam Arda'yı, bütçeyle birlikte de Nani'yi alırım zaten. Arda demişken bu arada Arda da 24 m euro karşılığında Man. Utd'ye transfer oldu 1.2 m euro yetiştirme bedeli aldım zaten para lazımdı iyi oldu. :D

Muslera yerine Onur'u almayı ben de istiyorum ama dediğim gibi ben satarsam 15 milyon euro gibi paralar kazanamayacağımdan beklemede kalıcam onlar için.

Oyuncuları transfer listesine koyunca bonservisi 4.3 milyon euro Dany'i 3 milyon euro'ya zor kakaladım. Muslera, Sneijder gibi oyuncuları teklif gelmedikçe satmayı düşünmüyorum. Sneijder'i satarsam Arda'yı, bütçeyle birlikte de Nani'yi alırım zaten. Arda demişken bu arada Arda da 24 m euro karşılığında Man. Utd'ye transfer oldu 1.2 m euro yetiştirme bedeli aldım zaten para lazımdı iyi oldu. :D

Muslera yerine Onur'u almayı ben de istiyorum ama dediğim gibi ben satarsam 15 milyon euro gibi paralar kazanamayacağımdan beklemede kalıcam onlar için.

Nani'yi bilmem de Arda'yı zor alırsın.

Süper Kupa'da Fener'i 120 dk sonunda 3-1 devirdim. Fener 17. dakikada Holmen'le öne geçti, Sneijder 24'te 1-1 yaptı. Maç da 1-1 bitti ve 93. dakikada Engin'in ve 119. dakikada Sneijder'in golleriyle maçı 3-1 kazandım. İlk resmi maçımı Fener'e karşı kazanmak, hatta 3-1 kazanmak çok mutluluk verici. :D

Southampton'ı aldım, uzun soluklu olur ins. Transfer önerilerini bekliyorum.

Southampton'ı aldım, uzun soluklu olur ins. Transfer önerilerini bekliyorum.

uzun soluklu oynayacaksan gabriel barbosa ve carlos fierro yu kaçırma şimdiden ucuza kapat at yedek takıma gelıssınler arada rotasyonada koyarsın zaten 2 3 seneye en ıyı forvetlerden olup 30a 40a gidiyorlar

uzun soluklu oynayacaksan gabriel barbosa ve carlos fierro yu kaçırma şimdiden ucuza kapat at yedek takıma gelıssınler arada rotasyonada koyarsın zaten 2 3 seneye en ıyı forvetlerden olup 30a 40a gidiyorlar

Takıma direk katkı yapacak ucuz oyuncular var mı peki? Kanat sıkıntısı var öncelikli olarak, stoper takviyesi de gerekebilir. 5 bonservis 2 yıllık ücret bütçesi var.

Takıma direk katkı yapacak ucuz oyuncular var mı peki? Kanat sıkıntısı var öncelikli olarak, stoper takviyesi de gerekebilir. 5 bonservis 2 yıllık ücret bütçesi var.

stoper mevkisi için sergiy kryvtsov, dany wilson inat edersen makul ucrete ikisinden birini stopere koyarsın.

kanat ıcınse ucuz yollu aklıma gelen ılk ısım john fleck(oyun kurucu olarak cok daha ıyı) ve domenico berardi.

edit. ortasaha veya önlıbero için Thanos Petsos hem çok ucuza gelıyor hem cok yararlı hemde ılerıde buyuk yıldız oluyor.

stoper mevkisi için sergiy kryvtsov, dany wilson inat edersen makul ucrete ikisinden birini stopere koyarsın.

kanat ıcınse ucuz yollu aklıma gelen ılk ısım john fleck(oyun kurucu olarak cok daha ıyı) ve domenico berardi.

edit. ortasaha veya önlıbero için Thanos Petsos hem çok ucuza gelıyor hem cok yararlı hemde ılerıde buyuk yıldız oluyor.

Valla dalmışım önüme gelen beğendiğim adamları alıyorum şimdilik, hayırlısı. :D Ama burdaki isimleri de bi kenara yazdım. :ka19: Eyw.

Dany, Riera'nın satışı ve Arda'nın Manchester'e transferi nedeniyle 8 milyon euro bonservis 2 küsur milyon euro maaş bütçem var. Sol bek ve stoper lazım. Bu wonderkids listesinden iki yabancı mı alayım yoksa bir yabancı sol bek ile birlikte Serdar Aziz, Aykut Demir gibi Semih-Chedjou'ya alternatif stoper mi alayım?

sonunda kuruyorum fm14'ü

akşama Serie B , Avellino kariyerim ile bir başlangıç yaparım :D

2004 yılından beri FIFA-PES-WE oynamaktayım ancak anlam veremediğim bir şekilde daha önce FM oynamadım. Bu yıl yeni başladım ve oyunu çözmeye çalışıyorum. İlk hazırlık maçımı Porto ile oynadım ve 1-1 bitti, sonra Lanus'u 3-2 yendim ve son olarak Arena'da Chelsea ile 3-3 berabere kaldım. Şimdi Fener ile süper kupa maçı var.

Riera ve Dany'yi sattım şu an 7.5 milyon euro transfer, 2.5 milyon euro maaş bütçem var. Ömer Toprak'ı almak istiyorum sizce doğru mu yaparım?

Ömer Toprak'a iyi para döktüm ben. 5+0+3 olacagi icin mümkünse Amrabat'i sat, sene sonunda Chedjou'yu gönder. Fazla yabanciya karisma, belki bir yabanci sol bek alabilirsin, gerisi pek mümkün degil.

Hakan Calhanoglu'na 7 milyon istiyorlar, paran yetmez yüksek ihtimal ama kiralayabilirsin. Özellikle takimi rotasyona soktugun maclarda güvenebilirsin, iyi katki veriyor.

Gökdeniz Karadeniz'i ucuza aldim, Aydin-Engin gibi ise yaramayan adamlardan bin kat daha faydali, 2 sene sözlesme yaptim. 5 gol 10 asistle oynuyor.

Ligdeki yerli oyuncu kalitesi cok düsük oldugu icin Fener'e karsi böyle avantaj saglayabilirsin.

Emre Can'ı alabilme ihtimaliniz varsa kesinlikle alın... Hangi takımda olursanız olun...

Stopere bir şekilde Ryan Shawcross'u al derim :) (48 ay taksit vs )

Takımdaki bazı işe yaramayan oyunculardan kurtulunca iyi para oluyor.

Ve bir kaç nokta atışı ile southampton baya iyi bir takım oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt