Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere bir şekilde Ryan Shawcross'u al derim :) (48 ay taksit vs )

Takımdaki bazı işe yaramayan oyunculardan kurtulunca iyi para oluyor.

Ve bir kaç nokta atışı ile southampton baya iyi bir takım oluyor :)

Broadfoot ve Erazo'yu aldım. Sağ kanat için de Pepe'yi kiralamıştım 4 ay sakatlanınca kiralık sözleşmesini iptal ettim. :D Sol kanada Falque'yi aldım. Belki 1-2 transfer daha yapabilirim.

Stopere bir şekilde Ryan Shawcross'u al derim :) (48 ay taksit vs )

Takımdaki bazı işe yaramayan oyunculardan kurtulunca iyi para oluyor.

Ve bir kaç nokta atışı ile southampton baya iyi bir takım oluyor :)

Southampton'da iki tane wonderkid adayı var. Bir MC ve Bir sol bek... O ikisinin etrafında bir iki potansiyelli genç alıp takım kurarsan bir iki sene sonunda başarıyı sağlarsın...

Southampton'da iki tane wonderkid adayı var. Bir MC ve Bir sol bek... O ikisinin etrafında bir iki potansiyelli genç alıp takım kurarsan bir iki sene sonunda başarıyı sağlarsın...

Geçen sene benim yaptığımda tamda dediğin gibiydi abi.

Ward Prowse ve Luke Shaw dediğin gibi çok potansiyelli ve önemli oyuncular.

Morgan Schneiderlin harika bir dmc kanatlarda Adam Lallana,Gaston Ramirez'i(AMC olarak değerlendirmedim) kullanmıstım.

Forvet oyuncuları da ilk seneler için gayet yeterli Jay Rodriguez,Rickie Lambert gibi oyuncular var.

Bu sene de nokta atışı diye tabir edilecek transferler yaptılar takıma Wanyama,Pablo Osvaldo ve Dejan Lovren :)

Bikaç değişiklikle süper bir takım oluyor Southampton :)

Fm 14 te de bol bol Southampton kariyeri yapacagım :)

3 tane.

Luke Shaw (sol bek)

Morgan Schneiderlin (Orta saha)

Victor Wanyama

:ka19:

2 tane de müthiş scout var.

Geçen sene benim yaptığımda tamda dediğin gibiydi abi.

Ward Prowse ve Luke Shaw dediğin gibi çok potansiyelli ve önemli oyuncular.

Morgan Schneiderlin harika bir dmc kanatlarda Adam Lallana,Gaston Ramirez'i(AMC olarak değerlendirmedim) kullanmıstım.

Forvet oyuncuları da ilk seneler için gayet yeterli Jay Rodriguez,Rickie Lambert gibi oyuncular var.

Bu sene de nokta atışı diye tabir edilecek transferler yaptılar takıma Wanyama,Pablo Osvaldo ve Dejan Lovren :)

Bikaç değişiklikle süper bir takım oluyor Southampton :)

Fm 14 te de bol bol Southampton kariyeri yapacagım :)

Ben Geçen sezon Totthenam la oynuyordum ve denk getirebilirsem oraya alıyordum. Gerçekten ilerde çok iyi oyuncular oluyorlar bu ikisi... Bu sene de Premier ligden takım almam. Benim Stockport'um Premier lig şampiyonu olana kadar oynarım artık. Şu anda da lig 2 de liderlik yarışındayız. :) Ben böyle transferler yapabilene kadar bu oyuncuların hepsi büyük takımlara dağılmış olurlar. Ben regenlere kalırım artık. :D

Şu ana kadar transfer ettiğim en potansiyelli oyuncu FM 14 te -6 potansiyelliydi. 100-120 arası bir şeydir oda. :)

Broadfoot ve Erazo'yu aldım. Sağ kanat için de Pepe'yi kiralamıştım 4 ay sakatlanınca kiralık sözleşmesini iptal ettim. :D Sol kanada Falque'yi aldım. Belki 1-2 transfer daha yapabilirim.

İşine yaramayan oyuncuları sattıktan sonra güzel bütçen olur.

O parayla bikaç nokta atışı ile çok iyi takım oluşturursun :)

Kanat için Jose Sosa ilk seneler için iyi bir transfer olabilir.Skora büyük katkı yapıyor :)

Oyuncu yetiştirmeyi seviyor musun bilmiyorum ama ilk sene için kanat olarak Augustine Allione'yi önerebilirim.

Sabredilince süper bir oyuncu oluyor.

ujhv0.png

Will Hughes da -9 PA onu da ilk sezonlarda ucuza almak önemli özellikle EPL takımları için :)

Ben Geçen sezon Totthenam la oynuyordum ve denk getirebilirsem oraya alıyordum. Gerçekten ilerde çok iyi oyuncular oluyorlar bu ikisi... Bu sene de Premier ligden takım almam. Benim Stockport'um Premier lig şampiyonu olana kadar oynarım artık. Şu anda da lig 2 de liderlik yarışındayız. :) Ben böyle transferler yapabilene kadar bu oyuncuların hepsi büyük takımlara dağılmış olurlar. Ben regenlere kalırım artık. :D

Abi bende hep alt liglerden takımları alıp büyük takım yapmaya hevesleniyorum ama bir türlü olmuyor.

Sebebi de senin dediğin olaydan dolayı yani takım tam doğrulacak gibi olurken çoğu tanınmıs oyuncu meftah oluyor:)

Ortalık regenlere kalıyor,oyun regenlerle doldugu zaman da beni ilk başta ki kadar sarmıyor :)

Abi bende hep alt liglerden takımları alıp büyük takım yapmaya hevesleniyorum ama bir türlü olmuyor.

Sebebi de senin dediğin olaydan dolayı yani takım tam doğrulacak gibi olurken çoğu tanınmıs oyuncu meftah oluyor:)

Ortalık regenlere kalıyor,oyun regenlerle doldugu zaman da beni ilk başta ki kadar sarmıyor :)

Ben kendimi alıştırdım sanırım regenlere... Bende biraz Arsene Wenger'e benziyorum sanırım... Genç oyuncularla başarı yakalamayı seviyorum. İsimler çok önemli değil. Onları araştırıp bulup sonra geliştirmek güzel geliyor bana.

Regen gördüm mü dayanamam alırım. :)

bana en zevkli gelen arsenal kariyerleri oluyor kariyere iyi bir başlangıç yaptım

[attachment=4778:upload_2013-11-14_16-24-17.png]

Ekli dosyalar

• upload_2013-11-14_16-24-17.webp
    upload_2013-11-14_16-24-17.webp
    29 KB · Görüntüleme: 129
Beklenenin aksine Arsenal'den 1 puan alabildik golsüz geçen maçta. :)

Ben kendimi alıştırdım sanırım regenlere... Bende biraz Arsene Wenger'e benziyorum sanırım... Genç oyuncularla başarı yakalamayı seviyorum. İsimler çok önemli değil. Onları araştırıp bulup sonra geliştirmek güzel geliyor bana.

Regen gördüm mü dayanamam alırım. :)

zaten alt liglerden başladığın zaman en az 2-3 sezon belki daha fazla süre kadrona tanınmış oyuncu katamadığın için regenmiş değilmiş pek önemi kalmıyor bence.

Ayrıca dediğin gibi eleman yetiştirmek çok keyifli , hele ilk sezonlarda takıma alt yapıdan eleman monte edip sonra onun gelişimini hatta milli takıma yükselişini izlemek epey keyifli :D

zaten alt liglerden başladığın zaman en az 2-3 sezon belki daha fazla süre kadrona tanınmış oyuncu katamadığın için regenmiş değilmiş pek önemi kalmıyor bence.

Ayrıca dediğin gibi eleman yetiştirmek çok keyifli , hele ilk sezonlarda takıma alt yapıdan eleman monte edip sonra onun gelişimini hatta milli takıma yükselişini izlemek epey keyifli :D

Kendi çocukların gibi değil mi? :)

Böyle de dramatize ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt