Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlerleyen arkadaşlar Özkan Yıldırım'ın profilini koyabilir mi? 4 milyona aldım GS'ye.

sezon ortasında baktım cıkmadı aramadan sezon sonu tesadufen buldum. dayanıklılık ve denge bırazdaha olsa hemen alırdım. tam aradğım adam

umddy.png

3swhgc4n.png

hnknedzp.png

Bu arada Nottingham kupada favorileri elemeye basardi:

Man Utd - Nottingham Forest 0-3

Nottingham Forest - Liverpool 5-1

Arsenal - Nottingham Forest 1-1 (p)

Ya şu creative freedom, Playmaker, Target man, Target man supply falan seçeneklerini bulamadım, nerde ki onlar?

taktik ekranda oyuncunun üstüne gel sol maus tuşuyla tıklarsan hepsi çıkıyor

Yok onu demiyorum. Hani 13'te taktik ekranına geliyordun, yukarda "Takım" ve "Oyuncu" sekmeleri vardı. "Takım" sekmesinde en alt kısımdan oyun kurucuyu, pivot santrforu ve pivot santrforu besleme metodu (yerden, havadan vs) belirliyordun, onu bulamıyorum. Ve Oyuncuya özel taktiklerde de seçenekler vardı ya, "Pres: sadece kendi sahasında" vs vs...

Yok onu demiyorum. Hani 13'te taktik ekranına geliyordun, yukarda "Takım" ve "Oyuncu" sekmeleri vardı. "Takım" sekmesinde en alt kısımdan oyun kurucuyu, pivot santrforu ve pivot santrforu besleme metodu (yerden, havadan vs) belirliyordun, onu bulamıyorum. Ve Oyuncuya özel taktiklerde de seçenekler vardı ya, "Pres: sadece kendi sahasında" vs vs...

yine taktik ekranda sağ köşede oyuncu direktifleri var oraya bir bak

Ben de aradım bulamadım bazı şeyleri. Yukardan oyuncuya tıklayıp direktif ekleyebilirsin.

Kaldırdılar onları. Talimat olarak eklenebiliyor yalnızca, o da eskisi kadar kapsamlı değil sanırım.

Capital One kupasinda final'de Nottingham'e elendim.

ef4lbuvy.png

Lig'de son maclarinin cogunu kazanip 11. oldum

dos7vff5.png

Ne çabuk bitiriyorsunuz sezonları yahu :D 3 günde ligi bitiremedim hala :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt