Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alt ligler daha rekabetli oluyor aşağı yukarı tüm takımlar aynı güçte yabancılar fark yaratıyor. :D

Bakalım ne olacak kadrom sağlam büyük ihtimal çıkarım

* tapatalk

Aynen Pendikspor'da iken 1 yabancım vardı, Cernat, Ze Carlos, Mezenga falan gelen geçen üstümden geçip gidiyordu.

Erciyes'te şu anda kalecim Ivan Jorgacevic, şu anda Akhisar'da oynayan Ivan Sesar var, Ziri Hammar var, bir de Tetteh Bangura var. Pouga ile de anlaşmak üzereyim 5. yabancı olarak. İyi bir yabancı rotasyonu oldu lig için.

Türk olarak da işte tecrübeli oyuncular iş yapıyor alt liglerde. 30-33 yaş arası eskiden süper ligde oynamış oyuncular genelde fark yaratıyor. (Fahri Tatan, İlhan Şahin, Adem Büyük vs. gibi)

Herkes 2.ligden takım almış benimde canım çekti ya. Bende 2.ligden başlıyorum :)

2.Lig'den başlayacaklara ileride yıldızlaşan oyuncu önerilerim ;

Oğuz Yılmaz (Pendik)

Okan Yıldız (Kartal)

Ethem Pülgir (Kartal)

Orhan Evci (Ankaragücü)

Kadir Arı (Beşiktaş) (Kiralık geliyor)

Orhun Öztürk (Boluspor)

Hasan Erbey (Tavşanlı veya Hatay)

Aynen Pendikspor'da iken 1 yabancım vardı, Cernat, Ze Carlos, Mezenga falan gelen geçen üstümden geçip gidiyordu.

Erciyes'te şu anda kalecim Ivan Jorgacevic, şu anda Akhisar'da oynayan Ivan Sesar var, Ziri Hammar var, bir de Tetteh Bangura var. Pouga ile de anlaşmak üzereyim 5. yabancı olarak. İyi bir yabancı rotasyonu oldu lig için.

Türk olarak da işte tecrübeli oyuncular iş yapıyor alt liglerde. 30-33 yaş arası eskiden süper ligde oynamış oyuncular genelde fark yaratıyor. (Fahri Tatan, İlhan Şahin, Adem Büyük vs. gibi)

5 yabancı saydın ? Yanlış hatırlamıyorsam küme düşen takım yabancılarını göndermeden oynatıyordu ondan mı faydalanıyorsun ?

Tecrübeli Türk oyuncular çok iş yapıyor alt liglerde gerçekten.

5 yabancı saydın ? Yanlış hatırlamıyorsam küme düşen takım yabancılarını göndermeden oynatıyordu ondan mı faydalanıyorsun ?

Tecrübeli Türk oyuncular çok iş yapıyor alt liglerde gerçekten.

Yok 5 yabancı oynatabiliyorsun lig kurallarında öyle yazıyor.

1-0 kazandık ama 5-0 lık skoru kacırdık. deplasmanda çok arıycaz o pozisyonları

um3jq.png

3 transfer daha planlıyorum. Şu anda kadrom şu şekil.

[attachment=4852:adasdsad.jpg]

Ekli dosyalar

• adasdsad.webp
    adasdsad.webp
    90 KB · Görüntüleme: 125
3 transfer daha planlıyorum. Şu anda kadrom şu şekil.

Ekli dosyayı görüntüle 7999

Kadron PTT 1.Lig kalitesinin baya üstünde rahat çıkarsın. Normalde kural 3 yabancı oyuncu 2'de azeri, türkmen oyuncular için.

Senin takım bu sene düştüğü için öyle bir şey tanımışlar takıma. Çünkü gerçekte IBB'nin de 5 yabancısı var diğer takımların 3.

Belli oldu ki Aston Villa ile düsmemeye oynayacagim.

Hammar'ı 1.3 milyon euro ya sattım. Yerine Diego Biseswar'ı 100.000 euro'ya aldım. Bir de 50.000 euro ya Anıl Karaer'i aldım. :)

[attachment=4859:upload_2013-11-16_23-31-37.png]

Fm 14 te oynadığım en zevkli maçtı.11.dakikada 3-0 geriye düştüğümüz maçta inanılmazı başardık.Son 15 dakikasınıda 3 oyuncu değişikliği yaptığım için 10 kişi oynamak zorunda kaldım.Son dakikalarda kaos futbolu oynayarak golü bulduk :D

külkedisi masalı devam ediyor

um5sc.png

çek bi porto

um5tg.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt