Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihinde ilk defa şampiyonlar ligindeee :D ama...

ukqff.png

ben bu işi anlamıyorum ya adım gıbı bılıyordum Galatasaray ile aynı guruba duseceğimi. kuralar cekılıyor son torbadayım bu grubun 3 takımı bellı oldu aha dedim burdayım kesın lap lap bızıde oraya attı.

Sırf favori takımım dıye kac sezondur bı ton gariplık oluyordu bıde bu çıktı. Hadi Galatasaray yetmedi bide real varrr

ukqmb.png

Galatasaray'la sampiyon oldum, ZTK'yi kazandim, sezon öncesinden de Süper Kupa'yi kazanmistim.

UEFA yari finale kadar gittim, ilk macta Hakan Balta ve ikinci macta Melo kirmizi görünce elendik..

Yeni sezonda Baskan yeni sözlesme teklif etti, takima 61 milyon maas ödüyorum, bu sezona 47 milyon maas bütcesi verdi..

Ne olacak bu Galatasaray'in cimri hali? Kimseyi alamiyorum, 5+0+3 oldu bu sene. Sanirim cekip gidecegim baska takima.

benım gıbı gol sıkıntısı cekenler. yabancı bı sıtede korner taktiği gördum yuzde yuz etkılı.

kornerı kısa kollanın, kısa pas ıhtımalını bekleyen "içeri kat edebime özelliği olan" oyuncu pası alsın gitsin golü atsın attırsın.

bu içe kat eden adamın çalım yeteneği iyi olmlı.

ligde çok kötü gidiyoruz avrupa eh işte (real son maç 2-0 dan 2-2 ye getirdi maçı. son gelleri son 3 dk de.)

ul24p.png

Muslera ve direklerde bir yere kadar :/

ul3y5.png

ul3z1.png

eşşek herifler başka zaman hiç böyle oynamazlar. bırak oynamayı şöyle rahat bir galibiyet hatırlamıyorum. Burak Yılmaz ında katkılarıyla;

ul5hr.png

Musleraa Muslera Musleraaa

ul668.png

Tarlalar yeşillendi,Buğday başak saldı :asd: :asd: :asd:

ul66m.png

rahat geçeriiz bu turu hem ben hem Galatasaray. Ancak dilerim çeyrek finalde düşündüğüm olay gerçekleşmez. olursa tatıle gıder ıkı mac oynamam bukez.

ul6cz.png

Spor Toto 2.Lig'de ilk sene takımı tanıma senemdi, ligi 9. bitirdim. İkinci sezon hedefi yönetimin de desteği ile daha yükseğe play-off a koyduk. Oldukça kısıtlı kadro ile takım olarak oynadık, kendimizi 4.sıradan playoff a attık. Playoff da insan üstü bir performans sergileyerek sırası ile Kartalspor-Karşıyaka ve finalde Alanyaspor'u eleyerek PTT 1.Lig'e yükseldik.

[attachment=4829:pndk.jpg]

PTT 1.Lig'de takıma biraz daha tecrübeli oyuncular kattım. Bana verilen bütçe lig standartlarının yine biraz altındaydı, iyi oyuncularımı da ligin iyi ekiplerine veya STSL ekiplerine kaptırdım fakat bir şekilde içime sinen bir takım kurduk. Tek eksik bir liderdi. Onu da asistan menajer/oyuncu olarak imza attırdığım şu isimle kapattım. :) Arada bir oyuna giriyor, genelde yanımda oturuyor. Takım için bulunmaz bir nimet.

[attachment=4830:iaqinta.jpg]

Ekli dosyalar

• pndk.webp
    pndk.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 146
  • iaqinta.webp
    iaqinta.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 145
Ah su oyuncu satmak biraz daha kolay olsa süper olacak :D

Ah su oyuncu satmak biraz daha kolay olsa süper olacak :D

Teklif bekleme.Satılık listesine koy başka takımlara öner.Teklif beklersen gelmiyor :D

[attachment=4833:upload_2013-11-16_11-51-5.png]

Bende Southampton aldım.Fena genç yetenekleri var.Takıma fazla para harcatmadım.Kasada 18 M € daha var.Daha futbolcu transfer etmeyeceğim.Ara transfer döneminde Honda katılacak birde.

[attachment=4834:upload_2013-11-16_11-54-1.png]

Sezon başlamadan Osvaldoyu antremanlarda Sol kanata alıştırdım.Ince de sağ kanata alıştı.İkiside ters ayaklı oyuncular kanatta başarılı olurlar diye umuyorum.

[attachment=4835:upload_2013-11-16_11-56-28.png]

Bu sene yavaştan takıma alıştırmaya düşünüyorum.Komple forvet bulmak zor.

Aslında bu adam database de çıkmıyordu.Huge Database buldum netten çıkmayan bazı oyuncular çıktı.

Zippyshare.com - panels.rar

Belgerim/Sports Interactive/Football Manager 2014 kısmına yapıştırın.Cache dosyasının içindekileri silin.Oyuna girin database boyutu çok büyük olacak :)

Galatasaray'la başladım, transferler:

[attachment=4837:fm 1.png]

Hakan Çalhanoğlu'nu Sneijder'e alternatif diye kiralamıştım, Sneijder'i gönderince forma şansı bulamadı diye gitmek istedi. Sol beke hem Hakan'a alternatif olsun hem de iyi çıkar belki umuduyla satın alma opsiyonuyla Oviedo'yu kiraladım, umduğumuzu bulamadık. :( İlk yarı bitti takımın son hali:

[attachment=4838:fm2.png]

Hazırlık maçlarında ve ligde taktikler denedim ama istediğim gibi olmadı. Lyon maçından sonra genelde 4-2-4 ve 4-4-2 oynuyorum. Amrabat güzel katkı veriyor. Maçlar bol gollü geçiyor

[attachment=4840:fm4.png]

İlk yarıdaki puan durumu da bu:

[attachment=4841:fm5.png]

Ekli dosyalar

• fm 1.webp
    fm 1.webp
    34 KB · Görüntüleme: 108
  • fm2.webp
    fm2.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 106
  • fm3.webp
    fm3.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 104
  • fm4.webp
    fm4.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 105
  • fm5.webp
    fm5.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 104
Takım önerisi olan varmı beyler yeni başlangıçta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt