Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulrdh.jpg

İstikrarsız gidiyoruz. Aşağı da inebiliriz her an.

ulvqd.png

ulvr6.png

Şampiyonluk için umutlanıyım diyorum sonra fiksturde son 3 hafta manu arsenal chelsea maçlarını görünce neyse diyorum.

ulyur.png

ulyvu.png

Galatasaray ilkkez 2.turda elendi yıllardır ceyrek yarı oynuyor. birde cl kupası kazandı.

bu yılda cıksa kesın yıne denk gelırdık elenmesı kötu oldu okadarda tarla ekmıştık;

ul66m.png

ulyur.png

ulyvu.png

Galatasaray ilkkez 2.turda elendi yıllardır ceyrek yarı oynuyor. birde cl kupası kazandı.

bu yılda cıksa kesın yıne denk gelırdık elenmesı kötu oldu okadarda tarla ekmıştık;

ul66m.png

kardeş biz ne bahtsız takımız oyunda bile grubumuza real madrid düşüyor:( ama gruptan çıkmışız:D

Oyunda ilerlemis bir arkadas Kevin Volland ve Benteke'nin profillerini atabilir mi ? Ikisinden birini Galatasaray'a alicam karar veremedim ? :s

Ekli dosyalar

• Adsızasdasd.webp
    Adsızasdasd.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 146
  • vfrrasd.webp
    vfrrasd.webp
    65 KB · Görüntüleme: 146
orda balık gıbı lyon yatıyor gidip çektiğimiz takıma bak. neyse elenırsek kolay elersek olay olur.

um05d.png

Bu arada Januzaj ı alın muazzam topçu oldu benim oyunda. Daha 21 yaşında.

Bende Samsun ile başladım bakalım ilk seneden cikabilecekmiyim. Kayseriden Okayi kiraladım.

Erciyese mi gittin ?

* tapatalk

Pendikspor ile 2.Lig'den yükseldikten sonra tutunamadım PTT 1.Lig'de. 16. olarak küme düştüm. Zaten çıkmam bile sürprizdi, o kadro kalitesi ile tutunamazdım.

Haliyle nankörler kovdular beni. :D

2.Lig'den bir kulübün başına geçip Pendik'ten intikam alma niyetim vardı. :D Nazilli Bld. boştaydı sadece. Nazilli ile ilgilendiğimi açıkladım, sonra 2 gün sonra Süper Lig'den yeni küme düşmüş Erciyesspor teklifte bulundu. Baktım kadrolarında herkes ayrılmış 11 oyuncuları kalmış sadece. Çok da iyi maaş bütçesi verdiler. Dedim gideyim kendi takımımı kurayım.

Süper Lig'e çıkamazsam kovulacağımı peşin peşin söylediler. Bakalım, olmazsa tekrar kulüp arayacağız. :D Zevkli oluyor böyle.

Pendikspor ile 2.Lig'den yükseldikten sonra tutunamadım PTT 1.Lig'de. 16. olarak küme düştüm. Zaten çıkmam bile sürprizdi, o kadro kalitesi ile tutunamazdım.

Haliyle nankörler kovdular beni. :D

2.Lig'den bir kulübün başına geçip Pendik'ten intikam alma niyetim vardı. :D Nazilli Bld. boştaydı sadece. Nazilli ile ilgilendiğimi açıkladım, sonra 2 gün sonra Süper Lig'den yeni küme düşmüş Erciyesspor teklifte bulundu. Baktım kadrolarında herkes ayrılmış 11 oyuncuları kalmış sadece. Çok da iyi maaş bütçesi verdiler. Dedim gideyim kendi takımımı kurayım.

Süper Lig'e çıkamazsam kovulacağımı peşin peşin söylediler. Bakalım, olmazsa tekrar kulüp arayacağız. :D Zevkli oluyor böyle.

Alt ligler daha rekabetli oluyor aşağı yukarı tüm takımlar aynı güçte yabancılar fark yaratıyor. :D

Bakalım ne olacak kadrom sağlam büyük ihtimal çıkarım

* tapatalk

2. sezon gelecek yabancı kuralı için Erkan Zengin'le ön sözleşme yaptım Temmuz'da geliyor, devre arası transferinde de Muhammet Demir'i 4.5'a aldım.

Herkes 2.ligden takım almış benimde canım çekti ya. Bende 2.ligden başlıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt