Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.569
- 2.217
- 1.983
İstikrarsız gidiyoruz. Aşağı da inebiliriz her an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
Galatasaray ilkkez 2.turda elendi yıllardır ceyrek yarı oynuyor. birde cl kupası kazandı.
bu yılda cıksa kesın yıne denk gelırdık elenmesı kötu oldu okadarda tarla ekmıştık;
![]()
kardeş biz ne bahtsız takımız oyunda bile grubumuza real madrid düşüyorama gruptan çıkmışız
![]()
Oyunda ilerlemis bir arkadas Kevin Volland ve Benteke'nin profillerini atabilir mi ? Ikisinden birini Galatasaray'a alicam karar veremedim ? :s
Benim oyunda ikisi de PSG'de. Volland bariz daha iyi.
Ben de oyle tahmin etmistim ama ben ilk senedeyim suan icin Benteke daha iyi gibi . Profillerini koyabilir misin zahmet olmazsa dostum?
Bu arada Januzaj ı alın muazzam topçu oldu benim oyunda. Daha 21 yaşında.
Bende Samsun ile başladım bakalım ilk seneden cikabilecekmiyim. Kayseriden Okayi kiraladım.
Erciyese mi gittin ?
* tapatalk
Pendikspor ile 2.Lig'den yükseldikten sonra tutunamadım PTT 1.Lig'de. 16. olarak küme düştüm. Zaten çıkmam bile sürprizdi, o kadro kalitesi ile tutunamazdım.
Haliyle nankörler kovdular beni.
2.Lig'den bir kulübün başına geçip Pendik'ten intikam alma niyetim vardı.Nazilli Bld. boştaydı sadece. Nazilli ile ilgilendiğimi açıkladım, sonra 2 gün sonra Süper Lig'den yeni küme düşmüş Erciyesspor teklifte bulundu. Baktım kadrolarında herkes ayrılmış 11 oyuncuları kalmış sadece. Çok da iyi maaş bütçesi verdiler. Dedim gideyim kendi takımımı kurayım.
Süper Lig'e çıkamazsam kovulacağımı peşin peşin söylediler. Bakalım, olmazsa tekrar kulüp arayacağız.Zevkli oluyor böyle.